memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Матрак Натура М

Матрак Натура М, с 10 години гаранция.
latex-standart
Цена с вкл. ДДС: 474,30 лв
Цена: 558,00 лв
Остъпка: -83,70 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Натура М

 

Ортопедичен, анатомичен, антиалергичен и антиакарен, матрак Натура се изработва в два варианта за твърдост: М средно твърд - до 90 кг и F твърд - над 90 кг,

според индивидуалните предпочитания на клиента, като за матраци с размери над 150 см широчина има опция двете половини на матрака да са изработени с различна твърдост (М + F). Натуралният латекс е с по-висока плътност и по-висока еластичност, благодарение на което се съчетават правилна подкрепа за гръбначния стълб с деликатно усещане за мекота. Създават комфортна среда за сън, несравнима с друг материал. Сънят е активен процес, при който се завъртаме между 30 и 60 пъти. Високата еластичност на натуралният латекс улеснява движенията на тялото през нощта и Ви помага да се събуждате всеки ден бодри и отпочинали.

 

Ядро: Натурален латекс: природен продукт, който се добива от каучуковото дърво Hevea Brasiliensis, най-еластичният и издръжлив материал в природата.

7 комфортни зони: равномерна ортопедична опора за гръбнака по цялата му дължина, облекчава болките във врата, гърба, раменете, дори и в краката.

 

Външен калъф с цип от четири страни и дръжки.

 

Уникален калъф Organic cotton 3D трико – 100 % памук. Матракът НАТУРА е с лятна и зимна страна, прошити съответно с памучна и вълнена вата.

Височина 20 см.

Изработват се всякакви размери и форми по желание на клиента.

За твърдост F цената е по-висока.

 

 

 

 

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.