memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Захир

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Захир

   Захир е екслузивният матрак, който е нашето предложение, осигуряващо Вашият пълноценен сън и почивка на преференциална цена. Той е част от колекция 1001 нощ. Матракът е изграден е от симетрично разположени профилирани повърхности от висококачествена High Resilience Foam. Специфична 3-D структура на профила. Добавен е допълнителен три сантиметра слой memory от зимнaта страна.

   Комбинацията от вложените пени гарантира едно ново усещане, което действително ще направи съня Ви спокоен и пълноценен. Базата е изградена от полиуретанова пяна с плътност 30 кг. на куб. метър. Обемно профилираната високоеластична пяна е с плътност 36 кг. на куб. метър. В цялата конструкция е използван нетъкан текстил “Spunbond”. Височината на матрака е двадесет и три см, а гаранцията е десет години. Матракът притежава сертификат и отговаря на изискванията на EU за комфорт и ортопедичност.

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery