Меню
Количка

Огради

Огради в Memo.BG

Оградите са нещо без което просто не можете. Вашият двор трябва винаги да е ограден, за да елиминира възможността от набези на външни недоброжелатели. В този раздел ние акцентираме на сигурността на вашата градина с различни предложения за порти, мрежи и огради от най-различни материали. Постарали сме се да ви предложим различни стилове артикли, за да може вашата градина да не е само сигурна, но и приятна за окото.

Онлайн магазин Memo.BG е доказал се във времето партньор, на когото можете да разчитате при закупуването на интериорни и екстериорни продукти с най-добро качество и висока степен на експлоатация във времето.

Какво е предназначението на заградителните артикули

От древни времена хората са ограждали своята собственост, предпазвайки я от недоброжелатели, диви животни и други опасности. Ако имате красив, спретнат двор, с градинско барбекю с маси, столове, хамаци, пейки и други екстериорни мебели, то вероятно ще желаете да ги защитите най-малко от крадци. Това важи още повече, ако не живеете непрекъснато на въпросното място.

Друго предназначение на оградите е чисто естетическо, като в днешно време доста често те се използват, за да придадат завършеност и естествена красота на градината ви. Такива са т.нар. живи огради, направени от конкретни видове храсти, които след известно време и поддръжка се оформят в красив, строен ландшафт.

Какви видове огради и заграждащи съоръжения ще откриете в този раздел

На вашето внимание, тук в този раздел, ще откриете голям брой видове заградителни съоръжения, а именно:

     Градински дървени порти;

     Бодлива тел;

     Стоманени мрежи;

     Крепежни елементи;

     Хексагонална бодлива тел;

     Други.

С тях ще успеете да започнете на спокойствие вашият план, за обзавеждане с екстериорни мебели, вашата градина. Важно е, разбира се, преди това е добре да измерите квадратурата и да пресметнете колко метра ще са ви нужни за изграждането на градината.

Защо да поръчате заградителни съоражения от Memo.BG

Нашият онлайн магазин се слави с добро качество на предлаганите продукти и евтини, достъпни цени. Честите промоции и намаления на цели категории ще ви дадат възможност да вземете вашият артикул на добра цена. Друг важен елемент от нашето предложения е изплащането на равни месечни вноски, тоест при закупуване на по-скъпи или повече артикули от категория огради няма да натоварите значително вашият индивидуален или семеен бюджет.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29006234
Тази ниска ограда е идеална за вашата градина или двор. Тя загражда цветните ви лехи като в същото време служи като естествен декор. Отличава се със стабилност и устойчивост. Забива се в земята с помощта на клинове. Всяка част от оградата е с дължина 25 см и височина от 22,5 см. Доставката включва 4..
100,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007004
Това покривало е предназначено за монтиране към метална ограда (не е включена) с цел да защити и обособи мястото, за обособяване на лехи цветя и храсти в градината, за отделяне на пътеки и алеи или просто за създаване на повече уединение. Може да се използва като преграда на веранда, за защита от в..
160,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007189
Този висококачествена стоманена оградна врата ще бъде идеален входен портал за оградата около вашата градина или вътрешен двор. Тази здрава и издръжлива градинска ограда е произведена от стабилна, прахово боядисана стомана. Тя е устойчива на ръжда и корозия и е подходяща за дългосрочно използване на..
1 396,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006313
Тази висококачествена мрежеста ограда, изработена от поцинкована тел с ПВЦ покритие, е с обща дължина 25 метра и височина 150 см. Тя не само ще опазва и украсява вашата собственост дълги години, но и няма нужда от поддръжка.Мрежестата ограда е с дългогодишна употреба, благодарение на телените нишки ..
368,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031239
С класически дизайн на градинска ограда, тези палисади за лехи ще бъдат практично и декоративно допълнение към вашите засадени лехи, тревни площи и друго външно жилищно пространство. Висококачественият полипропилен гарантира, че те са устойчиви на UV лъчи и атмосферни влияния, което ги прави подходя..
137,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007098
Нашият комплект дъски за ограда с решетка са резервни за нашите комплекти панели за ограда (SKU 275793-275802). Те могат да се използват като градинска бариера или жилищна ограда, която да предостави уединение и сигурност. Тези WPC дъски се отличават с принт на дървесни шарки от едната страна и оби..
628,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031569
Модернизирайте градинския си декор и придайте на вашето външно пространство допълнително уединение и сигурност с нашата стилна ограда с ламели! Този ограден панел е предназначен за огради, засенчване на вътрешен двор, защита срещу вятър, преграждане, както и различни други приложения на открито. Изр..
622,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006306
Tази висококачествена телена ограда е изработена от поцинкована тел с PVC покритие и е с обща дължина от 15 метра и височина от 100 см. Ще предостави на вашия дом или имот дълги години безпроблемно ползване и уединение. Оградата е изработена от жица с дебелина 2,8 мм, която е устойчива на UV лъчи и ..
209,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006473
Тази естествена и екологично чиста ограда от върбови пръчки ще се превърне в едно практично допълнение към вашия двор. Има разнообразни приложения като ограждане на двора, декорация на градината или просто за създаване на тропическо усещане на вашата тераса. Един чудесен избор за вашето външно прост..
145,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007338
Тази бодлива тел е подходяща за всякаква употреба на открито и може да я ползвате за защита на вашата градина или двор! Изработена е от висококачествено желязо с прахово покритие като така се гарантира по-дълъг живот на експлоатация. Тази практична бодлива тел с обща дължина от 100 м, е предназначе..
115,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006225
Ще отделите лесно цветните лехи с тазе красива декоративна ниска ограда с обща дължина от 5 м. Частите се свързват една към друга и са снабдени с по два клина за забиване в земята. Всяка част е с дължина от 45 см и височина от 17,5 см (без клина). Изработена от висококачествен полипропилен, оградата..
127,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031276
Тази качествена бамбукова ограда оформя идеално градинско заграждение, като същевременно изглежда напълно естествено. Тази градинска ограда е изработена от кръгъл бамбук и може да се използва за разделяне на части от градината или на линия по пътя или алеята, за да добавите тропическо очарование към..
400,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031240
С класически дизайн на градинска ограда, тези палисади за лехи ще бъдат практично и декоративно допълнение към вашите засадени лехи, тревни площи и друго външно жилищно пространство. Висококачественият полипропилен гарантира, че те са устойчиви на UV лъчи и атмосферни влияния, което ги прави подходя..
127,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006373
Този комплект от телена мрежа с колове и клинове може да бъде използван както като ограда или декор във вашите градина, двор или имот, така и за защита на вашите домашни птици, малки животни или съоръжения.Комплектът е се монтира лесно и бързо. Доставя се с включени колове и аксесоари за монтаж като..
661,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019163
Този габион повдигната леха ви позволява да създадете лесно стабилна и същевременно стилна леха за цветя или растения в градината или вътрешния ви двор. Здравият габион е проектиран да се запълва с камъни или дребен чакъл. Изработен от устойчива на ръжда и атмосферни влияния поцинкована стомана, габ..
94,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007007
Тази висококачествена ограда от дървени панели има прост и практичен дизайн, който перфектно да пасва на градината ви. Благодарение на атрактивната напречно-хоризонтална конструкция, тази панелна ограда е не просто естетична, но и с твърда структура, осигуряваща висока степен на поверителност и сигу..
265,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006996
Ще отделите лесно цветните лехи с тазе красива декоративна ниска ограда с обща дължина от 10 м. Частите се свързват една към друга и са снабдени с по два клина за забиване в земята. Всяка част е с височина от 16,2 – 32 см (без клина). Изработена от висококачествен полипропилен, оградата ще ви служи..
107,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006481
Тази стабилна мрежа от неръждаема стомана е идеална за производство и ремонт на мрежи против насекоми за врати или прозорци. Може да се използва и като ограда за птичи, заешки клетки и кокошарници. Можете да я използвате и за да създадете покрития за електрически крушки или за друг тип "направи си с..
107,99 лв.
Brand: Sonata G Арт. №: bm19241304
ОградаТази висококачествена и устойчива на атмосферните условия ограда от дърво-пластмаса композит, е прекрасно решение за ограждане на Вашия имот.Описание на продукта:- ограда от 12 летви - Стабилен, устойчив и дълготраен материал - Лесна за монтаж и поддръжкаРазмер:- Цялостен (ДxВ): 200 x 60 cm - ..
207,15 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006387
Тази висококачествена мрежа може да бъде използвана за ограда, за декор или защита на вашите птици, домашни животни или съоръжения в градината, фермата, промишлените зони и много други. 2,2-милиметровото зеленикаво-черно PVC покритие на 1,8-милиметровата стоманена тел не само прави мрежата по-краси..
125,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006311
Тази висококачествена мрежеста ограда, изработена от поцинкована тел с ПВЦ покритие, е с обща дължина 25 метра и височина 100 см. Тя не само ще опазва и украсява вашата собственост дълги години, но и няма нужда от поддръжка.Мрежестата ограда е с дългогодишна употреба, благодарение на телените нишки ..
274,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29018807
Със семпъл, но практичен дизайн, този комплект градински оградни панели с колове ще подхожда перфектно на всяка градина. Изработен от устойчиво на атмосферни влияния и корозия прахово боядисано желязо, този комплект оградно пано е изключително здрав и издръжлив. Оградният комплект е лесен за поставя..
296,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007177
Тази 2D оградна врата ще оформи по съвременен и практичен начин входа към градината ви и ще я изолира от външния свят. Много стабилна и издръжлива, тази оградна врата практически ще достави сигурност на вашата градина, веранда или тераса. Оградната врата има заварени вертикална тел и две хоризонталн..
749,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031590
Създайте атрактивно ограждение за вашите цветни лехи, пътеки и водоеми с тази гъвкава палисада! Изработен от масивна борова дървесина, градинската ниска ограда е издръжлива и устойчива на атмосферни влияния, благодарение на което има дълъг експлоатационен живот. Ограждението за лехи се сглобява и фи..
53,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007087
Нашите дъски за ограда с крайна шина са резервни за нашите комплекти панели за ограда (SKU 275739-54 и 275757-80). Те могат да се използват като градинска бариера или жилищна ограда, която да предостави уединение и сигурност. Тези WPC дъски се отличават с принт на дървесни шарки от едната страна и о..
511,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006207
Тази висококачествена стоманена тел за привързване на огради с обща дължина 25 м може перфектно да привърже оградата към коловете на оградата, като по този начин осигури здраво и стабилно ограждение. Със стабилността и устойчивостта, които предлага тази тел, тя може да се използва в широк диапазон о..
29,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29021983
Този телен комплект от Nature е изключително здрав и подходящ за всички видове увивни растения. В допълнение комплектът съдържа два броя поцинкована стоманена тел с дължина 10 метра и 12 анкера за стена, с които можете винаги да създадете пергола в желаната форма или размер. Доставката включва 2 ком..
140,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006496
Този издръжлив гофриран панел от метална мрежа е подходящ за широк спектър от приложения, като издигане на ограда, създаване на кошари за животни, клетки, птичарници и дори за ремонтни дейности. Изработен от висококачествен неръждаема стомана, този панел е много здрав, издръжлив и устойчив на корози..
199,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006642
Този габион е чудесен избор както за дизайн на жилищни, така и за търговски външни пространства. Габионната кошница предлага лесен начин за изграждане на здрава преградна стена, където е необходимо предпазване от вятъра, валежите и т.н. Тази кошница може да служи и за габионен плантер, представляващ..
382,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006476
Тази естествена и екологично чиста тръстикова ограда ще се превърне в едно практично допълнение към вашия двор. Има разнообразни приложения като ограждане на двора, декорация на градината или просто за създаване на тропическо усещане на вашата тераса. Един чудесен избор за вашето външно пространство..
106,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031591
Създайте атрактивно ограждение за вашите цветни лехи, пътеки и водоеми с тази гъвкава палисада! Изработен от масивна борова дървесина, градинската ниска ограда е издръжлива и устойчива на атмосферни влияния, благодарение на което има дълъг експлоатационен живот. Ограждението за лехи се сглобява и фи..
53,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006323
Тaзи висококачественa бамбукова ограда има разнообразни приложения като ограждане на градини и дворове, декорация на барове или просто за създаване на тропическо усещане на вашата тераса. Перфектен избор за декорация на външни пространства на жилищни или търговски площи.Има височина от 1 м и обща дъ..
143,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006493
Този издръжлив гофриран панел от метална мрежа е подходящ за широк спектър от приложения, като издигане на ограда, създаване на кошари за животни, клетки, птичарници и дори за ремонтни дейности. Изработен от висококачествен неръждаема стомана, този панел е много здрав, издръжлив и устойчив на корози..
61,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006997
Ще отделите лесно цветните лехи с тазе красива декоративна ниска ограда с обща дължина от 10 м. Частите се свързват една към друга и са снабдени с по два клина за забиване в земята. Всяка част е с височина от 16,2 – 32 см (без клина). Изработена от висококачествен полипропилен, оградата ще ви служи..
101,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006326
Тaзи висококачественa тръстикова ограда има разнообразни приложения като ограждане на градини и дворове, декорация на барове или просто за създаване на тропическо усещане на вашата тераса. Перфектен избор за декорация на външни пространства на жилищни или търговски площи.Има височина от 1,5 м и обща..
148,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007175
Тази 2D оградна врата ще оформи по съвременен и практичен начин входа към градината ви и ще я изолира от външния свят. Много стабилна и издръжлива, тази оградна врата практически ще достави сигурност на вашата градина, веранда или тераса. Оградната врата има заварени вертикална тел и две хоризонталн..
619,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29006327
Тази сгъваема ограда от ракита тип „пергола“ е предназначена за използване на открито и притежава многобройни функции като пергола за увивни растения, ограда за домашни любимци или преграда за осигуряване на уединение.Висока 90 см, оградата може да бъде разпъната до 180 см дължина. Изработена от рак..
113,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007155
Тази оградна врата се отличава с модерния си практичен дизайн. Тя ще отдели външния свят от вашето пространство.Изработена е с майсторство от стомана, преминала през процес на затопляне, огъване, оформяне за достигане на желаната форма. За да осигурим дълготрайност на нашия продукт, вратата е профес..
2 033,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007174
Тази 2D оградна врата модерно и практично ще оформи входа към оградената от външния свят градина. Много стабилна и издръжлива, оградната врата ще обособи практична и сигурна преграда към вашата градина, веранда или тераса. Заварена с единична вертикална тел и две хоризонтални за допълнителна здравин..
554,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007173
Тази 2D оградна врата ще оформи по съвременен и практичен начин входа към градината ви и ще я изолира от външния свят. Много стабилна и издръжлива, тази оградна врата практически ще достави сигурност на вашата градина, веранда или тераса. Оградната врата има заварени вертикална тел и две хоризонталн..
460,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 1106 резултата (28 страници)