memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Синай

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Синай

   Матрак Синай е нов и уникален матрак за Вашият комфортен сън с нова симетрична конструкция от три слоя подбрани за клиентите, които харесват по-меките пружинни матраци. За разлика от по-твърдите матраци изградени основно от пяна, тук е наблегнато на утвърдената симетрична конструкция от три слоя. Горният и долният са от полиуретанова пяна с плътност двадесет и пет килограма на кубичен метър, като в средата е поставен ексклузивният Pocket Spring среден пружинен пакет. Pocket пружината, която е използвана е модел 1.8 и е подбрана с конкретната цел за максимален комфорт на клиентите ни. Целта на този тип пружини е да бъдат разделени в обособени джобове от нетъкан текстил като отделните пружини не са свързани и могат абсолютно индивидуално да реагират на натиска на тялото, гарантирайки мекота и комфорт при използването на матрака. Допълнена конструкцията е завършена с висококачествена обемна вата за максимална обезшуменост.

 

Използвани материали:

  1. Полиуретанова пяна с плътност 25 кг/м3.
  2. Покет пружина 1.8
  3. Обемна вата.
  4. Висококачествена дамаска.
 
Матрака Синай има добри характериситики спрямо цената си и може да бъде поръчан с безплатна доставка от memo.bg

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery