Меню
Количка

Спортна стрелба

Продукти за спортна стрелба в Memo.BG

Практикуването на някакъв вид хоби изисква специална подготовка от наша страна, която да включва закупуването на подходящите за извършваните от нас дейности пособия и екипировка. Днес можем да се развличаме по десетки начини и във всеки един от случаите да се чувстваме добре - време сред природата, фитнес, тенис, баскетбол или нещо по-нестандартно, като например спортна стрелба, която възпитава у нас ценни качества и силен характер. 

Какво е спортна стрелба

Все повече хора залагат на спортната стрелба като начин за разнообразяване на ежедневието - тя е завладяваща и интересна, а с годините става и все по-популярна.
В раздела предлагаме разнообразни продукти за практикуването на този вид спорт, който има състезателен характер и е много подходящ за мъже. Свързва се с демонстрирането на бързина и точност, концентрация и издръжливост.

По време на спортната стрелба може да се използва пистолет, пушка или лък със стрели, като във всеки един от случаите е нужни да си осигурим необходимото оборудване, без което е невъзможно да ударим в целта, когато стреляме от разстояние. Всяко едно средство за прицелване се отличава с различен обхват и точност, което прави избора му строго специфичен. Доверете се на онлайн магазин Memo.BG и се подгответе за победния момент!

Какви продукти ще откриете при нас

В категорията ще видите евтини предложения с висока практичност и широко приложение. А именно:

     Мишени;

     Куфар за пистолет;

     Лък;

     Сейф за оръжие;

     Стрели за лък;

     Водоустойчив монолитен кейс;

     Юношески комплект с принадлежности;

     Държач за мишени и др.

Можете да поръчате всеки един от тези артикули на ниски цени, които напълно ще се впишат в заделения от Вас бюджет, без да излизат от неговите рамки. Изберете Memo.BG и се прицелете още по-добре - усещате ли победата? 

Как да съхраняваме оръжия

Съхранението на оръжия у дома е много отговорно начинание, което е свързано със специална подготовка и разумни действия. Без значение дали става дума за оборудване за спортна стрелба или друг огнестрелна пушка, тяхното притежание трябва следва нормативните разпоредби за безопасност и дискретност, като касите и сейфовете са отлично решение за целта. Те трябва да са позиционирани на по-закътани места в жилището, до които достъпът е по-труден, особено за малки деца и непознати лица. 

Защо да купите от Memo.bg

Ние можем да Ви предложим качествени на топ цени, каквито само при нас са целогодишни. Възползвайте се от винаги голямото разнообразие от продукти и се насладете на живота такъв, какъвто е. Купете продукти за спортна стрелба и практикувайте любимото си хоби с удоволствие.  

Brand: Sonata H Арт. №: bm29013598
Този фуниен държач за мишени е от голяма полза за трениране на стрелба по цел и за практическо обучение. Изработен от тежка стомана, той е здрав и издръжлив. Колекторът за сачми побира 14 см хартиени мишени и улавя сачмите автоматично, което го прави лесен за почистване. Този квадратен колектор за с..
65,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013145
Използвайте този куфар за пистолет, за да задоволите личните си нужди за съхранение или транспортиране на вашите оръжия! Изработена от дърво със слой от ABS и цялостна алуминиева облицовка, кутията е много здрава и устойчива. Вътрешността на куфара има горен слой от пяна, който е удароустойчив и под..
103,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013597
Автоматично нулиращата мишена с 4+1 бр. цели ще ви помогне много в обучението ви по спортна стрелба. Целта с автоматично нулиране и превъртащи се цели е чудесна за състезания или тренировки. Първо стреляйте по четирите по-ниски цели, а последно стреляйте по горната цел, разположена по средата, за д..
52,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013141
Този пластмасов монолитен кейс е отлична инвестиция, която ще ползвате дълги години. Идеален е за транспортиране на ловни пушки, пистолети и други оръжия. Може да се използва и като количка или кейс за пренасяне на вещи.Вътрешната част се отличава с вътрешен пласт, изработен от гъба с яйцевидни обра..
451,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013594
Магнитната тренировъчна мишена с 4+1 цели е от голяма помощ в обучението по спортна стрелба. Тя е идеална за малки оръжия, като въздушни пушки, пистолети и пистолети BB. Магнитната система с падащи цели е чудесна за състезания или упражняване на стрелба по всяка от четирите фигурки на птици, които ..
193,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013593
Магнитната тренировъчна мишена е от голяма помощ в обучението по спортна стрелба. Тя е идеална за малки оръжия, като въздушни пушки, пистолети и пистолети BB. Магнитната система с падащи цели е чудесна за състезания или упражняване на стрелба по всяка от четирите фигурки на животни, които се изправ..
185,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013595
Магнитната тренировъчна мишена с 4+1 цели е от голяма помощ в обучението по спортна стрелба. Тя е идеална за малки оръжия, като въздушни пушки, пистолети и пистолети BB. Магнитната система с падащи цели е чудесна за състезания или упражняване на стрелба по всяка от четирите фигурки на зомбита, коит..
175,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013599
Мишената с падащи капачета за стрелба е от голяма помощ за обучение и подобряване на уменията ви и точността на стреляне. Висококачествената мишена за стрелба е с диаметър на целта 28 мм. Трябва само да дръпнете кабела, за да я нулирате. Изработена от здрава стомана, тя е устойчива и конструирана да..
209,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013625
Напълнете колчана си с тези висококачествени стрели, изработени от здрав, но лек карбон. С максимална сила на изпращане 18 кг, стрелите могат да се използват от най-различни стрелци. Доставката включва 12 карбонови стрели.Материал: карбонОбща дължина: 76,2 смДиаметър на оста: 0,76 смМаксимална сила ..
187,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013624
Напълнете колчана си с тези висококачествени стрели, изработени от здраво, но леко фибростъкло. С максимална сила на изпращане 18 кг, стрелите могат да се използват от най-различни стрелци. Доставката включва 12 стрели от фибростъкло.Материал: фибростъклоОбща дължина: 76,2 смДиаметър на оста: 0,6 см..
110,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013623
Напълнете колчана си с тези висококачествени стрели, които са изработени от силно, но леко фибростъкло. С максимална сила на опън от 27 кг, тази стрела отговаря на нуждите на широк кръг от стрелци. Доставката включва 12 стрели от фибростъкло.Материал: ФибростъклоОбща дължина: 30 инча (76,2 см)Диамет..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013620
Този висококачествен съставен лък с дължина на дъгата от 35 инча (88 см) и сила на опън от 40-50 lbs (22 кг), е изработен специално за възрастни. Един уникален детайл на този лък, е че е специално проектиран, дължината на издърпване и силата на опън са регулируеми. Доставката включва: съставен лък, ..
766,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013596
Този фуниен държач за мишени е от голяма полза за трениране на стрелба по цел и за практическо обучение. Изработен от тежка стомана, той е здрав и издръжлив. Колекторът за сачми държи 14 см хартиени мишени, а дизайнът му помага да се намалят рикошетите. Нашият държач поема автоматично мишените, коет..
94,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013621
Лъкът с дължина на дъгата около 68 см и тегло 1,3-2 кг е специално предназначен за юноши. Уникална особеност на този лък е, че и дължината на тетивата и теглото могат да се регулират. Изключително лесно преносим с тегло 1,3 кг, можете да го носите със себе си цял ден. Доставката включва комплект от ..
292,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013617
Висококачественият извит лък е много подходящ за юноши, които искат да се занимават със стрелба с лък. Изработен от найлон, извитият лък е комбинация от стилен външен дизайн и високо качество. Ако обичате стрелбата с лък, ще останете удивени от точната центровка на този лък! Комплектът включва лък, ..
206,99 лв.
Показани са от 1 до 15 от 15 резултата (1 страници)