Меню
Количка

Аксесоари за градина

Аксесоари за градина в Memo.BG

Аксесоарите в този раздел ще ви помогнат да направите желаната от вас композиция на двора и градината. Те са в комплимент, в добавка, към вашите изградени парници, оранжерии и мебели. Благодарение на тези аксесоари за градина ще можете да придадете желаният завършек на двора ви и да го поддържате безпроблемно, напред във времето. Също така те са този малък детайл, който винаги е необходим и без него не може да оперирате на нужната висота във вашата скъпа градина.

Какви продукти ще откриете в този раздел

В нашият онлайн магазин Memo.bg ще откриете голямо разнообразие на допълнителни и довършителни аксесоари за градина, които предлагаме, а именно:

     Градински контакти;

     Настилки и декорации;

     Чешми за двор;

     Декоративни бордюри;

     Инсектицидни лампи;

     Контролери за управление на щори, тенти и трансперанти;

     Мрежи срещу нежелани птици;

     Покривала за градински мебели;

     Свредла за земя;

     Други.

Аксесоарите ще направят вида на вашата градина и двор напълно готови за отглеждане на ваша собствена продукция с хоби парници и оранжерии, които можете да откриете в нашият сайт.

Когато говорим за полезни пособия, които можете да откриете, са покривалата за декоративни дръвчета - палми и т.н. Те ще запазят дървото от измръзване през студените месеци на годината. С разнообразните си размери ще можете спокойно да се погрижите за тези важни, част от цялостният декор, дръвчета в саксия. Друго което е важно да имате притежавате към вашата градина, особено ако се отоплявате на дърва, са стойките за дърва.

Разполагаме с  различни размери, както на широчина, така и на височина, в зависимост от мястото което разполагате. За по приятен престой, през летните месеци, можете да се възползвате от инсектицидните лампи, които ще направят престоя навън още по-приятен.

Защо да ни се доверите при избор на аксесоари

Онлайн магазин Memo.BG винаги е бил и ще бъде в услуга на своите клиенти, предлагайки качествени артикули на достъпни за пазара цени. Честите ни промоции ви дават възможност, от своя страна, да закупите желаните от вас продукти на по-достъпни и евтини цени. Можете винаги да разчитате на нас за бърза, експресна доставка, право на връщане в 14 дневен срок и асортимент в наличност. Memo.BG е ваш доверен партньор на хоби и професионалните градинари (агрономи). Очакваме ви.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29047814
Комплектът гедоре на Brüder Mannesmann е полезен комплект за затягане и разхлабване на различни болтове или гайки у дома или във вашата работилница. Комплектът се състои от 215 части от хромирана ванадиева стомана с размери 1/4", 3/8" и 1/2".Размери на кутията за съхранение: 52 x 38 x 12,5 см (Д x Ш..
602,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047889
Висококачественият герунг циркуляр с два метални триона с дължина 550 мм от Brüder Mannesmann е идеален за извършване на точни напречни и скосени разрези в различни работни детайли. Благодарение на прецизния водач на триона и 11-те предварително зададени настройки на рязане, герунг циркулярът осигур..
194,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047888
Комплектът стругарски длета Brüder Mannesmann се състои от 4 различни длета с размери между 8 - 26 мм, с ковани остриета, изработени от хром-ванадиева стомана. Те са подходящи за всеки майстор или любител и са идеални за издълбаване на различни материали. Всяко длето се доставя в пластмасова обвивка..
80,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047813
Тази удобна работна маса Brüder Mannesmann може лесно да се пренася и съхранява, защото е сгъваема. Това е идеалният вариант за вашето работно място (напр. за рязане с трион, дялане и различни други дейности). Интегрираната ъглова линийка и скала със степени ви позволяват да работите точно и прецизн..
170,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028659
Използвайте този аератор за ливади с 5 зъбеца от Draper Tools, за да аерирате вашата тревна площ по-ефективно. Аераторът за тревни площи е с тръбна стоманена конструкция с прахово покритие, а кухите зъбци подпомагат по-ефективното аериране на тревни площи. Петте зъбеца са със заострени ръбове и проб..
122,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028660
Тази градинска количка за инструменти със седалка от Draper Tools е идеален начин градинарите лесно да съхраняват инструментите си за градината, както и да намерят удобна работна поза в седнало положение. Благодарение на двете дръжки и четири колела, с нея лесно ще се придвижвате наоколо. Когато тря..
185,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047851
Това приспособление за опъване на тел Draper Tools е незаменимо оборудване за инсталиране на телени огради. Инструментът за опъване на тел за ограда Draper Tools е произведен от закалена въглеродна стомана и има дръжка дълга 600 мм за отличен лост и извита въртяща се стоманена плоча "Durbar", за да ..
245,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028658
Този свредел за пробиване на дупки за стълбове от Draper Tools е особено подходящо за ползване в твърда или труднопробиваема почва, благодарение на бургията и здравата конструкция. Свределът за пробиване на дупки за стълбове от Draper Tools е изкован от тръбна стомана със солидна дръжка и спираловид..
226,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028662
Това свредло за пробиване на дупки за стълбове от Draper Tools е особено подходящо за създаване на дупки с диаметър приблизително 10 см в твърда или труднопробиваема почва, благодарение на бургията и здравата си конструкция. Свредлото за пробиване на дупки за оградни стълбове е произведено от здрава..
151,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028661
Винаги ще имате на разположение удобно място за работа в градината с това сгъваемо градинско столче/подложка за колена от Draper Tools. Това столче е изработено от здрава тръбна желязна рамка и двустранна подложка, изработена от пластмаса от едната страна и пяна от другата, за да предпази ставите ви..
226,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047852
Тази двойка универсални заключващи се скоби за съхранение на стълби от Draper Tools е идеална за безопасното, удобно и сигурно съхранение на повечето видове стълби. Тези скоби са снабдени със заключваща щанга за допълнителна сигурност в комбинация с катинар (не е включен). Доставката включва 2 заклю..
109,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048071
Този огнен глобус от Esschert Design привлича вниманието в градината, създавайки уютна атмосфера. Кръглата огнена топка е с лазерно изрязани форми на земното кълбо, създавайки красив спектакъл с пламъците. Този глобус за огън става по-ръждив от огъня, атмосферните условия и с течение на времето, кое..
989,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048073
Изнесете уюта отвътре навън с този модерен външен килим на Esschert Design. Тази черга излъчва класически чар и придава на вашето външно пространство по-уютен вид със своя страхотен принт на плочки. Принтът е изтъкан по такъв начин, че да може да се използва и от двете страни. Освен това килимът е и..
94,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048072
Изнесете уюта отвътре навън с този модерен външен килим на Esschert Design. Този килим излъчва класически чар и придава на вашето външно пространство по-уютен вид със своя страхотен принт и кръгла форма. Принтът е изтъкан по такъв начин, че да може да се използва и от двете страни. Освен това килимъ..
110,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047901
Този удобен колан за инструменти от Esschert Design ще улесни дейностите в градината, тъй като винаги ще имате лесен достъп до най-използваните инструменти. Той е изработен от здрава канава с PVC подплата и има различни по големина просторни отделения за съхранение на многобройни градински инструмен..
55,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047899
Това впечатляващо кръгло хранилище на дърва за огрев от Esschert Design ще бъде практично и декоративно допълнение към вашето външно жилищно пространство. Стелажът за трупи се състои от кръгла основа и стоманен кръг, в който можете да подреждате дървата си за огрев.Цвят: ЧеренМатериал: СтоманаРазмер..
518,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028894
Покривалото за градински мебели от Madison ще защитава ефективно вашия градински диван по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинско обзавежд..
225,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028895
Покривалото за градински мебели от Madison ще защитава ефективно вашия градински диван по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинско обзавежд..
252,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028888
Покривалото за градински мебели от Madison ще защитава вашия градински комплект мебели за отдих по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинско..
277,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028887
Покривалото за градински мебели от Madison ще защитава вашия градински комплект мебели за отдих по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинско..
267,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028889
Покривалото за градински мебели от Madison ще защитава вашия комплект градински мебели по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото също така предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинск..
235,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028898
Покривалото за градински мебели от Madison ще защитава ефективно вашия градински диван по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинско обзавежд..
252,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028897
Покривалото за градински мебели от Madison ще защитава ефективно вашия градински диван по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинско обзавежд..
250,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028890
Кръглото покривало за градински мебели от Madison ще защитава вашия комплект градински мебели по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото също така предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за г..
189,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028891
Кръглото покривало за градински мебели от Madison ще защитава вашия комплект градински мебели по време на дъжд, сняг и скреж в продължение на години! Изработено от здрав и устойчив на ултравиолетови лъчи полиестер, покривалото предпазва от прах и избледняване на цветовете. Покривалото за градинско о..
303,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047797
Този пулсов оксиметър Medisana PM 100 79455 измерва надеждно и точно нивата на насищане с кислород в кръвта и сърдечната честота. И двете показания могат да се видят на ясния OLED дисплей по 6 различни начина – като стълбовидна диаграма или във вълнообразна форма. Яркостта на дисплея е интелигентно ..
131,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022092
Оставете вашият красив клематис, лоза, глициния или увивни рози да се разстелят върху тази градинска пергола от Nature! С височина 200 см, тази градинска пергола позволява на растенията ви да цъфтят, създавайки живописен естествен дисплей във вашата градина. Перголата е изработена от здрав, устойчив..
230,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022091
Оставете вашият красив клематис, лоза, глициния или увивни рози да се разстелят върху тази дървена пергола от Nature! С височина от 200 см, тази градинска решетка за пълзящи цветя позволява на растенията ви да цъфтят, създавайки живописен естествен дисплей във вашата градина. Решетката за увивни рас..
212,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022095
Тази решетка на Nature е перфектна база за вашите рози и други увивни растения. Дървената пергола може да се регулира на ширина. Доставката включва 2 градински решетки за цветя.Цвят: ЗеленМатериал: ДървоРазмери: 50 x 150 см (Ш х В)Регулируема ширинаДоставката включва 2 градински решетки за цветя..
79,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028610
Шиповете срещу птици Nature са идеални да предотвратят кацането на безброй птици на вашите прозорци, огради, улуци или слънчеви панели. Комплектът от три ленти с дължина 32 см, изработени от прозрачен поликарбонат и метални щифтове, може да бъде фиксиран с гвоздеи или лепило.Цвят на шината: Прозраче..
76,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022094
Шиповете срещу птици Nature са идеални да предотвратят кацането на безброй птици на вашите прозорци, огради, улуци или слънчеви панели. Комплектът от шест ленти с дължина 32 см, изработени от прозрачен поликарбонат и метални щифтове, може да бъде фиксиран с гвоздеи или лепило.Цвят на шината: Прозрач..
133,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029041
Резервоарът за дъждовна вода от Nature със своя значителен капацитет от 168 литра е наистина идеален избор за събиране на дъждовна вода. Този варел за вода е изработен от полиетиленов материал с висока плътност и е обработен за устойчивост на UV лъчи, което го прави идеален за употреба на открито, к..
583,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029042
Варелът за дъжд с имитиращ дърво вид от Nature има всички отличителни белези на стара бъчва за уиски. Благодарение на значителния си обем от 120 литра, той определено ще се превърне в декоративно решение за събиране на дъждовна вода. Този варел за вода е изработен от устойчив на UV лъчи полиетилен и..
664,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048075
Вертикалният градински мобилен комплект на Nature се състои от девет квадратни саксии (всяка по 0,9 л) и две големи правоъгълни корита за засаждане (всяко по 5,4 л), както и металната рамка на колела. Можете да си направите пълен комплект за вертикална цветна леха, състояща се от малки цветя или бил..
277,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028572
Направете градинарството по-удобно и приятно занимание с тази практична градинска табуретка/поставка за колена от Nature. Подложката за колена е изработена от здрав и издръжлив HDPE материал и е снабдена с мека възглавница за коленете. Когато я преобърнете, поставката за колена се превръща в седалка..
124,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028863
Този градински граничен кант от Nature е изработен от рециклиран полиетилен, което позволява да го оформите във всякакви извити и геометрични форми. Този граничен кант с дължина 10 метра и дебелина 3 мм е предназначен да предпазва корените, плевелите и земята от разваляне на формата на лехата, както..
134,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028864
Този градински граничен кант от Nature е изработен от рециклиран полиетилен, което позволява да го оформите във всякакви извити и геометрични форми. Този граничен кант с дължина 10 метра и дебелина 3 мм е предназначен да предпазва корените, плевелите и земята от разваляне на формата на лехата, както..
134,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028758
Тази решетка на Nature е перфектна база за вашите рози и други увивни растения. Дървената пергола може да се регулира на ширина.Цвят: ЗеленМатериал: ДървоРазмери: 50 x 150 см (Ш х В)Регулируема ширина..
44,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029023
Този декоративен градински параван Nature ще добави известна неприкосновеност на вашето външно пространство, без да нарушава естествената атмосфера. Оградният панел от тръстика е 100% непрозрачен и не произвежда прах. Наличието на двойни плитки по цялата височина, разположени на еднакво разстояние о..
223,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029024
Този декоративен градински параван Nature ще добави известна неприкосновеност на вашето външно пространство, без да нарушава естествената атмосфера. Оградният панел от тръстика е 100% непрозрачен и не произвежда прах. Наличието на двойни плитки по цялата височина, разположени на еднакво разстояние о..
332,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 969 резултата (25 страници)