Меню
Количка

Сушилни машини

Сушилни машини в Memo.BG

Сушенето на дрехи е процес, които понякога отнема дълго време особено през зимния период. Така че, ако жилището Ви не е обособено с балкон и единственият Ви избор е да чакате да се изсушат любимите Ви джинси, не се притеснявайте, има решение! Просто трябва да се сдобиете със сушилна машина, но за целта трябва добре да сте запознати с функциите, които изпълнява тя и дивидентите, които Ви носи една такава помощница в мокрото помещение.

Предимствата на сушилните машини

В случай, че вече сте решили да инвестирате в покупката на сушилня е хубаво да се запознаете с общите характеристики, които предлага тази машина. И в този ред на мисли, ние от онлайн магазина Memo,bg сме Ви подготвили страхотни предложения, след които сериозно ще се замислите, къде точно да позиционирате Вашата нова приятелка.

     Спестява Ви време - да точно така, вече не е необходимо, да простирате прането си, да чакате неопределено време и да не сте сигурни, дали на следващият ден любимата Ви риза ще е готова за обличане;

     Сигурно сте запознати, че вече съществуват комбинирани електроуреди, функцията за пране и сушене в един уред е добро решение за жилища с по-малко пространство;

     Вече няма да е необходимо да гладите прането си след изсушаване, защото има сушилни машини с програми против намачкване.

     Това, че този уред за сушене създава толкова удобства не означава, че не е енергоспестяващ - дори напротив.

На пазара вече има марки, които имат предимствата да предлагат машини с много функции, пример за това дават GORENJE. Достъпните и евтини цени, на които ще попаднете сериозно ще Ви замислят, колко дълго още ще стоите без сушилня вкъщи.

Как да изберем сушилна машина

Стигнахме и до най-важната част - избора! Сигурно в главата Ви все още се върти въпросът, “ Каква сушилня да си избера, какви функции на изпълнение да има и прочие.” Е, точно за това ние сме тук, за да Ви дадем насока при избора на вида,капацитета,програмите, функциите, шума, цената и марката, на която да се спрете. Ако говорим за електрическа машина, най- популярна е кондензираната сушилня за дрехи. Видовете могат да бъдат разграфени в две основни категории:

     О кондензационни сушилни с термопомпа и без. Те не се различават по начина, по който работят, а по консумация на енергия, ефективност и цена.

     Перални с вградена сушилня - този тип се отличава основно с хибридната си функция две в едно. Работата и е значително по- улеснена, защото няма да се налага за премествате прането си от един уред в друг;

     С функция за сензорно сушене - новите модели имат допълнителен сензор,, който засича количеството на влага и автоматично задава времето за което ще изсъхнат дрехите Ви;

     Капацитет на натоварване - за да може нова Ви придобивка да задоволи качествено нуждите на Вашия дом, трябва да вземете под внимание тези важни въпроси. Колко членно е Вашето семейството и дали модел, които има капацитет до седем килограма ще е достатъчен да покрие нуждите на домакинството Ви;

     За да извлечете максимума от новия Ви уред, трябва да помислите за програмите и функциите, които искате да притежава.

     Цената също се свежда до това, колко предимства искате да притежава Вашата сушилня;

     Шума също е важен фактор при избора, обърнете внимание на звуковата мощност, за да е по тиха, тя не трябва да превишава повече от 66dB.

В заключение можем да добавим, че на какъвто и вариант да се спрете при избора на сушилня са важни потребностите на Вашето домакинство, така че дерзайте и пазарувайте с удоволствие! 

Арт. №: bm07607033
Капацитет на сушене (kg):9Тип изсушаване:КондензационноПрограми сушене:15Дисплей:LEDДруги програми:EasyClean лесно почистване на филтъраДруги функции:AutoDry: нежно изсушава прането Ви до желаната степенЗареждане:предноЦвят:БялГаранция:24 м.Други:Автоматично установява кога прането ви е сухоЗащита о..
1 649,99 лв.
Brand: Hansa Арт. №: bm21670124
 Кондензационна сушилня DHP82D4B, LCD, Енергиен клас А++Характеристики:Енергиен клас: А++Kапацитет на сушене: 8 кгПрограми: 16Дисплей: LCDЕлектронно управлениеПрограми за сушенеПамукДънкиВълна СинтетикаДеликатно сушенеТермопомпаОтложен стартЛяво отваряне на врататаСреден годишен разход на ..
1 091,35 лв.
Арт. №: bm21880303
Сушилня Bosch WQG24100BY , 9 kg, A++ , A++ , БялКапацитет на сушене (kg):9Тип изсушаване:КондензационноПрограми сушене:14Дисплей:LEDДруги програми:AllergyPlus;SmartDry;Смесено натоварване;Super Quick 40Други функции:Защита от намачкване;Опция за половин зарежданеЗареждане:предноЗащита от деца:ДаНиво..
1 626,90 лв.
Brand: Bosch Арт. №: bm21880016
Сушилня Bosch WTM85251BY , 8 kg, A++ , бялКапацитет на сушене (kg):8Програми сушене:15Таймер за отложен старт:ДаНиво на шума (dB):65Други функции:Сушилня с кондензатор с технология HeatPumpЗареждане:предноРазмер (В/Ш/Д) (mm):850/598/599Други:SensitiveDrying System;SelfCleaning Condenser ™ - Автомат..
1 593,90 лв.
Brand: Bosch Арт. №: bm21880018
Сушилня Bosch WTR87TW0BYСушилнята за висока производителност при сушене и ниска консумация на енергия от A +++.EasyClean с A+++: суши изключително ефективно. С лесно почистване на филтъра на кондензатора.AutoDry: нежно изсушава прането Ви до желаната степен.AntiVibration дизайн: изключително стаби..
1 428,90 лв.
Brand: Bosch Арт. №: bm21880019
Сушилня Bosch WTW85461BY , 9 kg, A++ , БялКапацитет на сушене (kg):9Програми сушене:15Дисплей:LEDТаймер за отложен старт:ДаДруги програми:Памук, сухи е стандартната програма за сушене;хавлиени кърпиДруги функции:Защита от намачкване;Нежно сушене;Лесно гладенеЗареждане:предноЗащита от деца:ДаНиво на..
1 648,90 лв.
Brand: Bosch Арт. №: bm21880020
Сушилня Bosch WTX87KH1BY , 9 kg, A++ , БялКапацитет на сушене (kg):9Програми сушене:14Дисплей:LEDТаймер за отложен старт:ДаДруги програми:алергия плюс, памук, ризиДруги функции:Home Connect: Дистанционен мониторинг и контролЗареждане:предноЗащита от деца:ДаНиво на шума сушене (dB):62Кратка програма..
2 033,90 лв.
Brand: Ariston Арт. №: bm21790062
Сушилня Hotpoint-Ariston NT M11 91WK , 9 kg, A+ , бялКапацитет на сушене (kg):9Програми сушене:15Таймер за отложен старт:ДаДруги програми:Вълна, памук, синтетика, бебеЗареждане:предноРазмер (В/Ш/Д) (mm):850/600/630Цвят:БялГаранция:24 м...
1 065,90 лв.
Показани са от 1 до 13 от 13 резултата (1 страници)