memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Elastin Confort Fress

26 сантиметров матрак с 3Д технология на дамаската и компактно ядро за най-висок комфорт на сън и почивка
Цена с вкл. ДДС: 570,00 лв
Цена: 600,00 лв
Остъпка: -30,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Двулицев матрак Elastin Confort Fress e изработен от иновативен материал, който едновременно отпуска вашето тяло и пропуска околния въздух за по-добра вентилация на вътрешността си. Той задържа топлината близо до вашето тяло през студените нощи и ви охлажда през лятото. Всички вложени в него материали заедно с висококачествената дамаска се държат като едно цяло благодарение на модерно решение наречено Тапа-тапа. Външния слой е допълнително хигиенизиран и не задържа вредни натрупвания. Матракът запазва своята цялост при употреба и гарантира дълготрайно ползване без промяна на структурата и качествата си. 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery