memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Комфорт Плюс

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Комфорт Плюс

   Комфорт Плюс от фирма Блян е предназначен за Вашият комфортен сън със специална симетрична конструкция чрез профилирания слой, осигуряващ комфорт, стабилност и издръжливост на матрака. Новото в изработката е екслузивна полиуретанова пяна с висока еластичност и плътност от тридесет килограма на кубичен метър. Изискванията при избор на пяната гарантират максимална устойчивост и комфорт при използването на матрака както на тегло и натиск, така и еластичност и гъвкавост.

   В допълнение прибавяме звукова изолация, висока устойчивост на пламък, както и отворена клетъчна структура, която компенсира разлики в температурата и метална рамка с носачи за ламелите.. Височината му е двадесет сантиметра, а гаранцията 2 години.

 Матракът се предлага с безплатна доставка от електронният магазин memo.bg

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery