Меню
Количка

Съдомиялни

Съдомиялни в Memo.BG

Отново сте поставени пред важен избор? Не знаете, от къде да започнете търсенето? Искате да разберете, кои са най-важните характеристики преди да започнете? Не се безпокойте, онлайн магазин Memo.BG сме тук и ще Ви дадем важните отговори на сложните въпроси. 

А именно, как да намерите идеалната за Вас съдомиялна, кои са най-важните критерии за които трябва да имате повишено внимание, когато избирате. И не на последно място, какви предимства Ви носи покупката на съдомиялна и типовете и.

Какви са предимствата на съдомиялните машини

Ще започнем от това, че спестяват много време в домакинските задължения. Навярно не всеки обича миенето на съдове, след вкусната вечеря. Затова обаче ги има съдомиялните машини, които ни позволяват да се насладим на свободното си време. В краткия разбор, които ще направим ще разберете, какви са основните им предимства и типове:

     Първият тип са свободностоящи, те са отделен електроуред, които можете да позиционирате на удобно за Вас място до други кухненски уреди. Дизайните на моделите съдомиялни са разнообразни, което по-своему означава, че можете да комбинирате дизайна с този на кухнята Ви. Всяка от тях им функцията да се премахне горният капак за да можете да бъде монтирана под кухненският плот;

     Вторият тип съдомиялни са тези за вграждане, те притежават удобното и практично предимство да се “интегрират”. Това е чудесно, ако желаете да ги поставите зад декоративен панел или напълно да я вградите, така че панелът за контрол да е напълно скрит. Хармоничното сливане и цялостният интериор, които ще постигнете ще изглежда, така че все едно съдомиялната не е отделна част от кухненският плот.

Важен момент при избора е размера на съдомиялната. Трябва правилно да предвидите пространството с което разполагате и след това да погледнете следващите редове, за да сте запознати и с различните функции, които предлагат.

 

На какво да обърнем внимание при избора на съдомиялна машина

За да сте напълно готови да инвестрирате в такъв удобен уред, които Ви спестява време и място, първо трябва да знаете на кои функции, които те притежават съдомиялните и на кои да обърнете внимание. Енергоспестяващи ли са или не, шумни ли са, или не? Ето на тези и още няколко въпроси ще дадем отговорите сега:

     Ще започнем от това, дали има клас на енергийна ефективност - Има, и колкото по-висока е оценката, толкова по-енергоспестяваща ще в новата Ви съдомиялна. Съветът ни е да търсите клас А++, за най-добра ефективност;

     Има и клас за измиване и сушене - те са от А до G, колкото по-висок е толкова по- добре ще измива и суши съдомиялната Ви;

     Шумни ли са - повечето видове модели имат ниво на шума до 50 децибела. Това предимство ги издига стъпало над хладилниците примерно, които са доста по-шумни. Някой модели и разполагат с допълнителна функция за още по-тих режим;

     Функциите на програмите - обикновено съвременните нови модели са снабдени с разнообразни програми за миене, полирани и изсушаване. За стандартни се приемат тези, които имат функциите за бързо измиване и силно такова. При по-модерните модели има други по-ефикасни програми, като пример циклично пред-измиване, концентрирана миеща сила и сензор, които установява колко пълна е съдомиялната Ви машина. Какво и програматор за мощност и време;

     Има и модели с регулируеми кошници - това свойство регулира височината на долните и горните кошници или работата без тях. Това предимство от своя страна може да помогне, ако искате да поставите в новата си машина по-обемисти съдове. За по-удобен вариант можете да си закупите  съдомиялна с адаптивни кошници, което помага за оптимално правилно разположение на съдовете.

Като последен, но не по-малко важен съвет при търсенето можем да дадем съдомиялна, която съдържа в функциите си само необходимите за Вас нужди. Малките модели, са подходящи за малки домакинства, а освен всичко можете да откриете и на изключително достъпни и евтини цени, така че насладете се на търсенето и на вечерята си, след която вече няма да е необходимо сами да миете съдовете си.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29039292
Съдомиялната машина прави почистването в кухнята лесно. Можете обаче да направите процеса още по-лесен, като използвате нашите таблетки за миене на съдове в съдомиялната машина. Благодарение на богатата на ензими формула, препаратът за миене на съдове може ефективно да се справи с най-трудните за от..
82,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 85 резултата (3 страници)