memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Планета ТЕД

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

За съжаление продуктът е спрян! Моля изберете друг продукт на матраци ТЕД

Предалгаме на вашето внимание:

http://memo.bg/matratzi/kashmira-detail

или

http://memo.bg/matratzi/del-mar-detail

  

Матрак Планета Тед

   Матрак Планета Тед Ви гарантира правилна поза на гръбнака, с което осезаемо намалява напрежението и умората на Вашето тяло гаранция за бърз и пълноценен сън. Петте зони на поддръжка отговарят за натиска на съответната част от тялото.


Предимства на Матрак Планета Тед:

- мемори пяна, следваща извивките на тялото;

- профилирана пяна "body care";

- плат с антиалергични свойства;

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery