Меню
Количка

Картини, Плакати, Пъзели

Картини, Плакати, Пъзели в Memo.BG

Невъзможни неща в интериорен план не съществуват. Имаме ли желание, можем да осъществим всеки един наш идеен проект, залагайки на ефектната декорация и съвременното изкуство. Тук, в този раздел на онлайн магазин Memo.BG, ще намерите разнообразна селекция от картини, плакати и панели, които можете да закупите на цени. Възползвайки се от нашите атрактивни предложения, ще успеете да придадете индивидуално звучене на всяка една стая във Вашия дом, което е от огромно значение за това ежедневно да намирате комфорт и висока естетика, накъдето и да се обърнете.

Как да декорираме дома си

Има много начини за това да разкрасим жилището си, следвайки модните тенденции и разчитайки до голяма степен на добрия си вкус. Покупката на качествени мебели със съвременен дизайн е началото на една интериорна епопея, която се очаква да се бъде съчетание от лукс и практичност, градско звучене и безпрецедентно удобство.

Тук живописните картини и реалистичните плакати заемат много важно място в цялото това начинание, което всеки иска да започне и завърши подобаващо. С магазин Memo.BG ще получите шанс да осъществите най-дръзките си проекти, за които сте почерпили вдъхновение от технологичния напредък на 21 век, любовта към природата и дизайнерските решения, които са се харесвали преди, харесват се и днес.

Какви решения ще откриете в категорията

Ако търсите евтини и ефектни решения за своя дом, в тази категория ще ги откриете. На Вашето внимание сме избрали декоративни решения като:

     Панели за стена;

     Картини;

     Плакати;

     Пана.

Всеки един продукт в категорията се отличава с конкретна тематична насоченост, която ще подчертае вече създадения интериор, придавайки му още по-голяма драматичност и задълбочен замисъл. Картини и плакати с флорални елементи, градско очарование, романтични пейзажи от Венеция и препратка към религиозни учения - Ваше е решението как и къде да внесете всеки един от тези сюжети.

Какво е тяхното приложение

Картините и плакатите за стена са подходящи за дома, офиса, и изобщо навсякъде, където прецените, че може да се направи още малко за красивия интериор. Паната могат да се поставят на видно място във всекидневната, спалнята и стаята за гости; така че обстановката да е още по-уютна, комфортна и модерна. Заложете на арт подхода и бъдете сигурни, че той винаги работи.

Защо да поръчате от Memo.bg

Вниманието към качеството става все по-изострено, защото хората някак осъзнаха, че именно прецизно изработените стоки са по-добрия избор във всяко едно отношение. От магазин Memo.BG предлагаме бюджетни картини и плакати, които обаче са и достатъчно класни, че да ги изберете за своето жилище и то за дългосрочно ползване. Възползвайте се от нашия продуктов каталог и демонстрирайте новаторското си мислене. 

Brand: Sonata H Арт. №: bm29038687
Този комплект принт върху канава за стена от 5 панела е идеален за декориране на вашия хол, трапезария, спалня и др. Изработен от канава, комплектът принт за стена е водоустойчив и лесен за почистване. Дървената рамка допринася за неговата стабилност. Принтът на този стенен комплект, изобразяващ ваз..
104,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009889
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Home Sweet Home му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена,..
77,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009865
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Беседка на плажа му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена..
160,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009886
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Буда му придава мистичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда..
157,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009877
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Гора му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда..
160,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009894
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с карта на света му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена..
145,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009883
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с лъвове му придава екзотичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма ну..
103,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009846
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
77,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009847
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът с Ню Йорк му придава модерен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
160,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009869
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Орхидея му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма ну..
146,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009861
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Плаж с хамак му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена, ня..
160,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009863
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Плаж му придава тропически характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нужда..
160,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009878
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Полета му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
103,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009879
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Полета му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, няма нуж..
172,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29009872
Този декоративен комплект за стена се състои от 5 пана и е идеален за украса на вашата всекидневна, трапезария, спалня и др. Изработен от висококачествена канава, той е водоустойчив и се почиства лесно. Дизайнът Черешов цвят му придава романтичен характер. Платната са готови за закачане на стена, ня..
77,99 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20590324
Картина EX Home модел Plat Dekor 40/120, дърво и платРазмер: W40/D5/H120Материал: дърво и плат..
95,00 лв.
Brand: EX Home Арт. №: bm20591137
Картина EX Home модел Sveshtnik 80/80, балсаРазмер: 80/80Материал: балса..
115,00 лв.
Показани са от 1 до 17 от 17 резултата (1 страници)