Меню
Количка

Стойки за TV и Плеъри

Стойки за ТВ и плеъри в Memo.BG

С нарастването на годините тенденциите за мода при телевизорите и плеърите е те да стават все по-големи, което от своя страна означава. че трябва добре да помислите преди покупката и да се съобразите с пространството, което разполагате. И точно в този ред на мисли, днес ние от онлайн магазин Memo.BG ще Ви помогнем в търсенето на подходяща поставка за Вашият телевизор, така че да изпитвате удобство, като не заемате никакво пространство по холната секция или скрина. Защото след тези кратки критерии ще побързате да се сдобиете с нова и компактна стоика. 

Какви видове стойки съществуват

Видовете, на които ще попаднете днес са разнообразни и със сигурност ще успеете да намерите решение и отговор на Вашите желания. Ако все още се чудите, на какви предложения ще попаднете и какви видове има, обърнете внимание на следващите редове:

     Фиксирани стойки - този вид е най-разпространен и бихме казали, че по-почти нищо няма да отстъпва на следващите разновидности на които ще попаднете. Предимството е, че прикрепянето на телевизора е максимално близо до стената, като това говори за повече естетика и без стърчащи кабели;

     Подвижни стойки на 180 градуса - свободата, която позволяват този вид е изключително практичен, съобразено от това, къде се намирате в стаята, в която е монтирана, Вие ще можете да се наслаждавате на любимото си предаване от почни всеки ъгъл, благодарение на големия диапазон на движения;

     Стойки за монитори - почти същите, като стойките за телевизори, но по-малки. Отново могат да биват фиксирани, подвижни или такива, които имат функцията да се движат настрани, нагоре и надолу;

     Стойки за тонколони - този вид не е пригоден за поставяне на Вашият монитор или телевизор върху тях, ами за тонколоните Ви, като имат огромното удобство да се местят, посредством монтираните им колелца. С тях музиката ще е лесно преносима.

На които от вариантите да се спрете, със сигурност ще сте доволни от постигнатия резултат и със сигурност ще съжалите, че до момента не сте направили тази инвестиция, която Ви спестява място и създава практичност и удобство. 

Как да направим правилния избор

Избирането става, като сте запознати с няколко основни принципа и фактори, на които сега ще обърнем внимание. Има стойки, които са пригодени за определен вид телевизор или монитор и такива, които могат да си позволят по-голям размер и тегло:

     Изберете модела според размера - инчовете имат значение, измерете по диагонал екрана и ще постигнете нужния резултат;

     Проверете теглото -  всеки модел освен поддържани размери си има и максимално тегло, което може да издържи. Затова е важно да обърнете внимание за да нямате проблеми в бъдеще;

     Вземете под внимание вида на стената - ако е бетонна стена, то тогава всеки модел би бил подходящ. Но ако е от гипсокартон, монтирането би Ви коствало повече време и средства, защото ще се нуждаете от допълнителна подпора.

Това, кои е най добрият вариант за Вашият телевизор и с коя от поставките ще имате чувството, че се намирате на кино, знаете само Вие. Цените и видовете са разнообразни, но и по евтин вариант би Ви свършил чудесна работа. Вече знаете, че в условието няма неизвестни, знаете отговорите, насладете се на предаването.

Sonata Стойка за ноти, черна, стомана - Стойки за TV и Плеъри
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29032075
Нашата стойка за ноти с регулируема височина е най-добрият избор за вас, ако искате удобна музикална репетиция! Тя е идеална за дома, за училището или за професионална употреба. Изработена от здрава стомана, стойката за ноти се отличава със стабилна и здрава конструкция. Краката на триножника допълв..
75,21 лв. 88,49 лв.
Sonata Стойка за три монитора за бюро 13"-27" - Стойки за TV и Плеъри
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031980
Нашата регулируема тройна стойка за монтаж на бюро позволява гъвкаво позициониране на вашите монитори за максимален ергономичен комфорт и освобождава повече работно пространство на вашето бюро. Тя е идеална за съвместна работна среда. С функциите на накланяне, въртене и завъртане тази стойка за монт..
75,23 лв. 88,50 лв.
Sonata Студийни стойки за мониторни тонколони, 2 бр, черни, стомана - Стойки за TV и Плеъри
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29032074
Нашият комплект стойки за високоговорители от 2 части е наистина перфектен за използване със студийни мониторни високоговорители в проектни, домашни или мобилни студия. Изработени от устойчива стомана, стойките за високоговорители се отличават със стабилна и здрава конструкция. Проектирани със стаби..
172,11 лв. 202,49 лв.
Brand: Hama Арт. №: bm07603397
Универсално дистанционно управление 1: 1 за телевизори на Samsung (с функциите на оригиналното дистанционно управление)Готов за незабавна употреба (въведен кода за най-разпространените телевизори на Samsung)Допълнителни кодове, регулируеми за по-рядко срещани модели на SamsungСпециални клавиши, спец..
21,89 лв.
Brand: Hama Арт. №: bm07603398
Универсално дистанционно управление 1: 1 за телевизори на LG (с функциите на оригиналното дистанционно управление)Готов за незабавна употреба (въведен кода за най-разпространените телевизори на LG)Допълнителни кодове, регулируеми за по-рядко срещани модели на SamsungСпециални клавиши, специфични за ..
21,89 лв.
Brand: Hama Арт. №: bm07603399
Универсално дистанционно управление 1: 1 за телевизори Sony с функциите на оригиналното дистанционно управление.Готови за незабавна употреба, тъй като кодът вече присъства за най-често срещаните телевизори на Sony.Допълнителни кодове, регулируеми за по-рядко срещани модели на Sony. Специални ключове..
21,89 лв.
Brand: Hama Арт. №: bm07603400
Универсално дистанционно управление 1: 1 за телевизори Philips с всички функции на оригиналното дистанционно управление. Готови за незабавна употреба, тъй като кодът вече присъства за най-често срещаните телевизори Philips. Допълнителни кодове, регулируеми за по-рядко срещаните модели на Phi..
21,89 лв.
Brand: ONE FOR ALL Арт. №: bm07600751
Управлявайте телевизорът си Съвместимо с всички модели телевизори Дистанционно, което може да замести вашето оригинално Лесна настройка Функция Самообучение ..
23,09 лв.
Brand: ONE FOR ALL Арт. №: bm07603778
Универсално дистанционно, с което може да заместите счупоеното или загубено дистанционно на вашия телевизор.   Перфектен заместител на стари или повредени дистанционнo управлениe за телевизор. Леснo за настройване. Идеално за подмяна на вашето счупено или старо дистанционно..
14,19 лв.
Brand: ONE FOR ALL Арт. №: bm07600426
ONE FOR ALL -  URC1910 SAMSUNG REPLACEMENT е дистанционно устройство, с което можете да управлявате абсолютно всеки един телевизионен приемник с марката SAMSUNG, при това без абсолютно никакви първоначални настройки. Просто, поставяте батериите, насочвате към телевизора и дистанционното веч..
38,39 лв.
Brand: ONE FOR ALL Арт. №: bm07600427
ONE FOR ALL -  LG REPLACEMENT URC1911 е дистанционно устройство, с което можете да управлявате абсолютно всеки един телевизионен приемник с марката LG, при това без абсолютно никакви първоначални настройки. Просто, поставяте батериите, насочвате към телевизора и дистанционното вече работи. ..
