memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Матрак Ред Плеър

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Ред Плеър

   Матрак Red Player (Ред Плеър) от фирма Блян е нов висококачествен матрак предназначен за Вашият отдих и е чудесен избор на добра цена. Той е изграден от нова симетрична конструкция от три различни слоя, като единия от тях е среден пружина тип Бонел с пет навивки и два от различна дебелина от полиуретанова пяна. При неговото разработване беше взето предвид да се осигури възможността за комфорт при лек обем и с използването на висококачествени материали. Облицовката е от качествена дамаска, подплатена с иглонабит филц и пяна с плътност двадесет и пет килограма на куб. метър. Предоставя се с гаранция от две години.

 

Използвани материали:

  1. Полиуретанова пяна с плътност 25 кг/м3.
  2. Пружина тип Бонел 2.2 с 5 навивки
  3. Иглонабит филц
  4. Обемна вата.
  5. Висококачествена дамаска.

 

Предимства:

 Пружинен тип Бонел е най-старата използвана и до ден днешен технология при производството на матраци в света, а в комбинация с полиуретанова пяна създава отлични условия за отмора и сладък сън.

 

Матракът може да бъде доставен безплатно от memo.bg

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery