memo.bg - матраци и мебели

phone2

Вход Регистрация

Влезте във вашия акаунт

Потребителско име *
Парола *
Запомни ме
Количка (0)

Как да поръчам

Поръчки може да направите по следните начини:

  1. Бърза поръчка на телефон 0885 999 838

Ако желаете да поръчате веднага продуктите, които сте избрали, може да го направите по телефона. Оператор на memo.bg ще отговори на всички въпроси свързани с поръчката, като е нужно единствено да продиктувате име , адрес за доставкаи телефон за връзка. Важно е да знаете, че при този тип поръчка Оператор ще направи вместо Вас On-line поръчка. Това означава, че Вие автоматично сте приели общите условия на сайта от което следва, че по ваше желание може да се запознаете предварително с тях. Поръчки по телефон се приемат всеки ден от 9:30 до 18:00 без Неделя. Ако се обадите извън работно време или поради някаква причина не успеете да се свържете с оператор, ние ще Ви потърсим при първа възможност.

2.  Бърза поръчка на e-mail:

Ако предпочитате да поръчате по e-mail, изпратете име и фамилия, адрес за доставка, името на продукта с неговите размери и мобилен телефон за връзка на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Важно е да знаете, че при този тип поръчка Оператор ще направи вместо Вас On-line поръчка след което ще получите e-mail с номер на поръчката и опис на всички избрани от вас продукти. Това означава, че Вие автоматично сте приели общите условия на сайта от което следва, че по ваше желание може да се запознаете предварително с тях. При първа възможност ние ще се свържем с вас за да уточним всичко свързано с поръчката.

3.  On-line поръчка като Гост или чрез Регистрация.

   Електронният магазин memo.bg приема поръчки 24 часа в денонощието, 7 дни седмично. В следващите няколко точки ще опишем действията чрез които можем да поръчваме чрез On-line формата:

  1. Изберете продукт! От екипа на memo.bg сме се постарали това да стане по възможно най интуитивният и лесен начин чрез главното и странични менюта. Възползвайте се от филтъра на чрез които лесно можете да изберете продукт според зададените от вас критерий.
  2. Изберете размер ако има такъв от отметката в горната-дясна част на страницата на продукта. Също следва да изберете и количеството на стоката която поръчвате като по подразбиране е една бройка ако не бъде коригирано. Натиснете Добави в количка след което ще се покаже прозорец с информация че продукта е добавен в количката.
  3. Всеки следващ избран продукт се добавя в кошницата като потребителят може да прегледа кошницата, да коригира количеството на стоките и да се информира за общата стойност на продуктите, както и за крайната цена с включена доставка. Всички цени са в български лева с включен ДДС и не подлежат на промяна от момента на поръчване до момента на плащане.
  4. Когато приключите с пазаруването можете да приключите по 2 начина:

4А - Като Гост- Въвеждате e-mail и натискате Приключи като Гост. След това се въвеждат име и фамилия, адреса за доставка, пощенски код(ако не знаете пощенския код просто въвеждате 4 нули), населено място и телефон за връзка. Всички полета отбелязани с звездичка са задължителни за попълване. Като се въведат данните ще се появат 5 стъпки за приключване на поръчката. На номер 4 уточнявате начина на плащане, а на 5 можете да оставите коментар по поръчката. Накрая поставяте отметката за Общите условия и се натиска Потвърди поръчката. Следва да получите e-mail с данните на поръчката.

4Б - чрез Регистрация- Ако сте Регистриран потребител и сте влезли чрез вход или чрез количката в профила си, това означава че данните ще се попълнят автоматично. Има възможност едновременно с попълването на данните да се регистрирате Това става ката въведете e-mail , Потребител , Показвано име и Парола след което ще получите e-mail с линк за активиране на акаунта. В съществуващия прозорец въведете име и фамилия, адреса за доставка, пощенски код (ако не знаете пощенския код просто въвеждате 4 нули), населено място и телефон за връзка. Всички полета отбелязани с звездичка са задължителни за попълване. Като се въведат данните ще се появат 5 стъпки за приключване на поръчката. На номер 4 уточнявате начина на плащане, а на 5 можете да оставите коментар по поръчката. Накрая поставяте отметката за Общите условия и се натиска Потвърди поръчката. Следва да получите e-mail с данните на поръчката.

  В зависимост от времето на заявената от Вас поръчка, до 48 часа ще се свържем с Вас, за потвърждение и уточняване на поръчката. Продуктите се доставят единствено и само след потвърждение от страна на клиента!

Изпълнението на поръчката може да бъде забавено поради някоя от следните причини:

-   Една или всички от поръчаните стоки не са в наличност. В този случай ще бъде установен контакт с клиента в най-кратък срок.

-   Грешен или непълен адрес за доставка или телефон за контакт с Потребителя.

Поръчките се смятат за успешно завършени само след успешна доставка!