memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

baner-gift

Спалня Континентал

Спалня Континентал. Гаранция 5 години.
Цена с вкл. ДДС: 1057,50 лв
Цена: 1175,00 лв
Остъпка: -117,50 лв
Размери

Оценка за продукта: Все още не е гласувано

Описание

Спалня Континентал

   Спалня Конитнентал представлява - основа от два еднолицеви матрака, върху тях матрак Делукс като междинен и завършва с топ матрак. Избрана е швейцарска технология, съчетана с подбрани, изключително качествени материали, които да осигурят точково адаптиране по формата на тялото и да способстват за правилната, ергономична позиция на гръбнака, а и на цялото тяло по време на сън. Това е възможно, благодарение на най-добрата в световен мащаб система Pocketed springs - представлява, пружини от стомана, опаковани в калъф от текстил и индивидуално обезшумени.

   Матраците са оптимално еластични и това им дава възможност да се напасват под тежестта Ви и натиска, който им оказвате, като така успяват да отнемат напрежението, стреса и умората, натрупани през деня. Тялото Ви се отпуска и пълноценно си почива, след напрегнатия делник.

   Вложените в модел Континентал материали и дамаска, са с тествани антиалергичност и антиакарицидност и това ни дава увереност да препоръчваме спалнята на хора страдащи от дихателни и алергични пристъпи, както и за превенция от възникването на подобни.

   Възможността за избор на Табла от каталога ни, Ви дава още една опция за индивидуализиране на вашата спалня, според Вашите виждания и идеи. Тапицерията на таблата също може да изберете, залагайки на еко кожа или плат.

   Височина - 56 см.

   Гаранция - 5 години - за матрака

 

Ревюта

Все още няма ревюта за този продукт.

Защо да закупите този продукт от memo.bg

  • 1. От екипа на memo.bg Ви предоставяме най - ниските цени за матраци, легла, възглавници, мебели и другите аксесоари за спалня
  • 2. Към всяка поръчка над 50 лв. ще получите безплатна доставка до всяко населено място в България. Това е гарант, че това което сте харесали няма да се оскъпи по никакъв начин заради това, че го поръчвате по интернет. Нека споменем, че доставката под 50 лв се заплаща с символичната и предварително изяснена сума на стойност 5 лв.
  • 3. Получавате подарък възглавница за всяка покупка над 198 лв или 2 броя за тези над 389 лв. За по луксозните и качествени стоки за спалнята сме предвидили за подарък по-луксозни възглавници, които да отговарят на класата на продукта.
  • 4. След поръчката ние задължително ще се свържем с вас за да изясним всички подробности по заявката. От нас винаги ще получите точна и ясна информация за всичко свързано с продукта и доставката.
  • 5. Ако имате колебания или притеснения по характеристиките на даден артикул за спланята, винаги можете да се консултирате с нас на телефон 0885 999 838

baner-deivery