memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Матрак Бахама Мемори new

Матрак Бахама мемори Дуо - Лукс серия - Гаранция: 20 години.
Цена с вкл. ДДС: 683,00 лв
Цена: 683,00 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Бахама Мемори Дуо Нов

 

Радост за привържениците на високото качество и оправданата цена

   Подходящ и за по-големи натоварвания, моделът е удобен и стилен. Приятен е за ползване при лежане, благодарение на намиращата се в контактната зона омекотена пяна и вата от силикон с антиалергични свойства. Сърцевината е еднолицева. Термоактивната пяна memory foam се комбинира с профилираната високоплътна пяна ultraflex hr.

   Добрата вентилация във вътрешността е постигната чрез система от канали и наличието на голямо количество отворени клетки в дълбочина на матрака. Вложените материали позволяват гръбначният стълб да приеме правилна форма по време на сън. Опората на тялото не зависи от височината и теглото на тялото. Така моделът би бил подходящ за широк кръг потребители.

   Тежестта е балансирано разпределена, отнемайки от напрежението на тялото. "Бахама мемори" е конструиран чрез множество зони, които ще осигурят здрав сън и за вашия партньор, без движенията Ви да му пречат.

   Текстилът от високо качество lurex притежава сребърни нишки, които защитават от микроорганизми и бактерии. Също създават усещане за топлина през зимата и прохлада през лятото.

   Височината на матрака е до 27 см.

Гаранция 20 години!

 

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.