Меню
Количка

Дограми и Комарници

Дограми и Комарници в Memo.BG

Защитата на дома от набези и кражби има много нива. От нови, модерни решения на заключващи механизми за врата, до високотехнологичните сензорни, софтуерни комплекти. Един недоброжелател може да влезе не само през вратата, но и през прозорците. Благодарение на нашите предложения за регулируеми решетки, вашите прозорци ще са невъзможен достъп за влизане, в злом, във вашият скъп дом.

Насекомите и вредителите са напаст за всеки дом. С настъпването на по-топлите дни и нуждата от проветряване и охлаждане на жилищните помещения възниква нуждата от мрежа за комари (комарници) и други насекоми. Всеки един от нас е имал безсъна нощ, чийто виновник са комарите, мухите и т.н. Именно в тази категория са нашите предложения за превенция това да ви се случи отново. Благодарение на комарниците, ще спите спокойно и сънят ви няма да е обезпокояван.

Как да се предпазим и да си осигурим защита от крадци

Ние от Memo.BG държим да подсикурим вашият дом от недоброжелатели. Нашите регулируеми решетки биват различни видове, както следва:

     Регулируема решетка с две напречни ребра;

     Регулируема решетка с три напречни ребра;

     Регулируема решетка с четири напречни ребра;

Всички тези регулируеми решетки са с различна дебелина, от 500 до 1500 мм. Това е една малка крачка към подсигуряване на една от най-достъпните, за крадците, точки за достъп във вашият дом. След това можете да заложите на другите важни добавки към подсигуряването му, като например: сот системи, тежки метални врати, сложни за разбиване ключалки, сензори за движение и камери.

Как най-ефективно да се защитим от насекоми

От столетия насекомите са едни от най-дразнещите напасти, които притесняват хората. Ефективната защита от тях има доста варианти. Все по-често се използват спрейове, мазила и други отблъскващи препарати, но въпреки че не хапят, те все пак дразнят, пречат на съня, правят лошо впечатление на гости и т.н. Макар да не изключваме по-горе изброените методи за защита, то искаме да насочим вниманието ви към начин, с който въобще няма насекомите да присъстват във вашия дом.

Мрежите против насекоми, т.нар комарници, които можете да откриете в нашият сайт са с различни размери и рамки, а голямата палитра на размери са гаранция, че ще паснат на всеки прозорец и врата.

Защо да се доверите на Memo.BG при избор на решетки и комарници

Онлайн магазин Memo.BG държи на качеството и достъпните цени. Това наше разбиране се е запазило през дългите години на нашата дейност. Вие, нашите скъпи клиенти и вашето мнение са най-добрата оценка и обратна връзка, която може да получим. Предоставяме ви и възможността за лизинг на по-скъпите ни продукти. Ако имате въпроси относно размерите и монтажа на комарниците, ние сме насреща.

Sonata Комарник за врати на панти, антрацит, 100x215 см - Дограми и Комарници
-13 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29035731
Този удобен комарник за врати ще бъде практическо допълнение към вашия дом или работно място. Той ефективно предпазва от насекоми, като мухи, оси, пчели и комари, като същевременно пропуска свеж въздух през мрежата. Снабдена с две дръжки (от вътрешната и външната страна), мрежата се отваря и затваря..
105,81 лв. 121,49 лв.
Мрежа против насекоми за врати 120 x 240 см, бял цвят - Дограми и Комарници
-13 %
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013229
Тази удобна мрежа против насекоми за врати ще бъде отлично допълнение към дома или работното ви място. Мрежата ще ви пази от насекоми като мухи, оси, пчели, комари, като в същото време ще позволява на въздуха да влиза свободно в помещението. Снабдена е с две дръжки (една отвън и една отвътре), за да..
116,01 лв. 133,49 лв.
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)