Меню
Количка

Шкафове и Витрини

Шкафове и витрини в Memo.BG

Съвременният интериор в целостта си е една ужасно добра възможност да живеем в свят, изпълнен с красота и усещане за принадлежност. Внасяйки уют и баланс в дома си, ние всъщност се грижим за самите себе си, за това да сме в мир вътрешното си Аз, а всеки път, когато сме си вкъщи, да не ни липсва нищо. Абсолютно нищо…

Погрешно е схващането, че жилищното обзавеждане е чисто и просто практичност в нейния класически смисъл. Правилно е да гледаме на него като прелюдия към съвършенството във всеки един негов аспект, като на шанс да пуснем на свобода твореца в себе си и да демонстрираме артистичния си подход. Когато избираме нови мебели, трябва да ги изберем, водени от любовта ни към красотата, от безпогрешния си усет към истински стойностни неща, каквито и заслужаваме!

Какво ще намерите в раздела

Тук ние предлагаме голямо разнообразие от шкафове и витрини с уникален дизайн и на достъпни цени. Този вид мебели са задължителни за всеки дом, като без тях той не би имал онова категорично модерно звучене, от което зависи наистина много. Селекцията ни от предложения включва:

     Бюфети;

     Модули;

     Офис шкафове;

     Гардероби;

     Витрини и др.

Никой не възразява да открие и закупи евтини шкафове и витрини, каквито ние от онлайн магазин Memo.BG предлагаме целогодишно. Станете част от стотиците доволни клиенти, които избраха да ни се доверят и продължават да го правят. Луксът и удобствата няма да се самопоканят във Вашия дом - Вие сте онези, които трябва да ги приветствате и да се оставите на тяхната магия!

Как да направите правилен избор

Шкаф или витрина - по-важното е не какво ще купите, а как ще го изберете. Дори и най-обикновената мебел трябва да бъде представителна извадка на на съвременните трендове при интериора, на качествените и с висока практичност продукти, които знаем колко много обичате. Съветваме Ви да насочите вниманието си най-вече към:

     Размерите на шкафа и витрината;

     Основното предназначение на избраната мебел;

     Нейният цвят, дизайн и стилови особености;

     Материалите за изработка;

     Качеството и възможността за лесна поддръжка.

За е обстановката в дома ни приятна и съвременна, трябва заложим на хубавите мебели, онези които не компенсират посредствения си дизайн с твърде ниската цена или обратното - непосилната сума с категорично луксозната изработка. Вече можете да имате и двете, ако изберете да ни се доверите. Ние ще Ви предложим най-доброто от пазар днес - гарантирано и обещано!

Защо да се доверите на Memo.bg

Винаги голям асортимент от стоки и винаги отлично обслужване в комбинация с удобна онлайн платформа за пазаруване - това ни отличава на пазара и ни прави толкова предпочитани. Купете шкафове и витрини от Memo.BG и се чувствайте винаги добре. У дома.

Brand: EX Home Арт. №: bm20591170
 Бюфет EX Home model Meditera 2+8 B Размер: W120/D40/H81Материал: манго масив..
1 590,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048012
Удобният въртящ се шкаф картотека FMD не само ще бъде чудесно решение за съхранение, но и ще изглежда страхотно, благодарение на скандинавския си дизайн в изискан античен дъбов цвят. Този шкаф картотека предоставя достатъчно място за съхранение на книги, папки или декоративни предмети и ще бъде стра..
296,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048011
Удобният въртящ се шкаф картотека от FMD не само ще бъде идеално решение за съхранение, но и ще изглежда страхотно, благодарение на модерния си дизайн в изискан бял цвят. Този шкаф картотека има достатъчно място за съхранение на книги, папки, както и декоративни предмети, затова определено ще бъде в..
305,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048009
Удобният въртящ се шкаф картотека от FMD не само ще бъде идеално решение за съхранение, но и ще изглежда страхотно, благодарение на модерния си дизайн в изискан бетонно сив цвят. Този шкаф картотека има достатъчно място за съхранение на книги, папки, както и декоративни предмети, затова определено щ..
310,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048008
Удобният въртящ се шкаф картотека от FMD не само ще бъде чудесно решение за съхранение, но и ще изглежда страхотно, благодарение на модерния си дизайн в изискан дъбов цвят. Този шкаф картотека има достатъчно място за съхранение на книги, папки или декоративни предмети и ще бъде страхотно допълнение ..
310,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048010
Удобният въртящ се шкаф картотека от FMD не само ще бъде идеално решение за съхранение, но и ще изглежда страхотно, благодарение на модерния си дизайн в изискан цвят пясъчен дъб. Този шкаф картотека има достатъчно място за съхранение на книги, папки, както и декоративни предмети, затова определено щ..
296,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047979
Удобният мобилен шкаф с чекмеджета на FMD ще бъде истинска находка във вашия кабинет или офис със своя изчистен дизайн в бяло. Той е снабден с пет чекмеджета, осигуряващи достатъчно място за съхранение на вашите папки и други офис консумативи. Скринът с чекмеджета е снабден с четири колелца, за да с..
364,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047980
Удобният мобилен шкаф с чекмеджета на FMD ще бъде истинска находка във вашия кабинет или офис със своя изчистен дизайн в дъбов цвят. Той е снабден с пет чекмеджета, осигуряващи достатъчно място за съхранение на вашите папки и други офис консумативи. Тази картотека е снабдена с четири колелца, за да ..
382,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029812
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате вашето пространство за съхранение? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен висок шкаф "Excellence XL" от Keter! С елегантен контрастен цветен дизайн, този шкаф със сигурност ще бъде акцент във всяка стая. Благодарени..
598,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029809
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате вашето пространство за съхранение? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен висок шкаф "Excellence" от Keter! С елегантен дизайн с контрастни цветове този шкаф със сигурност ще привлича вниманието във вашия гараж, пер..
403,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029806
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате съхранението в гаража? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен висок шкаф "Gear" от Keter! С елегантен дизайн с контрастни цветове този шкаф със сигурност ще привлича вниманието във вашия гараж. Снабден с 4 регулируе..
328,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029814
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате вашето външно пространство за съхранение? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен висок шкаф Wood Grain от Keter! Този висок шкаф е изработен от устойчив на влага и UV лъчи полипропилен, който го прави идеален за вън..
373,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029813
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате вашето пространство за съхранение и да отговори на нуждите ви? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен нисък шкаф "Excellence XL" от Keter! С елегантен контрастен цветен дизайн, този шкаф със сигурност ще бъде акцент..
463,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029810
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате вашето пространство за съхранение? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен нисък шкаф "Excellence" от Keter! С елегантен контрастен цветен дизайн, този шкаф със сигурност ще се превърне в акцент във вашия гараж, пера..
238,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029807
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате съхранението в гаража? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен нисък шкаф Gear от Keter! С елегантен дизайн с контрастни цветове този шкаф със сигурност ще привлича вниманието във вашия гараж. Снабден с 4 регулируеми..
223,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029815
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате вашето външно пространство за съхранение? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен нисък шкаф Wood Grain от Keter! Този нисък шкаф е изработен от устойчив на влага и UV лъчи полипропилен, който го прави идеален за вън..
268,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029811
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате вашето пространство за съхранение? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен помощен шкаф "Excellence" от Keter! С елегантен дизайн с контрастни цветове този шкаф със сигурност ще привлича вниманието във вашия гараж, п..
448,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029808
Търсите мебел, която да ви помогне да оптимизирате съхранението в гаража? Не е нужно да търсите повече, благодарение на този компактен и практичен помощен шкаф Gear от Keter! С елегантен дизайн с контрастни цветове този шкаф със сигурност ще привлича вниманието във вашия гараж. Снабден с 3 регулируе..
358,50 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012654
Move&Lead съчетава най-доброто от ергономията и модерните технологии. Вдъхновен е от активните съвременни лидери и е проектиран да те поддържа активен на работното място. Окачен контейнер с размери 160 x 35 cm, H= 12. 8 cm. Гаранция: 5 години...
1 403,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012677
Контейнер с колелца, три чекмеджета и централнозаключване Nova. Корпус с дебелина на меламина 18 mm, с 1 mm ABS кант. Таван с дебелина на меламина 25 mm, с 2 mm ABS кант.Товароносимост на чекмедже: 25 kg.Цвят: бял.Дръжки: бели.Сертификати:        –LST EN 14073-1:2004    ..
479,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012674
Контейнер с колелца, три чекмеджета и централнозаключване Nova. Корпус с дебелина на меламина 18 mm, с 1 mm ABS кант. Таван с дебелина на меламина 25 mm, с 2 mm ABS кант. Товароносимост на чекмедже: 25 kg. Цвят: избелен дъб. Дръжки: металик. Сертификати:        –LST EN 14073-1:..
479,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012675
Контейнер с колелца, три чекмеджета и централнозаключване Nova. Корпус с дебелина на меламина 18 mm, с 1 mm ABS кант. Таван с дебелина на меламина 25 mm, с 2 mm ABS кант.Товароносимост на чекмедже: 25 kg.Цвят: кехлибарен дъб.Дръжки: тъмно сиви.Сертификати:        –LST EN 14073-1:..
479,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012672
Окачен контейнер с две чекмеджета и централнозаключване Nova. Корпус с дебелина на меламина 18 mm, с 1 mm ABS кант. Таван с дебелина на меламина 25 mm, с 2 mm ABS кант.Товароносимост на чекмедже: 25 kg.Цвят: кехлибарен дъб.Дръжки: тъмно сиви.Сертификати:        –LST EN 14073-1:20..
371,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012673
Контейнер, изработен от материал с дебелина 18 mm.Две чекмеджета с централно заключване, дръжките са от алуминиев профил.Товароносимост на всяко чекмедже – 25 kg.Гранционен срок – 5 години.Възможностите за избор на цветове разгледайте от тук.Монтажът и/или разносът на артикула се заплащат отделно...
287,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012683
Контейнер Narbutas Optima е изработен от ПДЧ с меламиново покритие с дебелина 16 mm и 1 mm ABS кант.Таван с дебелина от 25 mm и с 2 mm ABS кант.Три чекмеджета с централно заключване.Чекмеджетата са с пълно изтегляне и с функция за плавно затваряне.Повишете безопасността на работното ви място с anti-..
335,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012682
Контейнер изработен от ПДЧ с меламиново покритие с дебелина 16 mm и 1 mm ABS кант.Таван с дебелина от 25 mm с 2 mm ABS кант.Три чекмеджета с централно заключване.Чекмеджетата са с пълно изтегляне и с функция за плавно затваряне.Повишете безопасността на работното ви място с anti-tilt системата за са..
335,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012670
Стелаж с три рафта и две врати Nova Basic. Меламинов корпус, врати и рафтове, 18 mm, с 1 mm кант. 16 mm меламинов гръб.Възможност за заключване.Цвят: бял. Дръжки: бели.Сертификати: LST CEN/TR 14073-1:2004; LST CEN/TR 14073-2:2004.Гаранционен срок: 5 години.Възможностите за избор на цветове разгледа..
551,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012671
Стелаж с четири рафта и две врати Nova Basic. Меламинов корпус, врати и рафтове, 18 mm, с 1 mm кант. 16 mm меламинов гръб.Възможност за заключване.Цвят: бял. Дръжки: бели.Сертификати: LST CEN/TR 14073-1:2004; LST CEN/TR 14073-2:2004.Гаранционен срок: 5 години.Възможностите за избор на цветове разгл..
671,88 лв.
Narbutas Стелаж Uni, 800x425x1120 mm, меламин избелен дъб - Шкафове и Витрини
Ново
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012684
Вратите, страниците и рафтовете на Narbutas стелаж UNI са с дебелина 18 mm меламиново покритие и 2 mm ABS кант.Гръб с дебелина 16 mm и 1 mm ABS кант.Товароносимост на всеки рафт 25 kg равномерно разпределено тегло.Таван и основа с дебелина 25 mm и 2 mm ABS кант.Размер на стелажа: 800 х 425 х 1120 mm..
347,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012656
Серия стелажи Choice ви предлагат богат избор и голямо разнообразие за съхранение на всичко необходимо в офиса.Широк набор от допълнителни елементи за индивидуални комбинации.Меламинов корпус, врати и рафтове, 18 mm, с 1 mm кант.18 mm меламинов гръб.Размери: 800 x 420, H=1075.Сертификати:   &nb..
671,88 лв.
Brand: Narbutas Арт. №: bm155012657
Серия стелажи Choice ви предлагат богат избор и голямо разнообразие за съхранение на всичко необходимо в офиса.Широк набор от допълнителни елементи за индивидуални комбинации.Меламинов корпус, врати и рафтове, 18 mm, с 1 mm кант.18 mm меламинов гръб.Размери: 800 x 420, H=1780.Сертификати:   &nb..
803,88 лв.
Brand: Nowa Szkola Арт. №: bm155007399
Kонтейнерът Nowa Szkola е чудесна опция за складиране на различни видове вещи! Подредете книгите, учебниците или дори играчките си бързо и лесно и се радвайте на пространство и чистота! Добавените дръжки и колелца го правят изключително мобилен и можете лесно да го местите на различни места.Цвят: си..
473,88 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033357
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 30-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
329,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033366
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 15-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
215,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033359
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 30-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
358,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033368
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 15-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
263,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033353
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 30-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
464,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033362
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 15-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
211,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033356
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 30-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
415,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033365
Този CD шкаф е практично и декоративно допълнение към вашето жизнено пространство. Той е стилен и практичен, което го прави идеален за организиране на вашата музикална колекция. 15-те отворени отделения предлагат не само много място за съхранение за записи, но и са идеални за съхраняване на всякакви..
224,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 775 резултата (20 страници)