memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Канапе Комфорт

Канапе Комфорт с размери 186 / 77 / 82
Цена с вкл. ДДС: 341,32 лв
Цена: 371,00 лв
Остъпка: -29,68 лв
Дамаски и кожи

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Канапе Комфорт

размери: 186 / 77 / 82

 

 Канапе Комфорт придава стилност и практичност в помещението. Възглавничките в формата на подлакътник придават елегантност на дивана. Другите две възглавници са предвидени за облегалката.

Ревюта

Сряда, 13 Април 2016
Дивана го бива и определено е стабилен като за размера си - надявам се да изкара повече време
IvanCenov

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery