Меню
Количка

Изкуствени цветя

Изкуствени цветя в Memo.BG

Красотата е част от светът, който ни заобикаля. Тя може да ни въздейства по особен начин, като в най-чистата й форма можем да я открием сред природа. Растения, цветя, спиращи дъха гледки - връзката между хората и естествената им среда не бива да се губи, а дори да се заздрави. Дори и в дома си, отново можем да внесем частица от непринуденото обаяние на флоралния свят, който винаги има какво още да ни предложи и с какво още да ни впечатли. 

В онлайн магазин Memo.BG ще намерите богат асортимент от изкуствена трева и цветя, които бихте могли да използвате за декорирането на дворното пространство или жилищния интериор. Разгледайте нашия продуктов каталог и не пропускайте да се възползвате от ниските цени.

Как да освежим дома и градината

Винаги има какво още да се направи за обособяването на дома, за това да се постигне една наистина уютна и съвременна обстановка, в която нищо да не е нито прекалено, нито в недостиг. Декорацията е задължителна част от създаването на красив интериор, който е добре да съчетава характерните белези на високотехнологичното време, но наред с това и да не встъпва прекалено встрани от завинаги актуалните детайли като изкуствените цветя. При нас ще ги откриете евтини и в много голямо разнообразие, като част от продуктите за освежаването на дома и градината са:

     Трева с шипове;

     Орхидея със саксия;

     Градинска леха;

     Кала със саксия;

     Антуриум със саксия;

     Трилистник със саксия;

     Хортензия със саксия;

     Изкуствен бръшлянов храст;

     Топки от чемшир;

     Фикус;

     Бамбуково дърво;

     Плочки трева и др.

Най-красивото място на света, това е нашият дом. Именно затова е нужно да се погрижим подобаващо за него, да направим така, че всеки един детайл да е на мястото си. За да е финалният облик на ниво, трябва да заложим на модерни декоративни решения, които са комбинация от висока естетика и функционалност, добро качество и съвременно звучене. Открийте ги в магазин Memo.BG и направете своя избор.

Какви са предимствата на изкуствените цветя

Все повече хора решават да заложат на изкуствените цветя, защото ги намират са финансово изгодни и устойчиви във времето. Освен много много красиви и ефектни, те също така са и доста практично решение от гледна точка на това, че не изискват никакви грижи, както при живите растения. В раздела ще откриете страхотни предложения на ниски цени, които ще намерят добро приложение и във Вашия дом и градина.

Защо да поръчате от Memo.bg

Ние знаем колко е важна за Вас високата естетика и затова решихме да Ви я предложим във всякакви разновидности. Купете изкуствени цветя от магазин  Memo.BG и се насладете на откровено феноменалните резултати, които много скоро ще постигнете. 

Brand: Sonata H Арт. №: bm29008500
Тази изкуствена трева може да бъде използвана за създаване на морава, която не само няма нужда от поддръжка, но изглежда зелена през цялата година. Тя ще бъде една практична декоративна добавка към вашия двор, тераса или балкон. Тази гъста изкуствена трева изглежда много близо до естествената трева ..
232,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008497
Тази изкуствена трева може да бъде използвана за създаване на морава, която не само няма нужда от поддръжка, но изглежда зелена през цялата година. Тя ще бъде една практична декоративна добавка към вашия двор, тераса или балкон. Тази гъста изкуствена трева изглежда много близо до естествената трева ..
98,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29021799
Този комплект топки чемшир от две части, който се предлага в комплект с 2 броя соларни стринг лампи, е идеален както за вътрешна, така и за външна употреба. Поставен в саксии или кашпи или окачен с висяща верига, комплектът чемширени топки със соларна стринг лампа със сигурност представлява акцент, ..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027964
Този комплект се състои от 4 реалистични храста изкуствен бръшлян, от които всеки включва 339 старателно оформени зелени листа. Те определено ще добавят зелен нюанс в стаята ви и ще изглеждат свежи и живи. Листата на бръшляна имат леки вариации в цветовете, което прави растението като истинско и ..
80,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29039608
Този комплект се състои от 4 реалистични храста изкуствен бръшлян, от които всеки включва 339 старателно оформени зелени листа. Те определено ще добавят зелен нюанс в стаята ви и ще изглеждат свежи и живи. Листата на бръшляна имат леки вариации в цветовете, което прави растението като истинско и доп..
83,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008560
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен бамбук. Бамбукът е с височина 120 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 552 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за..
121,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008558
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен банан. Бананът е с височина 150 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 10 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за ис..
226,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008559
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен банан. Бананът е с височина 175 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 18 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за ес..
343,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008555
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена драцена. Драцената е с височина 100 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 60 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации ..
152,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008547
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена кала. Лилията е с височина 45 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации з..
64,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008549
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена кала. Лилията е с височина 85 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Със своите 9 листа и 3 цвята с перфектни детайли, растението има изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации з..
124,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008540
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен каладиум. Каладиумът е с височина 70 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 13 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации ..
124,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023624
Добавете зеленина към интериора си с това реалистично изкуствено лаврово дърво. Лавровото дърво е високо 40 см и ще бъде чудесен избор за интериора на вашия дом или офис. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата ..
97,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008557
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен лавър. Лавърът е с височина 120 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 30 червени плода, 690 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цве..
157,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023640
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен лавър. Лавърът е с височина 130 см и ще бъде перфектен избор за интериора на дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат ..
280,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008538
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена монстера. Монстерата е с височина 45 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 12 листа с перфектни детайли, придаващи му истински, реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариа..
62,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008539
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена монстера. Монстерата е с височина 70 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 13 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации..
107,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29036745
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена монстера. Монстерата е с височина 100 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има листа и цветове с перфектни детайли, което му придава цялостен, реалистичен вид и то никога няма да изсъхне. Освен това листата..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008527
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 65 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 4 листа и 21 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008528
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 65 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 4 листа и 21 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008529
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена орхидея. Орхидеята е с височина 75 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Растението има 9 листа и 49 цвята с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
143,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008578
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена палма. Палмата е с височина 70 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат леки цветови ва..
121,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008542
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена папрат. Папратът е с височина 60 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 32 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за ..
97,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008552
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена пахира. Пахирата е с височина 85 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 175 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за..
116,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008570
Искате да добавите малко зеленина в офиса си, но се притеснявате за поливането и грижите? Възможно е този изкуствен рододендрон да е точно това, което търсите! Нашето красиво, естествено изглеждащо растение рододендрон има истински дървен ствол, който е здраво закрепен в саксията. Това растение има ..
200,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008532
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена сансевиера. Сансевиерата е с височина 65 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 21 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
155,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008531
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена сансевиера. Сансевиерата е с височина 90 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 30 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вари..
194,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008535
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен трилистник. Трилистникът е с височина 45 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 12 листа с перфектни детайли, придаващи му истински, реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови ва..
67,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008536
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен трилистник. Трилистникът е с височина 70 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 13 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариа..
128,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023622
Добавете малко зеленина към интериора си с този реалистичен изкуствен фикус лирата. Фикус лиратата е с височина 90 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат ле..
97,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008533
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена юка. Юката е с височина 90 см и ще бъде перфектен избор за дома или офиса ви. Растението има 33 листа с перфектни детайли, придаващи му изцяло реалистичен вид и никога няма да изсъхне. Листата имат леки цветови вариации за естест..
184,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008576
Добавете малко зеленина към интериора си с тази реалистична изкуствена сагова палма. Саговата палма е с височина 90 см и ще бъде чудесен избор за дома или офиса ви. Палмата има листа с перфектни детайли, което ѝ придава цялостен, реалистичен вид и тя никога няма да изсъхне. Освен това листата имат л..
281,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008521
Този изкуствен храст е с височина 80 см и е подходящ за украса на дома ви. Има 339 зелени листа, които му придават още по-естествен вид. Този храст има изключително реалистичен вид и е много издръжлив. Идеален е за хора, които искат да внесат природата в дома си, но нямат време да отглеждат живи рас..
52,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008522
Този изкуствен храст е с височина 80 см и е подходящ за украса на дома ви. Има 339 зелени листа, които му придават още по-естествен вид. Този храст има изключително реалистичен вид и е много издръжлив. Идеален е за хора, които искат да внесат природата в дома си, но нямат време да отглеждат живи рас..
53,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008514
Това изкуствено дърво е с височина 90 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 420 зелени листа в различна цветова гама, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо..
100,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008510
Това изкуствено дърво е с височина 150 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Дървото има изключително реалистичен видДоставката включва 1 х 150 см палмово дърво.Вид на растението: палмаМатериал на клоните и по-малките клонки: пластмаса и желязна телМатериал на стъблото: пластмаса и дървоВисо..
203,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008509
Това изкуствено дърво е с височина 80 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 21 зелени листа, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо. Идеално е за хора, коит..
128,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008511
Това изкуствено дърво е с височина 130 см и е подходящо за украса на дома или офиса. Дървото има изключително реалистичен видДоставката включва 1 х дърво и 1 х саксия.Вид на растението: финикова палмаМатериал на клоните и по-малките клонки: пластмаса и желязна телМатериал на стъблото: пластмасаВисоч..
145,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008518
Това изкуствено дърво е с височина 80 см и е подходящо за украса на дома или офиса.Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 460 бамбукови листа, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо. Идеално е за хора, к..
83,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29008517
Това изкуствено дърво е с височина 90 см и е подходящо за украса на дома или офиса.Можете да го поставите навсякъде без да заема прекалено много място. Има 324 бамбукови листа и 12 бамбукови клонки, които му придават още по-естествен вид. Дървото има изключително реалистичен вид и е много издръжливо..
107,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 45 резултата (2 страници)