Меню
Количка

Фризери

Фризери в Memo.BG

При избора на такъв уред е важно да се подходи с повишено внимание, за това ние от онлайн магазин Memo.BG сме тук да Ви дадем правилните отговори, които сигурно от дълго време търсите. Преди закупуване трябва да сте запознати с основния принцип на работа и за какво един фризер би Ви бил полезен. 

Най-голямото предимство и фактор, е че можете да съхранявате храната си за много дълъг период от време, което в нормалният хладилник е невъзможно. И ето, че тук изниква въпросът, как да се сдобиете с фризер, които да удовлетворява напълно нуждите на домакинството Ви.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           

Какви са предимствата на фризерите

Преди да направите заветният избор, трябва хубаво да се запознаете с основните предимства, които притежава този полезен за домакинството уред. Внимание трябва да обърнете на това, колко висок клас е фризера които купувате, вертикален или хоризонтален искате да бъде и още други особености с които ще Ви запознаем сега:

     Вертикалните разполагат с компактност, заради площта си и това, че са свободностоящи. Такъв модел фризер бихте могли да позиционирате, където пожелаете, защото размерът им е в пъти по-малък. Зареждането му става лесно и улеснява достъпа. Повечето модели разполагат с пластмасови кутии, които допълнително улесняват работата с него. Такива модели също притежават система наречена “No Frost”, с която няма да има нужда да размразяваме продължително продукта за да се отървете от заскрежената покривка. Това е много полезно в случай, че искате бързо да сготвите ястието;

     Хоризонталните модели имат по-голям вътрешен обем. Дори при загуба на контакт с електричество, хоризонталният модел ще задържи продуктите по-дълго време замразени от вертикалният. Тези видове, по-често се използват за дългосрочно замразяване. Това, че са енергоспестяващи също ги прави предпочитан уред. Капакът им винаги плътно приляга върху корпуса, разбира се благодарение на гравитацията, което също помага при отваряне топлият поток, който нахлува да е по-малък;

     Третият вариант са моделите за вграждане. Камерата е самостоятелна, което прави сложно интегрирането на този фризер в цялостният интериор на кухнята Ви. Икономични са, благодарение на това, че са вградени и имат допълнителна изолация на стените. По-добре шумоизолирани са и могат да се впишат чудесно във всеки един интериор. Обемът им е по-малък, но пък са чудесният избор за по-малки семейства.

На които и модел да се спрете при избора, Ви съветваме да следите за Вашите основни нужди в домакинството. Всеки по-своему ще Ви е полезен. След като вече сте запознати с основните предимства е хубаво да разберете и метода им на работа.

Как да изберете фризер

Обърнете внимание на метода на работа на модела фризер, които се избрали. Така ще можете правилно да съобразите, дали отговаря на изискванията, които искате да притежава.

     Управление - основните видове са три. Електронният е най-удобен, притежава контролна лампа и дисплей с който можете да определите режима. Електронно-механичният е по-надежден, но изключва възможността за абсолютно точни настройки. И напълно механичен, този модел използва ротационни превключватели. Също не разполага с точна настройка, но пък се работи изключително лесно с него;

     Клас на замръзване - тази функция определя температурата и съхранението на продуктите. Колкото по-висок е, толкова по-добре ще запази вкусовите качества на продуктите.

Изборът на такъв тип уред, никак не е лесен. Но пък вече сте запознати с основните характеристики и критерии. В заключение можем да кажем да заложите на цена и качество, производителите разполагат с разнообразни модели, които със сигурност разполагат с модел, които ще подхожда страхотно на исканията Ви.

Brand: Heinner Арт. №: bm21740099
Фризер Heinner HFF-V188F+ Тип монтиране: СтандартноБрой врати: 1Отваряне на вратата: ДясноРеверсивни вратиНиво на шум:40 dBЦвят: БялСистема за охлаждане: СтатичнаГодишна енергийна консумация: 246 kWhЗахранващо напрежение: 230 VНетен обем на фризера: 182 lСистема за размразяване на фризера: Ръчн..
679,00 лв.
Brand: Heinner Арт. №: bm21740098
Фризерна ракла Heinner HCF-H98F+Система за размразяване на фризера: РъчнаБрой кошници    : 1Брой врати: 1Тип контролен панел: МеханиченКапацитет на замразяване / 24ч: 9.5 KgНетен обем: 95 lАвтономия без ток: 24 hЦвят: БялНиво на шум: 40 dBФункции: Механично управление с регулируем тер..
389,00 лв.
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)