memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Матрак Лаго Мемори

Матрак Лаго мемори - Еко серия - Гаранция: 20 години.
Цена с вкл. ДДС: 516,60 лв
Цена: 574,00 лв
Остъпка: -57,40 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Матрак Лаго Мемори

еко серия от memo.bg

   Ядрото на матрака, със своите 7 зони разполага с тихо работещи амортисьори от плътна пяна и различна твърдост. Образуват се канали, определящи добрата вентилация във вътрешността. Добавен по-твърд слой, който ортопедично определя правилното положение на тялото. Натискът на тялото и човешкият ръст са съобразени чрез зони, намиращи се в сърцевината. Идеалната опора за гръбначния стълб и цялото тяло. За отнемане от напрежението и доброто кръвообръщение се грижи термоактивна пяна. Издръжлив текстил поддържа стерилността отвътре.

 

   Калъфът е изработен от 100% памук. Той е удобен и лесен за поддръжка. Високофункционален и комфортен. Антиалергичните влакна и чистотата на материалите предотвратяват смущения и алергии. Микроорганизмите са ограничени в своя растеж с дишаща лента, позволяваща безпрепятствена циркулация на въздух. Чрез цип е улеснено почистването на отделните части. Това е от голяма помощ за хора с астма и алергии, но и за всеки потребител, който държи на високата хигиена.

 

   Лаго предлага здрав сън, отпочиналост и комфорт. Функционален и полезен.

   Височината му е до 24 см.

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery