memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Топ матрак Кокос

Топ матрак Кокос. Гаранцията му е 2 години
Цена с вкл. ДДС: 80,91 лв
Цена: 87,00 лв
Остъпка: -6,09 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Топ матрак Кокос

универсален топ матрак, подходящ за всеки от вас

 

    Топ матракът има в себе си 30 милиметрово ядро от вплетени кокосови влакна. Кокосовите влакна предстaвляват устойчив материал, който способства топлообмена на тялото, подобрява циркулацията на въздуха и приятно охлажда. С помощта на топ матрака се изравнява повърхността на основния матрак, като се подобряват свойствата му, твърдостта и ортопедичността.

    Дамаската е от памучен жакард, термофлекс и спанбонд, релефна и мека при допир - материалите са подбрани така, че да поемат влагата, да разпределят топлината и така да се регулира микроклимата.

    Височина - 5 см

Ревюта

Сряда, 08 Август 2018
Този топ матрак оправи проблема с прекалено мекия ми матрак ! Благодаря ви за препоръката.
stoyan_dimitrov155

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery