Меню
Количка

Обзавеждане на Бизнес обекти

Категория Обзавеждане на бизнес обекти

Успешното стартиране на бизнес или подобряването на вече съществуващия и въпрос на правилна стратегия. Крайните резултати на свой ред са категорично доказателство за това дали сме си свършили работата добре или по-скоро имаме пропуски. Тук е важно да се отбележи, че трябва да заложим най-вече на разумните инвестиции, на коректните и тези, които имат очевиден потенциал да ни отведат на върха.

Този раздел е посветен именно на това - да успеете да намерите пътя към успеха, към добрата печалба и доволните клиенти. Вижте какви решения за бизнес обзавеждане имаме да Ви предложим и купете на ниски цени. Онлайн магазин Memo.BG е създаден за победители, за онези от Вас, които са безкомпромисни във всичко, което правят, и искат да го правят още по-добре.  

Какви продукти ще намерите в категорията

Тук ще откриете обзавеждане за различни видове бизнеси, което развитие е пряко повлияно от предлаганите на клиентите условия. Категорията е разнообразна и дава шанс на всеки предприемач да обособи търговската площ по модерен, удобен и функционален начин. В стремежа си да удовлетворим нуждите на всеки на редовните си клиенти и потенциалните купувачи, създадохме следния продуктов каталог, предназначен:

     За масажно и козметично студио - увеличителна лампа лупа, маса за маникюр на колелца, метален стол, масажна кушетка, сгъваем масажен стол и др.;

     За фризьорски салони - регулируем измивна колона, количка на колелца, сешоар/каска на стойка (подвижна), преносим козметичен стол и други видове обзавеждане;

     Оборудване за фитнес зала - лост за набиране, дъмбел, пудовка, комплект с тежести, велоергометър, дискове за тежести, стойка за набирания, лост за щанга, надуваем дюшек за гимнастика, мини бягаща пътека, домашен фитнес уред за гръб, шведска стена и др.;

     Оборудване за фотостудио - трипод с регулируема височина, фотографски фон, професионален софтбокс, студийна фонова система, студийно осветление в 5 цвята, комплект оборудване за фотоателие и др.

     Магазини за дрехи - манекени за облекла.

Всички продукти в раздела са евтини и резониращи напълно с доходите на средностатистическия купувач. Изберете най-доброто за своя бизнес и купете професионално обзавеждане от най-висок клас. 

Как да изберете подходящите

Изходната точка при покупката на бизнес обзавеждане трябва да бъде вида на упражняваната търговска дейност и нейните мащаби. Също така, от значение е и дали сте прохождащи или просто искате да доразвиете някоя от добрите си идеи. И в двата случая ще Ви подкрепим - доверете ни се, подобри дейността си с нашите предложения за бизнес обзавеждане! 

Brand: Filipov Арт. №: bm155012363
Организирайте вашите ученици.Планирайте задачите и направете лесно изпращането на бележки у дома с тази таблица от джобчета. Лесно окачване на стената. Размери: 72 x 114.5 cm.Джобът е с размери 23 х 21.5 cm и е снабден с празни етикети и етикети за многократна употреба (с маркери за бяла дъска)...
99,59 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013860
Това душ стол представлява безопасно и удобно решение за къпане на възрастни хора или хора с ограничена подвижност, които биха имали нужда от помощ под душа. Стабилният душ стол може да поддържа до 100 кг и е в състояние да издържи на многократно използване под душа. Пластмасовата седалката има дрен..
257,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013715
Този компактен и здрав велоергометър е идеален за упражнения у дома. Той има регулируема седалка, контролиране на съпротивлението на много нива и разнообразни компютърни функции, за да ви осигури ефективна тренировка. LCD дисплеят ще предостави цялата необходима информация, включително време, скорос..
625,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048569
Дръжте тълпите под контрол елегантно и със стил с тези кадифени въжета за ограждения. Въжето за бариера може да осигури необходимите преграждения, без да обърква. Въжето е изградено от устойчива на мачкане пяна и е покрито с червено кадифе. Всеки край на въжето завършва със здрава кука за окачане съ..
58,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048570
Дръжте тълпите под контрол елегантно и със стил с тези кадифени въжета за ограждения. Въжето за бариера може да осигури необходимите преграждения, без да обърква. Въжето е изградено от устойчива на мачкане пяна и е покрито с червено кадифе. Всеки край на въжето завършва със здрава кука за окачане съ..
56,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29034758
Това сизалово въже е много популярно в различни области, благодарение на универсалното си приложение. То е идеално за използване не само в селското стопанство и превоза на стоки, но също и за частни цели около къщата и градината, например като декорация за парапет или опора за растения. Универсалнот..
659,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29049917
Нашият коремен тренажор е проектиран да упражнява цялото тяло, като ви позволява да правите упражнения в седнало положение, да тонизирате вътрешните бедра и да правите асистирани лицеви опори, докато същевременно упражнявате торса. Той е идеален за упражняване на различни части на тялото, за горене ..
226,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013727
Този гребен тренажор ще бъде отличен избор за упражнения у дома. Оборудван със система с въздушно съпротивление, LCD компютърен дисплей и ергономично проектирана седалка, този гребен тренажор ще ви осигури ефективна тренировка. Можете да следите вашите постижения на LCD дисплея, който показва информ..
1 196,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29049914
Нашият функционален гребен тренажор предлага отлична възможност за тренировка на цялото тяло. Този компактен гребен уред е идеален за хора, които желаят да провеждат фитнес тренировки у дома. За монтажа му е необходимо малко пространство, след което бързо можете да започнете ежедневната си тренировк..
632,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033712
Нашият функционален гребен тренажор предлага чудесна възможност за тренировка на цялото тяло. Този компактен гребен уред е идеален за хора, които желаят да се упражняват у дома. За монтажа му е необходимо малко пространство, след което бързо можете да започвате ежедневната си тренировка. Уредът осиг..
575,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013562
Този детски манекен в цял ръст върху стъклена основа може да се използва за презентация на дрехи, перуки или обувки във витрини на магазини. Манекенът се състои от 4 части: глава, торс с крака, лява и дясна ръка. Главата и ръцете могат да се завъртат на 360°, а лицето може да се мести нагоре и надол..
289,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013692
Този комплект се състои от 2 тежести, всяка с тегло 10 кг. Той ще бъде перфектен за укрепване и оформяне на мускулите ви, когато се използва с лост за щанга, лост за дъмбели или крив лост с диаметър 30 мм. Той е идеален за употреба у дома или във фитнес залата. Тези тежести са изработени от високока..
251,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013694
Този комплект се състои от 2 тежести, всяка с тегло 15 кг. Той ще бъде перфектен за укрепване и оформяне на мускулите ви, когато се използва с лост за щанга, лост за дъмбели или крив лост с диаметър 30 мм. Той е идеален за употреба у дома или във фитнес залата. Тези тежести са изработени от високока..
280,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013690
Този комплект се състои от 4 тежести, всяка с тегло 5 кг. Той ще бъде перфектен за укрепване и оформяне на мускулите ви, когато се използва с лост за щанга, лост за дъмбели или крив лост с диаметър 30 мм. Той е идеален за употреба у дома или във фитнес залата. Тези тежести са изработени от висококач..
208,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013693
Този комплект се състои от два диска с тегло от 10 кг и два диска с тегло от 5 кг. Той ще бъде перфектен за укрепване и оформяне на мускулите ви, когато се използва с лост за щанга, лост за дъмбели или крив лост с диаметър 30 мм. Той е идеален за употреба у дома или във фитнес залата. Тези тежести с..
281,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013691
Този комплект се състои от 4 тежести, всяка с тегло 7,5 кг. Той ще бъде перфектен за укрепване и оформяне на мускулите ви, когато се използва с лост за щанга, лост за дъмбели или крив лост с диаметър 30 мм. Той е идеален за употреба у дома или във фитнес залата. Тези тежести са изработени от високок..
359,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013689
Този комплект се състои от 8 тежести, всяка с тегло 2,5 кг. Той ще бъде перфектен за укрепване и оформяне на мускулите ви, когато се използва с лост за щанга, лост за дъмбели или крив лост с диаметър 30 мм. Той е идеален за употреба у дома или във фитнес залата. Тези тежести са изработени от високок..
253,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013656
Този фитнес уред е идеален за упражняване на гръбните мускули и премахване на болките в гърба. От сега нататък можете да тренирате удобно вкъщи и да спестите пари от ходенето до фитнес центъра. Уредът е изработен от здрава стомана и издържа максимум до 100 кг. Има 5 регулируеми нива на височина от 8..
307,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013742
Този домашен фитнес с две макари е оборудвана с лостове за горен и долен скрипец ще ви позволи да тренирате всички основни мускулни групи на тялото. Този фитнес уред скрипец се състои от здрава стомана за здравина и стабилност и може да поддържа до 120 кг тегло плочи. Дръжките са изработени от мек м..
248,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013653
Този многофункционален уред може да се използва за упражняването на много мускулни групи. Той е подходящ за тренировки с тежести (не са включени) и има регулируема приставка за крака с 3 възможни позиции. Специални скоби за безопасност осигуряват допълнителна сигурност по време на упражненията.Лесно..
722,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013662
Тази регулируема фитнес лежанка е чудесен избор за хора които обичат упражнения. Отсега нататък можете да работите по тялото си в удобството на собствения си дом и да спестите ходенето и парите за фитнес зала! Тази фитнес лежанка всъщност ви предлага широка гама от тренировки упражнения. Облегалката..
769,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013559
Този женски манекен в цял ръст върху стъклена основа със силно гланцово покритие може да се използва за презентация на дрехи, перуки или обувки във витрини на магазини. Манекенът се състои от 5 части: глава, торс, крака, лява и дясна ръка. Главата и ръцете могат да се завъртат на 360°, което ви позв..
554,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013560
Този женски манекен в цял ръст върху стъклена основа със силно гланцово покритие може да се използва за презентация на дрехи, перуки или обувки във витрини на магазини. Манекенът се състои от 5 части: глава, торс, крака, лява и дясна ръка. Главата и ръцете могат да се завъртат на 360°, което ви позв..
505,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013705
Този гъвкав комплект дъмбели е перфектен за трениране на гръден кош, бицепс, ръце, трицепс и мускулите на гърба. Той включва четири тежести от 2,5 кг, четири тежести от 2 кг и два 1 килограмови лоста с въртящи се ръкохватки и имат общо тегло около 20 кг. Този комплект позволява избор на теглото, в з..
169,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013812
Фоновата и осветителната система са незаменима част от професионалното фотографско оборудване. Нашият комплект за фотостудио съдържа комплект от 5 фонови пана и сгъваема, регулируема рамка, и пълен комплект за осветление със софтбоксове, рефлектор и регулируеми триподи, които се опаковат в удобна ча..
439,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013811
Фоновата и осветителната система са незаменима част от професионалното фотографско оборудване. Нашият комплект за фотостудио съдържа комплект от 5 фонови пана и сгъваема, регулируема рамка, както и комплект студийно осветление с чадъри и регулируеми триподи, които се опаковат в удобна чанта за носен..
352,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013777
Системата за фонове е незаменима част от професионалното фотографско оборудване. Нашият комплект за фотоателие съдържа 5 платна за фон и сгъваема, регулируема рамка, която се опакова в удобна чанта за пренасяне при снимки на локация. Системата има максимална широчина 300 см и може да се комбинира с ..
305,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29027947
Този комплект за фотостудио се състои от фотографско софтбокс осветление и фонове и ще бъде идеален за фотография в студио или на терен. Комплектът фонове съдържа 5 фона и сгъваема, регулируема рамка, която може да бъде пренасяна в удобната чанта за снимки на терен. Системата е с максимална широчина..
394,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013642
Тази лежанка, снабдена с щанга и дъмбели, ще подобри физическото ви състояние, ще тонизира мускулите ви и в комбинация с диета с контролиран прием на калории ще ви помогне да отслабнете. Подходяща е за вашия личен фитнес салон, търговска фитнес зала или тренировъчен център. Лежанката е оборудвана с ..
592,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29021866
Тази висококачествена мултифункционална лежанка за упражнения с регулируема седалка и облегалка е чудесен избор за тренировка в уюта на собствения ви дом, която ще ви спести време и разходи от посещението на фитнес зали. Лежанката се доставя с комплект щанги и тежести. Седалката и облегалката са сна..
578,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013639
Тази висококачествена мултифункционална лежанка за упражнения с регулируема седалка и облегалка е чудесен избор за тренировка в уюта на собствения ви дом, която ще ви спести време и разходи от посещението на фитнес зали. Лежанката се доставя с комплект щанги и тежести. Седалката и облегалката са сна..
745,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013640
Тази лежанка, снабдена с щанга и дъмбели, ще подобри физическото ви състояние, ще тонизира мускулите ви и в комбинация с диета с контролиран прием на калории ще ви помогне да отслабнете. Подходяща е за вашия личен фитнес салон, търговска фитнес зала или тренировъчен център. Лежанката е оборудвана с ..
764,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013646
Тази регулируема лежанка с тежести и комплект щанга и дъмбели е чудесен избор за тренировка в уюта на собствения ви дом, която ще ви спести време и разходи от посещението на фитнес зали. Тази лежанка предлага широка гама от възможности за упражнения. Облегалката може да укрепи мускулите на гърба ви...
983,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29021870
Тази регулируема лежанка с тежести и комплект щанга и дъмбели е чудесен избор за тренировка в уюта на собствения ви дом, която ще ви спести време и разходи от посещението на фитнес зали. Тази лежанка предлага широка гама от възможности за упражнения. Облегалката ще укрепи мускулите на гърба ви. Благ..
1 039,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013644
Тази регулируема лежанка с тежести и комплект щанга и дъмбели е чудесен избор за тренировка в уюта на собствения ви дом, която ще ви спести време и разходи от посещението на фитнес зали. Регулируемата тапицирана лежанка може да бъде наклонена или поставена хоризонтално. Можете да изберете една от дв..
749,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013643
Тази здрава, висококачествена, многофункционална пейка за преси с щанга и дъмбели е незаменима част от фитнес оборудването за хора, които обичат да тренират у дома. Пейката се доставя с комплект щанга и дъмбели. Облегалката подкрепя гърба и раменете, докато приставката за крака тренира бедрата и кра..
656,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013641
Тази здрава, висококачествена, многофункционална пейка за преси с щанга и дъмбели е незаменима част от фитнес оборудването за хора, които обичат да тренират у дома. Пейката се доставя с комплект щанга и дъмбели. Облегалката подкрепя гърба и раменете, докато приставката за крака тренира бедрата и кра..
832,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013813
Фоновата и осветителната система са незаменима част от професионалното фотографско оборудване. Нашият комплект за фотостудио съдържа комплект от 5 фонови пана и сгъваема, регулируема рамка, и пълен комплект за осветление със софтбоксове, чадъри, рефлектор и регулируеми триподи, които се опаковат в д..
631,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013698
Този многофункционален комплект с щанга и дъмбели е идеален за гръдния кош, бицепса, ръцете, трицепсите и гръбначните мускули. Той включва две тежести от 5 кг, четири тежести от 2 кг, четири тежести от 1,25 килограма, един лост за щанги и два дъмбела с обща тежест от около 30 килограма. Този комплек..
236,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013699
Този многофункционален комплект с щанга и дъмбели е идеален за гръдния кош, бицепса, ръцете, трицепсите и гръбначните мускули. Той включва две тежести от 5 кг, четири тежести от 2 кг, четири тежести от 1,25 килограма, един лост за щанги и два дъмбела с обща тежест от около 30 килограма. Този комплек..
239,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 327 резултата (9 страници)