Меню
Количка

Басейни и Спа

Басейни и Спа в Memo.BG

Всеки един от нас иска да притежава собствен басейн и малък спа център, без съмнение, желани места за почивка и релакс след напрегнат, стресов ден. Тези малки или не толкова малки за джоба придобивки, обаче, изискват постоянна поддръка.

Ние от онлайн магазин Memo.bg предлагаме точните артикули, чрез които ще поддържате вашите съоръжения в безупречно състояние, напред във времето. Благодарение на нашата селекция от принадлежности ще имате възможност да изберете най-доброто за вашето лично спа, а ако имате въпроси, нашият екип ще ви консултира.

Какви артикули предлага Memo.BG

Голямото разнообразие, ниските цени и актуалните, евтини предложения са големият плюс на пазаруването онлайн, чрез нашият онлайн магазин. Ето част от нашите предложения в този раздел:

     Аксесоари за басейни и спа;

     Градински душове;

     Покривала за басейн;

     Фонтани за басейн;

     Други спа принадлежности.

В аксесоарите ще откриете необходимите принадлежности за вашето любимо кътче за отдих. Предлагаме най-обикновенни маркучи, стълби от алуминий и уреди за лесно почистване. Погрижили сме се и за вашето осветление с LED лампички, поддържане на температурата с топлообменници и пясъчни филтриращи помпи. Друго важно нещо, за което трябва да се помисли, когато става дума за басейни, е покривалото - какъв размер е и от какъв материал е изработено.

А какво е една градина без външна мивка, на която можете лесно да се измиеш след работа в двора? Помислили сме и за това, като предлагаме различни видове резервоари и външни умивалници, които биват от неръждаема стомана и от пластмаса, тях можете да ги откриете в раздел градински душове. Във фонтани сме ви подбрали, допълнителни изящни артикули, с които ще направите вашият обикновен басейн в истинско райско кътче.

Защо да се доверите на Memo.BG

В нашият онлайн магазин ще откриете разнообразни и качествени продукти за вашия басейн или спа. Изградили сме име на магазин, който не само предлага голямо количество продукти на добри цени, но и такъв, който залага и на качеството при подбора им. Знаем, че повечето ни клиенти изпитват, малко или много, затруднение при избор на даден артикул, свързан с поддръжката на спа. Други имат доста въпроси по експлоатацията му, точно затова сме обучили екип от експерти, които ще ви насочват в правилната посока и дадат професионален съвет.

Бързата доставка и правото на връщане, съгласно нашите условия са също един голям плюс при поръчване на такъв тип продукти онлайн. Доверете ни се, няма да останете разочаровани. Очакваме ви!

Brand: Intex Арт. №: bm29002656
Този надуваем остров Intex 58292EU ще бъде идеално място за релаксация в басейна. Изработен от висококачествен винил, този надуваем остров е много издръжлив и достатъчно стабилен, за да ви държи на повърхността. Разполага с 2 отделни въздушни камери и вградени поставки за чаши. Подвижният навес е пр..
559,49 лв.
Brand: Intex Арт. №: bm29002706
Това енергоефективно спа покривало 28523 от Intex подобрява спа действието, като същевременно подобрява и енергийната ефективност. Термоустойчивата пяна с висока плътност осигурява допълнителна изолация и минимизира загубите на топлина. Така спа центърът запазва топлината по-лесно – само с половинат..
712,49 лв.
Brand: Intex Арт. №: bm29002654
Дюшекът с мрежесто дъно Intex 58836EU е идеален за отпускане в басейна. Надуваемият, покрит с материал кръг е проектиран да бъде здрав и удобен, както и да ви държи над водата. Разполага с 2 отвора за въздух, както и вградена възглавница. Мрежестото дъно допринася за хладина, докато се отпускате във..
103,49 лв.
Brand: Intex Арт. №: bm29002652
Този надуваем плаващ дюшек шезлонг Intex 58868EU ще бъде идеален за релаксация в басейна. Изработен от висококачествен винил, този плаващ дюшек е много издръжлив и достатъчно стабилен, за да ви държи на повърхността на водата! Разполага с 2 въздушни камери и издръжливи дръжки. Насладете се на релакс..
154,49 лв.
Intex Покривало за басейн, кръгло, 457 см - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033714
Покривалото за басейни 28023 от Intex предпазва вашия басейн от замърсявания, насекоми и други боклуци, докато не го ползвате. Изработено от първокласен полиетилен, покривалото е устойчиво на разкъсване и водоотблъскващо. Благодарение на малките дренажни отвори, покривалото за басейн позволява на дъ..
90,51 лв. 106,49 лв.
Intex Протектори-подложки за басейни, 8 бр, 50x50 см, сини - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033721
Този комплект за защита на пода за басейни от Intex, състоящ се от 8 съединяващи се полиетиленови плочки, осигурява допълнителна защитна основа за вашия басейн, палатка и спа, както и допълнителна изолация за намаляване на загубата на топлина. Тези протектори-подложки за басейн са изработени от усто..
94,34 лв. 110,99 лв.
Brand: Intex Арт. №: bm29002637
Добавянето на ефектен воден елемент със зашеметяващи многоцветни светлини към надземния басейн е много по-лесно, отколкото си мислите. Просто свържете LED пръскачката за басейни към вашата филтърна помпа Intex и водното шоу е готово! Вграденият водноелектрически генератор захранва светодиодното осве..
136,49 лв.
Brand: Intex Арт. №: bm29002732
Тази Intex автоматична чистачка автоматично почиства целия под на вашия надземен басейн (не е подходящ за вкопани басейни). Този мощен почистващ инструмент изисква басейн с 38 мм фитинги за маркуч и филтърна помпа с дебит от между 5678-13248 л/ч. Благодарение на включения 7,5 м маркуч, роботът може ..
335,99 лв.
Intex Скимер за басейни със стенен монтаж Deluxe - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033713
Този скимер за басейни Deluxe от Intex, отличаващ се с дизайна си за монтаж към стена, е идеален за почистване на вашия басейн. Скимерът работи с вашата филтърна помпа за автоматично пречистване, събиране на листата и други отпадъци, преди да потънат на дъното на басейна. С регулируема скоба за монт..
72,66 лв. 85,49 лв.
Brand: Intex Арт. №: bm29002677
Този комплект соларни нагреватели от Intex представлява енергийно ефективен начин за отопление на надземни басейни чрез улавяне на слънчевите лъчи. Те използват екологично чиста соларна технология, позволяваща оптимално абсорбиране на слънчевите лъчи, което води до повишаване на температурата на вод..
227,99 лв.
Intex Соларно покривало за басейн, кръгло, 488 см - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033716
Това соларно покривало за басейн 29024 от Intex покрива повърхността на водата до краищата на басейна и може да поддържа водата в басейна топла, в зависимост от количеството директно слънце. С PE въздушни камери по цялата си повърхност, то има отлични термични свойства. В същото време спомага за нам..
175,94 лв. 206,99 лв.
Intex Соларно покривало за басейн, правоъгълно, 975x488 см - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033720
Това соларно покривало за басейн 29030 от Intex покрива повърхността на водата до краищата на басейна и може да поддържа водата в басейна топла, в зависимост от количеството директно слънце. С PE въздушни камери по цялата си повърхност, то има отлични термични свойства. В същото време спомага за нам..
460,26 лв. 541,49 лв.
Sonata 6 бр плаващи LED лампи за езеро и басейн - Басейни и Спа
-19 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002823
Тези комплекти плаващи соларни светлинни топки са идеално допълнение към всеки басейн, езерце или фонтан. Сферичните LED лампи се предлагат в комплект със соларни панели с анкери за земя. Трябва да извършите единствено проста и лесна инсталация. Всяка соларна светеща сфера е изработена от здрава пла..
114,74 лв. 142,49 лв.
Sonata Акумулаторна прахосмукачка за басейн с дръжка от пяна - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033901
Тази акумулаторна прахосмукачка за басейн е идеално средство за почистване на стълби и ъгли, до които други прахосмукачки не могат да достигнат. Подходяща е както за вкопани басейни, така и за надземни басейни. Тази прахосмукачка разполага с подвижен резервоар за събиране на отпадъци и вграден филтъ..
420,74 лв. 494,99 лв.
Sonata Безжичен робот за почистване на басейни, 27 W - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29050088
Почистете басейна си без усилие и ефективно с този интелигентен безжичен робот за почистване на басейн! Всичко, което трябва да направите, е да пуснете тази машина в басейна и готово! Той може самостоятелно да търка, почиства и филтрира басейна ви. Неабразивните колела позволяват на почистващия робо..
679,56 лв. 803,99 лв.
Sonata Вентили за басейни, 2 бр, 1,5" - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033597
Този вентил за басейн със заключваща дръжка е идеално устройство за контрол, което отваря или затваря докрай водния поток. Вентилът за басейн е изработен от ABS материал, което му позволява да е в доста здрав, издръжлив и устойчив на хлор. В допълнение, той може да пасне на всякакви стандартни фитин..
52,26 лв. 61,49 лв.
Sonata Вентили за басейни, 2 бр, 1,5" - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033598
Този вентил за басейн със заключваща дръжка е идеално устройство за контрол, което отваря или затваря докрай водния поток. Вентилът за басейн е изработен от ABS материал, което му позволява да е в доста здрав, издръжлив и устойчив на хлор. В допълнение, той може да пасне на всякакви стандартни фитин..
56,09 лв. 65,99 лв.
Sonata градински душ, евкалиптово дърво и стомана - Басейни и Спа
-18 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002620
С този градински душ ще можете да вземете освежаващ душ в градината или край басейна преди или след плуване. Изработен от евкалиптово твърдо дърво със здрава метална конструкция, този градински душ е много устойчив. Душът с гладки дървени стойка и платформи е проектиран за ваше удобство. Може лесно ..
429,66 лв. 521,99 лв.
Sonata Градински душ, полиратан, WPC - Басейни и Спа
-17 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29005861
Вземете си освежаващ душ на открито в градината с нашия полиратанов градински душ. Този стилен градински душ има корпус от PE ратан и WPC под. И двата материала са известни със своята устойчивост на атмосферни влияния и дълготрайност. Способен да издържа на слънчева светлина, дъжд и скреж, градински..
527,84 лв. 635,99 лв.
Sonata Градински душ, тиково дърво масив, 70x75x204 см - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29005860
Вземете освежаващ душ на открито с нашия градински душ от тиково дърво масив! Този градински душ е изработен от изключително издръжлива тикова твърда дървесина, която е суха – изсушена в пещ, а след това фино шлифована, за да ѝ се придаде много гладък вид. Тиковото дърво е известно с изключителната ..
559,71 лв. 658,49 лв.
Sonata Извит соларен панел за отопление за басейн, 110x65 см - Басейни и Спа
-17 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29049926
Този соларен нагревател за басейн е идеален за надземни басейни. Той загрява водата в басейна с помощта на екологична слънчева енергия. Тази соларна отоплителна система е проектирана с висококачествени материали, които издържат на честото излагане на слънце и на външни условия. Извитите панели за от..
385,04 лв. 464,99 лв.
Sonata Квадратен спа съраунд, сив, 268x268x55 см, полиратан - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029401
Тази стилна полиратанова мебел за джакузи във формата на квадрат е универсален аксесоар за вашия спа център. Тя придава елегантен и модерен вид на всяко джакузи, като същевременно създава по-функционална и лесна за ползване спа зона. Изработен от водоустойчив PE ратан, спа центърът е лесен за почист..
1 476,44 лв. 1 736,99 лв.
Sonata Квадратен спа съраунд, черен, 268x268x55 см, полиратан - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029400
Тази стилна полиратанова мебел за джакузи във формата на квадрат е универсален аксесоар за вашия спа център. Тя придава елегантен и модерен вид на всяко джакузи, като същевременно създава по-функционална и лесна за ползване спа зона. Изработен от водоустойчив PE ратан, спа центърът е лесен за почист..
1 426,71 лв. 1 678,49 лв.
Sonata Комбо висящ скимер за басейн и помпа с адаптер 16 см пластмаса - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033829
Тази комбинация от скимер за повърхността на басейн и помпа е най-добрият начин за изчистване на отпадъци от надземни басейни! Може лесно да се монтира на стената на басейна, за да се елиминират плаващи листа или други замърсявания. Този скимер е изработен от устойчив на корозия пластмасов материал,..
163,19 лв. 191,99 лв.
Sonata Комплект едностъпална вакуум помпа с 2-пътен манометричен блок - Басейни и Спа
-16 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027958
Този пълен комплект инструменти за хладилници включва вакуумната помпа с манометър и 2-пътен манометричен блок. Тази вакуумна помпа е предназначена за професионална употреба в хладилни и климатични системи. Помпата създава вакуум, което прави възможно последващото пълнене на климатичната система с х..
385,04 лв. 460,49 лв.
Sonata Комплект едностъпална вакуум помпа с 2-пътен манометричен блок - Басейни и Спа
-16 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027955
Този пълен комплект инструменти за хладилници включва вакуумната помпа и 2-пътен манометричен блок. Тази вакуумна помпа е предназначена за професионална употреба в хладилни и климатични системи. Помпата създава вакуум, което прави възможно последващото пълнене на климатичната система с хладилен аген..
303,44 лв. 362,99 лв.
Sonata Комплект едностъпална вакуум помпа с 2-пътен манометричен блок - Басейни и Спа
-17 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027956
Този пълен комплект инструменти за хладилници включва вакуумната помпа и 2-пътен манометричен блок, поставен във формован куфар. Тази вакуумна помпа е предназначена за професионална употреба в хладилни и климатични системи. Помпата създава вакуум, което прави възможно последващото пълнене на климати..
353,16 лв. 422,99 лв.
Sonata Комплект едностъпална вакуум помпа с 4-пътен манометричен блок - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027959
Този пълен комплект инструменти за хладилници включва вакуумната помпа с манометър и 4-пътен манометричен блок, поставен във формован куфар. Тази вакуумна помпа е предназначена за професионална употреба в хладилни и климатични системи. Помпата създава вакуум, което прави възможно последващото пълнен..
478,11 лв. 562,49 лв.
Sonata Комплект едностъпална вакуум помпа с 4-пътен манометричен блок - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027957
Този пълен комплект инструменти за хладилници включва вакуумната помпа и 4-пътен манометричен блок, поставен във формован куфар. Тази вакуумна помпа е предназначена за професионална употреба в хладилни и климатични системи. Помпата създава вакуум, което прави възможно последващото пълнене на климати..
385,04 лв. 452,99 лв.
Sonata Комплект за поддръжка на басейн, 2 части - Басейни и Спа
-20 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002661
Този мултифункционален комплект за поддръжка на басейни е задължителен за поддържане на вашия басейн чист. Този комплект за почистване на басейн е изработен от здрави и устойчиви на корозия материали. Подводната прахосмукачка е идеална за надземни басейни, спа, езера и фонтани. Благодарение на подви..
61,19 лв. 76,49 лв.
Sonata Комплект за поддръжка на басейн, 3 части - Басейни и Спа
-20 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033595
