Меню
Количка

Покривала за боядисване

Покривала за боядисване в Memo.BG

На всеки, рано или късно, му се налага да направи пребоядисване на дома си или на отделна стая. Причините може да са много, от зацапана стена и остарял цвят, до появата на нов член на семейството, който изисква хубава, спретната детска стая в детски, приветливи цветове. Независимо от причината за належащото боядисване или пребоядисване на стая, стена или целия дом, ще са ви необходими покривала, които да предпазват вашият под, перваз и таван при извършването на този процес.

В този раздел ще откриете именно такива покривала, като техните предимства са доста повече от обикновен найлон или друг вид импровизиран, предпазващ при боядисване, материал. Важно е да се знае, че тези артикули са идеални за професионалните бояджии и фирми, които извършват подобен вид дейност, защото се използват многократно.

Как да защитите от напръскване вашият интериор и мебели при боядисване

Както знаете има различни варианти за предпазване. Можете да разместите и поставите всички мебели в друга стая, ако боядисвате само една от стаите в дома си. Друг вариант е да използвате найлони и да се опитате да облепите мебелите си и да предпазите пода, това смятаме е доста не удачен вариант, понеже те са прекалено леки и лесно се разместват при ходене върху тях, друг недостатък е, че се хлъзгат доста. Предимствата на професионалните покривалата за боядисване са безспорни, а именно:

     Идеална защита на плочки, килими, паркети и други настилки;

     Силно абсорбиращ материал на изработка, който ще абсорбира голяма част от прахта при останалите ремонтни дейности;

     Освен използване, като предпазен слой при боядисване, може да се изпозлват и като такъв за предотвратяване на драскотини;

     Многократна употреба, устойчиви във времето покривала;

     100% водоустойчивост.

     Специалното покривало долна страна, която предпазва от хлъзгане, нещо което другите импровизирани методи нямат.

Предимствата са безспорно много и без аналог, доверете се на професионалните артикули при следващото си боядисване.

Какви видове предпазни, неплъзгащи покривала ще намерите в този раздел

В нашият онлайн магазин ще откриете различни видове покривала, а именно:

     Дължина 50 м, ширина 1 м, плътност 180 г/м² ;

     Дължина 50 м, ширина 1 м, плътност 280 г/м² ;

     Комплекти 2 бр. дължина 50 м, ширина 1 м, плътност 180 г/м² ;

     Комплекти 2 бр. дължина 50 м, ширина 1 м, плътност 280 г/м² ;

Тези предложения ще покрият до голяма степен потребностите, които можете да изпитате при ремонтни и бояджийски дейности. Те са подходящи, както за професионалисти, така и аматьори и ще ви помогнат да опазите ценните си мебели и ще ви спестят време в почистване на подовата настилка от пръски, прах и други нечистотии.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29013116
Тези бояджийски флийсове са идеална защита на плочки, килими, паркетни подове или други подови настилки от прах, разливане на боя или други замърсявания. Може да се използват и за предотвратяване на драскотини. Този комплект се състои от 2 силно абсорбиращи праха покривала с тегло на материала от 18..
337,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013119
Тези бояджийски флийсове са идеална защита на плочки, килими, паркетни подове или други подови настилки от прах, разливане на боя или други замърсявания. Може да се използват и за предотвратяване на драскотини. Този комплект се състои от 2 силно абсорбиращи праха покривала с тегло на материала от 28..
434,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013115
Това бояджийско покривало е идеална защита на плочки, килими, паркетни подове или други подови настилки от прах, разливане на боя или други замърсявания. Може да се използва и за предотвратяване на драскотини. Това силно абсорбиращо праха покривало с тегло на материала от 180 г/м² е с размери 1 м ши..
185,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013118
Това бояджийско покривало е идеална защита на плочки, килими, паркетни подове или други подови настилки от прах, разливане на боя или други замърсявания. Може да се използва и за предотвратяване на драскотини. Това силно абсорбиращо праха покривало с тегло на материала от 280 г/м² е с размери 1 м ши..
268,49 лв.
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)