Меню
Количка

Поливане, Напояване

Категория Поливане и Напояване

Във всеки двор и градина рано или късно трябва да помислите за поливането й. Независимо дали имате нужда от просто поддръжка на тревна площ или имате нужда от по-професионално напояване на хоби оранжерии, то ние сме насреща, с нашите качествени предложения за напояване.

Освен стандартните неща, като маркучи, капково, разпръсквачи и други поливни системи, разполагаме и с доста аксесоари и елементи, благодарение на които ще можете да поддържате дълго време вашата система.

Онлайн магазин за екстериорни и интериорни решения Memo.BG винаги сме помагали на вас, нашите клиенти с експертни съвети и насоки и тази категория не е изключение. Ако имате някаква нужда от консултация, то не се колебайте и се свържете с нас.

Какви видове продукти за  поливане ще откриете в този раздел

Имаме почти всичко необходимо за всеки, който желае да се сдобие с поливна система. А именно:

     Градински маркучи;

     Капкова система за поливане;

     Смукателни маркучи;

     Гумени маркучи;

     Колички за навиване на маркучи с макара;

     Импулсни разпръсквачи, често използвани за райграс и други тревни почви;

     Градински пистолети;

     Бензинови помпи;

     Таймери за напояване;

     Електрически помпи;

     Други аксесоари.

Всички наши предложения са базирани на опит и качество. Що се отнася до ценовите ни предложения, те са едни от най-атрактивните в цялата страна. Не се колебайте и разгледайте раздел поливане и напояване в нашият онлайн магазин Memo.BG.

Какви са разликите и как да изберем правилна поливна система

Избора на поливна система не е никак лесен. Ако имате райграс или тревна площ е добре да се снабдите с градински маркучи и пистолети, ако искате вие да я поливате. Друг вариант е да закупите импулсни разпръсквачи, които в определен часови пояс ще се включват и ще поливат автоматично радиус около тях. Използвайки таймерите за напояване, вие можете да постигнете голяма автоматизация.

Нека разгледаме и по-сложните методи за поливане, като например тези които се използват за оранжерии и парници. Такива биват т.нар капково напояване, което имитира до голяма степен лек дъжд, а този вид поливане е доста предпочитан, защото се сет-ъпва веднъж и от там няма нужда от нормалните развиване, навиване, опъване на маркучи. Когато комбинирате капковото с таймерите нещата започват да изглеждат добре сложени и професионални.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29030842
Този комплект за автоматично капково напояване съдържа всичко, което ви е необходимо, за да започнете да напоявате с капкова система култури, цветя, растения и др.Автоматичният градински таймер за напояване ви позволява да поливате градината си редовно в желаното от вас време. През лятото растенията..
223,50 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320050
Система за капково напояване Primaterra Linea 100 метра Характеристики ..
49,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003774
Тази автоматична поливна система с таймер е идеална за полива на всякакви видове цветя, дървета, саксийни растения и други. Таймерът има LCD дисплей и може да се настрои да промени честотата и продължителността на поливането. Сравнена с обикновените пръскачки, тази поливна система използва до 70% по..
103,50 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320051
Система за капково напояване Primaterra Greenhouse Характеристики ..
34,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003798
Този висококачествен импулсен разпръсквач с височина от 32 см може да ви предложи пълно или частично напояване съобразно вашите нужди. Забит в земята, той достига до 20 м. покритие за едно ефективно поливане. Изработена от качествен РОМ, стабилната му конструкция гарантира дългогодишна употреба. 6..
58,50 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320049
Система за капково напояване Primaterra Linea 50 метра Характеристики ..
39,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003772
Този електронен автоматичен таймер позволява поливането на градината по един организиран, регулиран начин. Идеален е за използване през лятото, когато тревата и растенията имат нужда от често поливане. Благодарение на автоматичния механизъм, електронният таймер е проектиран да спести вода и време. В..
88,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003800
Този висококачествен импулсен разпръсквач предоставя пълно или частично напояване съобразно вашите нужди. Изработената от устойчива неръждаема стомана, основата с форма на трипод е снабдена с клинове за лесно фиксиране в почвата. С максимален диаметър на пръскане от 24 м, спринклерът достига до покр..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003775
Автоматичен напоител с 4 станции 3 V EX Home model Sonata  Този градински автоматичен напоителен таймер ви позволява да напоявате градината си по контролиран и организиран начин, дори когато сте далеч. Той е идеален за използване през лятото, когато растенията и тревните площи се нуждаят о..
148,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006095
Тази кутия за маркуч с автоматично прибиране, предлагаща се в комплект с конектор и пръскаща дюза, може да се монтира към стената за напояване и оросяване на градини, измиване на коли и други външни дейности, свързани с трансфер на вода. Стенната кутия за маркуч се доставя с предварително намотан 30..
298,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006096
Тази макара за маркуч, предлагаща се в комплект с конектор и пръскаща дюза, ще бъде идеална за напояване и оросяване на градини, измиване на коли и други външни дейности, свързани с трансфер на вода. Тази макара за маркуч е снабдена с 45-метров градински маркуч, а съединителният маркуч е с дължина ..
238,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006093
Тази кутия за маркуч с автоматично прибиране, предлагаща се в комплект с конектор и пръскаща дюза, може да се монтира към стената за напояване и оросяване на градини, измиване на коли и други външни дейности, свързани с трансфер на вода. Стенната кутия за маркуч се доставя с предварително намотан 10..
118,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29030840
Превърнете крана на маркуча в програмирана система за поливане с нашия автоматичен електронен таймер за напояване! Този таймер се грижи за поливането на растенията ви, независимо дали се налага да поливате в определени дни от седмицата или на всеки няколко дена, което го прави идеален за напояване в..
103,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003771
Този електронен автоматичен таймер позволява поливането на градината по един организиран, регулиран начин. Идеален е за използване през лятото, когато тревата и растенията имат нужда от често поливане. Благодарение на автоматичния механизъм, електронният таймер е проектиран да спести вода и време. П..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003799
Този комплект включва 2 броя импулсни разпръсквачи, предоставящи пълно или частично напояване съобразно вашите нужди. Спринклерът е снабден с клин за фиксиране в земята и се доставя с два конектора. С максимален диаметър на пръскане от 24 м, той достига до покривна площ от 450 кв.м. Изработени от ви..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006032
Тази висококачествена самозасмукваща помпа е перфектният избор за пълненето на домашния ви воден резервоар или напоителната система на градината ви. Разполага с манометър и 0,8 м кабел, което я прави удобна за ползване. С габарита лесно ще следите налягането. С максимална скорост на потока от 5100 л..
373,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003773
Този електронен автоматичен таймер позволява поливането на градината по един организиран, регулиран начин. Той е идеален за използване през лятото, когато растенията и тревата имат нужда от редовно поливане. С няколко натискания на бутоните можете лесно да зададете желаното стартово време и продължи..
88,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006033
Мощната водна помпа е чудесен избор за доставка на вода за напояване в градината или за други приложения. С номинална мощност 1,45 kW и максимална височина 35 м, нашата помпа доставя вода с максимален дебит от 11,5 м³/ч. Можете лесно да стартирате уреда с издърпване на стартовата корда. Помпата е съ..
358,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003788
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
88,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006094
Тази кутия за маркуч с автоматично прибиране, предлагаща се в комплект с конектор и пръскаща дюза, може да се монтира към стената за напояване и оросяване на градини, измиване на коли и други външни дейности, свързани с трансфер на вода. Стенната кутия за маркуч се доставя с предварително намотан 20..
193,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003791
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
88,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003779
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за ..
163,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003789
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003783
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за ..
148,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003792
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003790
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003786
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003794
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
118,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006034
Тази висококачествена градинска помпа е перфектният избор за снабдяване с вода за покриване на домашните ви нужди или на напоителната ви система.Помпата е лесна за използване, тъй като е оборудвана с пресостат. С максимален напор от 46 м, тя ще ви достави вода от дълбините. Благодарение на мощния дв..
478,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003787
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
73,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003793
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествен PVC материал и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, п..
88,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003778
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за ..
118,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003796
Този гъвкав маркуч е специално разработен за напояване на градина. Изработен от гумен материал, устойчив на атмосферни влияния, маркучът се отличава с дълготрайност на употреба. С дължина от 50 м, той е достатъчно дълъг, за да достигне вашите растения. Благодарение на хилядите микропори, маркучът не..
103,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003795
Този гъвкав маркуч е специално разработен за напояване на градина. Изработен от гумен материал, устойчив на атмосферни влияния, маркучът се отличава с дълготрайност на употреба. С дължина от 25 м, той е достатъчно дълъг, за да достигне вашите растения. Благодарение на хилядите микропори, маркучът не..
58,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003780
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за ..
178,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003782
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за ..
103,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003781
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за ..
88,50 лв.
Brand: Stanley Арт. №: bm211140040
Градински пистолет Stanley 10 функции, 2016155Разпръсквачът за балкони  е идеален за напояване на растения, на балкони и веранди. Поради намаления воден поток, разпръскващата струя е изключително нежна, позволявайки напояване, което не вреди на растенията. Водният поток може да се регулира безк..
30,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003776
Комплектът смукателен маркуч ще бъде идеален за употреба с битови водопроводи, филтри за вода, градински помпи и други системи за управление на водата. Маркучът е произведен от висококачествена пластмаса и е изключително издръжлив. Комплектът смукателен маркуч е снабден с крачен вентил и филтър, за ..
73,50 лв.
Brand: Sonata G Арт. №: bm19240828
Количка за градински маркучКоличката за градински маркуч Ви предлага много удобство при поливане на градината. Може да се използва до 70 метра. Благодарение на големите си колела, можете удобно да я използвате навсякъде. Описание на продукта: - Лесен монтаж - Широко колело за маркуча - Благодар..
304,35 лв.
Показани са от 1 до 40 от 45 резултата (2 страници)