Този мултифункционален комплект за поддръжка на басейни е задължителен за поддържане на вашия басейн чист. Този комплект за почистване на басейн е изработен от издържливи и устойчиви и корозия материали. Благодарение на подвижните торби за събиране на отпадъци и листа, които са за многократна употре..
77,76 лв. 97,49 лв.
Sonata Комплект за поддръжка на басейн, 4 части - Басейни и Спа
-24 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002660
Този мултифункционален комплект за поддръжка на басейни е задължителен за поддържане на вашия басейн чист. Този комплект за почистване на басейн е изработен от здрави и устойчиви на корозия материали. В същото време, голямата, тежка прахосмукачка от бял ABS със защитен винилов ръб и странични четки ..
178,49 лв. 233,99 лв.
Sonata Комплект за поддръжка на басейн, 9 части - Басейни и Спа
-22 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033594
Този мултифункционален комплект за поддръжка на басейни е задължителен за поддържане на вашия басейн чист. Този комплект за почистване на басейн е изработен от здрави и устойчиви на корозия материали. В същото време голямата тежка вакуум глава от бял ABS със защитен винилов ръб и странични четки се ..
214,19 лв. 275,99 лв.
Sonata Комплект прахосмукачка и прът за надземни басейни - Басейни и Спа
-16 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027943
Ръчната прахосмукачка за басейн е идеална за почистване на нежни стени, надземни и вкопани басейни с филтърни системи с нисък поток. Тази ръчна прахосмукачка лесно премахва замърсявания и пясък от дъното на басейна, без да се задръства. Комплектът прахосмукачка съдържа лек алуминиев прът, който се с..
471,74 лв. 559,49 лв.
Sonata Купол за басейн, 440x220 см - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033830
Насладете се на подслона, предлаган от този купол за басейн, докато плувате и играете! Това покривало за басейн, изработено от PVC с конструкция от фибростъкло, осигурява отлична защита срещу слънцето и дъжда. То предотвратява навлизането на външни замърсявания, като листа, насекоми и прах. Когато е..
946,04 лв. 1 112,99 лв.
Sonata Маркуч за басейн със скоби, син, 38 мм, 12 м - Басейни и Спа
-18 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002665
Този маркуч за басейн е идеалният избор за филтърни помпи, скимери и аксесоари за почистване със съответния диаметър на втулката. Нашият маркуч за почистване е изработен от полиетилен с ниска плътност (LDPE), което го прави лек и издръжлив. При това той е устойчив на UV лъчи и на атмосферни влияния...
112,19 лв. 136,49 лв.
Sonata Маркуч за басейн със скоби, син, 38 мм, 6 м - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002664
Този маркуч за басейн е идеалният избор за филтърни помпи, скимери и аксесоари за почистване със съответния диаметър на втулката. Нашият маркуч за почистване е изработен от полиетилен с ниска плътност (LDPE), което го прави лек и издръжлив. При това той е устойчив на UV лъчи и на атмосферни влияния...
101,99 лв. 119,99 лв.
Sonata Маркуч за басейн, син, 32 мм, 12,1 м - Басейни и Спа
-18 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002670
Този маркуч за басейн е идеалният избор за филтърни помпи, скимери и аксесоари за почистване със съответния диаметър на втулката. Нашият маркуч за почистване е изработен от полиетилен с ниска плътност (LDPE), което го прави лек и издръжлив. При това той е устойчив на UV лъчи и на атмосферни влияния...
91,79 лв. 112,49 лв.
Sonata Маркуч за басейн, син, 32 мм, 15,4 м - Басейни и Спа
-25 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002672
Този маркуч за басейн е идеалният избор за филтърни помпи, скимери и аксесоари за почистване със съответния диаметър на втулката. Нашият маркуч за почистване е изработен от полиетилен с ниска плътност (LDPE), което го прави лек и издръжлив. При това той е устойчив на UV лъчи и на атмосферни влияния...
121,11 лв. 160,49 лв.
Sonata Маркуч за басейн, син, 32 мм, 6,6 м - Басейни и Спа
-15 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002666
Този маркуч за басейн е идеалният избор за филтърни помпи, скимери и аксесоари за почистване със съответния диаметър на втулката. Нашият маркуч за почистване е изработен от полиетилен с ниска плътност (LDPE), което го прави лек и издръжлив. При това той е устойчив на UV лъчи и на атмосферни влияния...
90,51 лв. 106,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 207 резултата (6 страници)