Меню
Количка

Котлони

Котлони в Memo.BG

Как да изберете, и как да направите кътчето си за готвене многофункционално място? Сигурно това са първите въпроси, които изникват в главата Ви. Е вече има отговор на всички догадки. В онлайн магазина ми Memo.bg сте попаднали на точното място. Истината е, че за да обзаведете правилно кухнята си и за да я превърнете в прекрасен кът, с които да се гордеете, съвсем не е лесно. За целта трябва добре да сте запознати с характеристиките и задължителните елементи при бъдещата покупка на този неизменен приятел в кухнята.

Какви видове ще намерите при нас

Днес ще обогатите общата си култура, защото ще Ви запознаем с основните видове котлони. След това ще сте напълно готови за нови подвизи в кухнята. При избора от изключителна важност са потребностите на Вашето домакинство. Независимо дали търсите индукционни котлони за вграждане или просто преносим малък котлон, Вие трябва да знаете основните различния.

     Електрически плот  - те са всеобщо познати и почти всеки човек е работил с тях. Изработени са от чугун и са изключително здрави. Това е основния плюс при тях, именно защото са един от най-старите варианти на пазара те не могат да се похвалят с малка консумация на електроенергия;

     Газови - изключително разпространен вариант, които е алтернативен и енергоспестяващ. С този котлон Вие можете да приготвите ястието за броени минути, защото регулацията на огъня е бързо;

     Керамичен плот  - този вид котлон, предлага механично или сензорно управление. Предимството, което предлага е вграждането, изчистен и изискан вариант, с които ще спестите място, и освен всичко поддръжката и почистването му са лесни;

     Индукционен плот - тази технология е най-новата на пазара. Загряването му се извършва посредством електромагнитно поле, което е щадящо за човека. Предимствата, които ви носи закупуването на такъв тип котлон са много. Улеснено готвене, вследствие строго разграфените зони на плота, лесно почистване и максимално удобство при регулиране на температурата.

     Плотове за вграждане - Такива могат да са и комбинираните плотове. Зависи изцяло единствено, от какво се нуждаете. Освен различните видове на нагряване, разполагате и с различни размери на плотовете.

За да сте в крак с модата и кухнята Ви да е с завидни предимства, ние съветваме да заложите на нетрадиционните и енергоспестяващи варианти. Но разбира се, ако сте традиционалисти електрическият вариант също би Ви бил полезен.

Как да изберете котлони за кухнята

Специално внимание трябва да обърнете на уравнението в задачата, все пак не искате да пропуснете нещо в условието нали? Точно за това Ви предлагаме да концентрирате погледите си в следните важни характеристики:

     Стандарт за комфорт са вариантите, които за вграждане. Те предлагат лесна работа, спестяват място и идеално биха се вписали във всеки интериор;

     Принципа на работа също е с приоритетна важност. Търсете котлон, които е компактен и не би Ви ограничавал пространство. Управляващата електроника при най-новите модели има предимство сама да контролира работата според програмите;

     Пестенето на енергия е най-важния и ключов елемент при избора. По-евтин вариант е газовия. Покупката на този вид оправдава напълно средствата, които сте вложили.

Като заключение можем да споделим, че какъвто и избор да направите се фокусирайте върху предимствата, които Ви носи покупката на един такъв помощник в кухнята. Цената също е от значение, именно заради това ние от Memo.bg сме Ви подготвили изкушаващи разнообразни варианти, с които ще направите готвенето детска игра.  

Brand: Sonata H Арт. №: bm29048764
Този вграден индукционен плот Flexizone с ясни символи е лесен за използване. Гъвкавият плот разполага с преден плъзгач със сензорен контрол и 2 автоматични котлона с 9 степени на готвене. Домино плотът е изработен от термоустойчиво стъкло, което се отличава със своята издръжливост и безопасност. То..
544,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031933
С ясни символи и безпроблемна работа, нашият професионален индукционен готварски плот е много лесен за използване. Изработен от лесна за почистване неръждаема стомана, този котлон е изключително издръжлив. С мощност от 3500 W индукционният котлон загрява много бързо. Регулируемите нива на загряване,..
554,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048765
Този плот за вграждане с ясни символи и безпроблемно функциониране е много лесен за ползване. Индукционният плот разполага със сензорен контрол и 4 автоматични котлона с 9 нива на готвене. Домино плотът е изработен от термоустойчиво стъкло, което се отличава със своята издръжливост и безопасност. То..
992,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010684
С ясни символи и безпроблемно функциониране, нашият плот за вграждане е много лесен за ползване. Индукционният плот разполага със сензорен контрол и 4 автоматични котлона с 9 нива на готвене. Плотът е изработен от термоустойчиво стъкло, което се отличава с издръжливост и безопасност. Той съдържа 4 к..
772,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010680
С ясни символи и безпроблемно функциониране, нашият плот за вграждане е много лесен за ползване. Електрическият плот разполага със сензорен контрол и 2 автоматични котлона с 9 нива на готвене. Горната част на плота е изработена от термоустойчиво стъкло, което се отличава с издръжливост и безопасност..
367,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010681
С ясни символи и безпроблемно функциониране, нашият плот за вграждане е много лесен за ползване. Електрическият плот разполага със сензорен контрол и 4 автоматични котлона с 9 нива на готвене. Горната част на плота е изработена от термоустойчиво стъкло, което се отличава с издръжливост и безопасност..
598,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010682
С ясни символи и безпроблемно функциониране, нашият плот за вграждане е много лесен за ползване. Електрическият плот разполага със сензорен контрол и 4 автоматични котлона с 9 нива на готвене. Горната част на плота е изработена от термоустойчиво стъкло, което се отличава с издръжливост и безопасност..
632,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048766
Този плот за вграждане с ясни символи и безпроблемно функциониране е много лесен за ползване. Електрическият плот разполага със сензорен контрол и 5 автоматични котлона с 9 нива на готвене. Домино плотът е изработен от термоустойчиво стъкло, което се отличава със своята издръжливост и безопасност. Д..
886,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048767
Този плот за вграждане с ясни символи и безпроблемно функциониране е много лесен за ползване. Електрическият плот разполага със сензорен контрол и 5 автоматични котлона с 9 нива на готвене. Домино плотът е изработен от термоустойчиво стъкло, което се отличава със своята издръжливост и безопасност. Д..
932,99 лв.
Brand: Gorenje Арт. №: bm07600804
Основна информация Размери (ШхВхД): 30 × 5,1 × 52 см Технически характеристики/размери Цвят: ЧеренФасетиран ръб Управление Сензорно управлениеТаймер за програмиране Допълнителни функции BoilControl автоматичен контрол на загряването"StopGo" функция за временно..
328,90 лв.
Показани са от 1 до 40 от 70 резултата (2 страници)