Меню
Количка

Блог

memo 15 Jun 0 132
Индивидуални размери на матраци   Разполагаме с експресна доставка за 60 часа на всички нестандартни размери за цялата страна. Важна особеност е, че за да пратим продукта трябва да разполагаме с капаро или пълното плащане за поръчката. За да бъдат в ..
memo 03 Jun 0 142
Матраци Нани е сред най-известните производители на матраци на българския пазар. Фирмата предлага разнообразни модели за всеки вкус. Главна цел на екипа, който създава матраци НАНИ, е да удовлетвори възможно най-добре клиентите си. Най-добрата реклам..
memo 01 Jun 0 69
  Водени от жеалнието си да улесним своите клиенти, ние от екипа на Memo вече предлагаме нови и по-удобни начини за плащане.Заплащане през системата на ePayИзбирайки този начин на плащане при потвърждаване на поръчката се появява нов прозорец. Там ви..
memo 27 May 0 79
Екипът на фабрика Елите е посветен на идеята да осигури перфектен комфорт по време на сън на своите клиенти. Затова те използват само висок клас материали с доказани качества и произход. Грижата за екологичната безопасност е гаранция както за здравет..
memo 19 Apr 0 89
Екипът на Матраци ТЕД вярва, че светът около нас започва от самите нас. Това, което желаем и към което се стремим, се стараят да превоплатят в своите продукти. Техният принцип е да се опитат да запазят бъдещето по-чисто и по-светло за нашите деца. Ко..
memo 11 Mar 0 29
Съгласно чл. 55 от Закона за защита на потребителите Потребителят може да се откаже от договора като върне закупена посредством САЙТА стока в 14 дневен срок от датата на доставката. Потребителят не е длъжен да посочва причина за това. В същия срок по..
memo 03 Mar 0 33
Нова категория с топ оферти в memo.bgЗа да имате избор на качествени продукти на оптимални цени, решихме да подберем за вас топ оферти на различни продукти. Всяка от категориите е създадена, за да ви представи възможностите на продуктите, както и да ..
memo 03 Mar 0 37
От месец Март 2016 г. memo.bg вече предлага на своите клиенти и разнообразни съвременни варианти за обзавеждане на дома. Независимо в какъв стил е вашият дом, ние можем да ви дадем подходящо решение. Мебелите са представени в няколко раздела – Спални..
memo 27 Feb 0 30
Съвсем наскоро се появи една нова опция наречена Плати После. Чрез този вариант клиентите попълвайки онлайн формата могат да кандидатстват за отложено плащане до 15 дена след доставката и получаването на стоката. От memo.bg Ви съветваме когато хареса..
memo 26 Feb 0 32
Съвсем от скоро memo bg е в Pinterest където ще можем да покажем голямото продуктово разнообразие чрез снимки. Тази социална мрежа съвсем наскоро набра скорост и смятаме, че би помогнало за по лесната ориентация на всички клиенти за които външният ви..
memo 26 Feb 0 28
  Ако четете този Блог значи вече виждате новата визия и функционалност на сайта memo.bg. Блогът - ще ви запознае с всички новини от продуктите за спалня. Различните ревюта на продукти, новите технологии и нововъведенията от производителите на мебели..
memo 25 Feb 0 37
Понякога когато поканим гости или роднини изниква въпроса за настаняването особено по празниците. Друг е въпроса, че понякога това с което разполагаме е твърде неудобно и неудачно за хората които сме поканили.От memo.bg искаме да Ви улесним като пред..
Показани са от 1 до 12 от 13 резултата (2 страници)