memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Връщане на продукти

Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите Потребителят може да се откаже от договора като върне закупена посредством САЙТА стока в 14 дневен срок от датата на доставката. Потребителят не е длъжен да посочва причина за това. В същия срок потребителят може да замени закупената стока.

Връщането се извършва чрез изпращане с куриер на стоката на адреса на ДОСТАВЧИКА, за сметка на потребителя.

Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност, до изтичане на срока за упражняване на правото за връщането им. Не се приемат за рекламация стоки, които са с нарушена етикеция, оригинална опаковка, качество или по които има следи от носене (ползване).

В случай на отказ от договора, доставчикът възстановява на потребителя платената цена в 30 дневен срок от упражняване на правото на отказ и връщането на стоката, по банкова сметка, посочена от потребителя.

При необходимост от връщане на платени с карта суми по договорирани и извършени от нас услуги, това ще бъде направено от нас чрез кредитна транзакция по картата, с която е извършено плащането, в 30 дневен срок от упражняване на правото на отказ и връщането на стоката.

Върнатата чрез куриер стока се преглежда, при отварянето на пратката, от комисия в състав от трима души.Констатацията на комисията за състоянието на стоката е обвързваща за страните.

При получаване на пратката, клиентът следва да провери съдържанието на пакета за съответствие на изпратената стока с подадената заявка.

При констатирани нарушения във външния вид на стоката, клиентът следва да се обърне към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката.

За да върнете закупена от mеmo.bg стока:

Изтеглете от ТУК формуляра за връщане на стока;

Попълнете всички данни и изпратете файла на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

В срок до 3 работни дни служител на НЕТ Портал ЕООД ще се свърже с Вас за уточняване на детайлите;