memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Матрак Аруба Мемори Покет

Матрак Аруба Мемори - Лукс серия - Гаранция: 10 години.
Цена с вкл. ДДС: 320,40 лв
Цена: 356,00 лв
Остъпка: -35,60 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Матрак Aruba memori new

Нови технологии съчетани в едно.

   Аруба мемори притежава предимствата на memory foam, poliflex и pocket spring. В дамаската има вплетени сребърни нишки, които възпрепятстват появата на акари, гъбички и бактерии. Мекотата и комфортът се осигуряват от антиалергичната вата от силикон и нетъкан текстил.

   Еднолицевата сърцевина се състои от няколко зони, които са с индивидуално пакетирани пружини, закрепени чрез еластична връзка. Термоактивната пяна приема извивките на гръбначния стълб, благодарение на топлинната си чувствителност. Тежестта се разпределя равномерно и се неутрализират физическите натоварвания. За кръвообръщението се грижи добавената омекотена пяна, която придава уравновесен точков натиск. Тялото е идеално ситуирано за сън и релакс чрез технологиите poliflex и pocket spring, които са определящи за отличната ортопедичност на Аруба мемори.

   Любителите на луксозните матраци ще останат доволни от своя избор.

   Височина на матрака - до 23 см.

Ревюта

Петък, 22 Април 2016
Матрака е много удобен. За първи път съм на мемори матрак и мисля че ми пасва. Препоръчвам го и на други..
Simeon

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery