Меню
Количка


Телефони и Таблети

Телефони и таблети в Memo.BG

В 21 век, няма човек, който да не притежава телефон, но ако сте на тема смяна на старият Ви телефонен апарат и сте в разгорещено търсене на нов, актуален и модерен телефон или таблет? Е тогава сте попаднали на точното място, защото онлайн магазин Memo.BG е тук и ще Ви даде, някои важни характеристики преди да се втурнете към закупуване.

Какви функции изпълняват телефоните и таблетите в днешно време

Със сигурност няма човек, който да не е чувал за тези устройства. Но е възможно да не знаете, какви са основните функции, които изпълняват и различията им. Ясно е, че основната им функция е комуникацията. И практически всички марки, които произвежда телефони, правят и таблети. Между двете мобилни устройства има основни различия, с които ще Ви запознаем, в следващите редове обърнете внимание за да направите избора си правилно:

     Таблетът може да припознаем, като мини компютър, той изпълнява повечето ни познати функции, като лаптопа, А основната му разлика е в размера на екрана, и лекотата въпреки 10имчовият си екран, той е много лесен за носене;

     Телефоните от своя страна се развиват с изключително бързи темпове. Днес те се наричат смартфони и имат вградена памет и издръжливост на батерията. Функциите им са безбройни от навигация до чат на живо с хора навсякъде по света;

     А функциите, по-които си приличат са това че комуникацията чрез чат и на двете устройства не е невъзможна, единствено, това че таблета не позволява възпроизвеждането на разговори чрез СИМ карта.

Запознати сте с основните разлики и функции, сега остава да изберете имате ли нужда от малък и лесно-преносим лаптоп или от смартфон.

На кои характеристики да обърнем внимание при избора

Вече знаете пътят, но още не сте запознати с характеристиките по-които трябва да направите бъдещият избор таблет. Примерите, които ще засегнем днес се отнасят до процесора, вградената и оперативната памет  и амортизацията на батерията:

     Процесорът е сърцето на Вашият мобилен телефон. През него минават всички процеси и важни функции;

     Оперативната памет е пространството, което е необходимо на системата и стартирането на приложенията едновременно;

     Вградената памет отговаря за съхранението на всички Ваши файлове в новото Ви таблет.

Ако възнамерявате да закупите мобилно устройство за комуникация и връзка със социалните мрежи, то тогава потърсете устройство, което разполага с не много голяма памет. А ако искате да запълните пълният капацитет и ще го използвате за работа, потърсете, по-голямо по-памет устройство. Цените на които можете да ги откриете са евтини и достъпни, базирани на модела и функциите, които притежава.

 

Brand: KINDLE Арт. №: bm07601145
NEW Kindle Paperwhite (2018) WiFiЧетвъртото поколение на бестселъра на Amazon (анонсиран ноември 2018 г.) вече еводоустойчив и с удвоена памет за съхранение на книги.Другите промени от предходния модел са наличието на Bluetooth, което позволявасвързването на четеца със слушалки и колони и слушане на..
329,99 лв.
Brand: Cellularline Арт. №: bm07600286
Калъф тип книга за Samsung Galaxy S7 Изработен от еко кожа Бърз и лесен достъп до всички бутони и слотове Джобче за карта Отвор на капака, за да разговаряте без да отваряте калъфа..
10,89 лв.
Brand: Cellularline Арт. №: bm07600285
Калъф тип книга за Samsung Galaxy S7 Edge Изработен от еко кожа Бърз и лесен достъп до всички бутони и слотове Джобче за карта Отвор на капака, за да разговаряте без да отваряте калъфа..
10,89 лв.
Brand: Cellularline Арт. №: bm07603581
Лек и ултра тънък Може да се ползва и като стойка Джоб за карта Еко кожа Магнитно затваряне Изработен специално за Samsung Galaxy A72 ..
10,99 лв.
Brand: Cellularline Арт. №: bm07601797
Изработен от здрави материали за дълготрайна защита Подсилените ъгли осигуряват отлична защита там, където е най-необходимо Нехлъзгащо се покритие за по-сигурен захват Елегантният дизайн придава малък обем и се вписва идеално в джоба ви Повдигнатите рамки на калъфа предпазват ек..
25,19 лв.
Brand: Cellularline Арт. №: bm07602317
Изработен от здрав двукомпонентен материал за дълготрайна защита Подсилените ъгли осигуряват отлична защита там, където е най-необходимо Нехлъзгащо се покритие за по-сигурен захват Елегантният дизайн придава малък обем и се вписва идеално в джоба ви Повдигнатите рамки на калъфа ..
5,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 364 резултата (10 страници)