38,39 лв.
Brand: ONE FOR ALL Арт. №: bm07603775
Не се изисква допълнителна настройка Работи с всички видове телевизори Samsung Функция за обучение Стандартните бутони с общи функции на Samsung + 3 за комбинации ..
37,39 лв.
Brand: ONE FOR ALL Арт. №: bm07603777
Не се изисква допълнителна настройка Работи с всички видове телевизори LG Функция за обучение Стандартните бутони с общи функции на LG + 3 за комбинации ..
37,39 лв.
Brand: ONE FOR ALL Арт. №: bm07603776
Не се изисква допълнителна настройка Работи с всички видове телевизори Sony Функция за обучение Стандартните бутони с общи функции на Sony + 3 за комбинации ..
37,39 лв.
Комплект стойки за говорители, 2 броя - Стойки за TV и Плеъри
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009327
Този чифт здрави и надеждни стойки пасва на повечето видове говорители. Отлична опция за вашата домашна аудио система или студио. С няколко различни височини, които могат да се регулират. Кухата стойка позволява да пъхнете кабелите на говорители вътре. Стоманената основа осигурява отлична стабилност..
113,46 лв. 133,49 лв.
Комплект стойки за говорители, 2 броя, сребрист цвят - Стойки за TV и Плеъри
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009328
Този чифт здрави и надеждни стойки пасва на повечето видове говорители. Отлична опция за вашата домашна аудио система или студио. С няколко различни височини, които могат да се регулират. Кухата стойка позволява да пъхнете кабелите на говорители вътре. Стоманената основа осигурява отлична стабилност..
84,14 лв. 98,99 лв.
Стойка за тонколони, прозрачно подсилено стъкло – 2 броя - Стойки за TV и Плеъри
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009325
Този комплект стойки за тонколони е предназначен да допълни вашите високоговорители. Горният и долен плотове са изработени от подсилено стъкло. Всяка стойка има три алуминиеви стълба, които осигуряват стабилност на стойките. Елегантният им дизайн ще се впише чудесно във всеки модерен интериорен диза..
169,56 лв. 199,49 лв.
Стойка за тонколони, черно подсилено стъкло – 2 броя - Стойки за TV и Плеъри
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009326
Този комплект стойки за тонколони е предназначен да допълни вашите високоговорители. Горният и долен плотове са изработени от подсилено стъкло. Всяка стойка има три алуминиеви стълба, които осигуряват стабилност на стойките. Елегантният им дизайн ще се впише чудесно във всеки модерен интериорен диза..
179,76 лв. 211,49 лв.
Brand: DIVA Арт. №: bm07600585
Високочестотен тунер: VHF174~216 MHz, 470~806MHz (VHF и UHF) Честотна лента: 8 MHz Ниво на входния сигнал: -85 dBm Режим на демодулация: Вълнови COFDM Демодулация: QPSK, QAM16, QAM64 Ре..
64,90 лв.
Brand: DIVA Арт. №: bm07605454
Подходящ за употреба в автомобил/каравана и в домашни условия. Поддържа новия формат MPEG4 за цифрова ефирна телевизия в България Мултимедиен плеър – разглеждане на снимки, възпроизвеждане на музикални файлове и филми със субтитри на български език. PVR функция – за..
71,49 лв.
Brand: DIVA Арт. №: bm07600548
Поддържа новия формат MPEG4 за цифрова ефирна телевизия в България Мултимедиен плеър – разглеждане на снимки, възпроизвеждане на музикални файлове и филми със субтитри на български език. PVR функция – запис на ТВ предавания на USB Flash памет Електронен телевизионен спра..
54,89 лв.
Brand: Strong Арт. №: bm07601321
HDTV приемник за DVB-T2 цифровинекодирани и радио програми, приеманис външна или вътрешна антена1 Нова технология в тунера за отлично приемане USB порт: запис на ТВ програма, Timeshift,възпроизвеждане на файлове,, обновяване насофтуер от USB запаметяващо устройство Поддържа HEVC/H.2..
60,39 лв.
Brand: Strong Арт. №: bm07604237
Видео резолюция: 576i, 576p, 720p, 1080i, 1080p; Аудио: Dolby Digital Plus*/AC3+/ PCM MPEG MusiCam Layer II; Интерфейс: HDMI,TV(SCART), USB, Ethernet; ..
60,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 40 резултата (1 страници)