memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Мека Основа

Мека основа с Бонел пакет
Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

 

Мека Основа

   Класическа форма и покритие се съчетават отлично с всички модели на матраци - двулицеви. Изградена от прошит борд от лицев плат, нетъкан текстил, полиестерна вата и друти. Меката основа е изработена с пружинен пакет тип Bоnnel по класическа технология, за максимално удобство и анатомичен ефект.

   Височината на меката основа е 18см, a гаранционният срок пет год.


Мека Основа
Хотелско легло

-  Прошит борд от лицев плат.
-  Нетъкан текстил.
-  Полиестерна вата.
-  Иглонабит латексиран филц.
-  Пружинен пакет бонел.
-  Основа от иглолистен материал.

Възможност за избор на дамаски

 

Можете да поръчате с безплатна доставка на memo.bg

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery