memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Подматрачна рамка Система FLEX

Подматрачна рамка Система Flex
Цена с вкл. ДДС: 107,10 лв
Цена: 119,00 лв
Остъпка: -11,90 лв
Размери

Оценка за продукта: 5/5

Описание

Подматрачна рамка Система Flex
   Изработена е от букова дървесина, влакната са разположени на слоеве еднопосочно, цели се по-висока устойчивост и по-добра визия.
Височина - 55-60 мм
Брой на ламелите - 28-30 бр.
Ламелите са поставени в специални еластични легла, което позволява движението им освен вертикално да е и осово. Това прави рамката много подходяща за еластични матраци без пружини, както и за Pocket springs - пружинен пакет.
Опция Р - Системата от двойни ламели предоставя възможност за регулиране твърдостта и съответно подобряване на комфорта
 

Ревюта

Петък, 22 Април 2016
Рамката е с качеството което очаквах да видя. Регулацията е екстра. Благодаря, че ми препоръчахте рамката за леглото да е на фирма Росмари.
Simeon

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery