Меню
Количка

Външни Структури

Външни Структури в Memo.BG


Външните структури, сами по себе си, са артикули които са подходящи за хора с голям и широк имот. За монтирането и експлоатацията им, в повечето случай, е необходимо голямо дворно пространство, а като пример, можете да откриете в нашата категория интересни детски съоръжения - пясъчници, пързалки и комплекти “млад атлет”.

Горещо ви съветваме преди да престъпите към закупуване на подобни съоръжения, да се консултирате със съответните специалисти. Друг вариант е нашият екип да се опита да ви насочи в правилната посока при избор.

Какви артикули ще откриете в категория външни структури

В нашата специална категория външни структури ще откриете голямо разнообразие на артикули, предназначени като комплимент и добавка към вашият двор и градина. Тук може да откриете нашите атрактивни предложения, от детски съоръжения, до изкуствени фонтани и езерца. Ето част от тях:

     Детски съоръжения - пясъчници, пързалки, мрежи за изкачване и комплекти “млад атлет”;

     Арки и перголи;

     Гаражи за косачки;

     Батути;

     Компостери;

     Навеси;

     Резервоари за дъждовна вода;

     Фонтани и езера - мрежи, градински сфери, правоъгълни фонтани и др;

     Други.

Продуктите във фонтани и езера са чудесни за декор и завършек на цялостното усещане на вашият двор и градина. Продуктите във филтър навеси пък са структури за естетическото оформяне на дребни неща като кофите за смет.

Как да изберем подходящи структури

Когато избирате такова външно съоръжение е важно да знаете размерите на вашето място и да прецените къде точно ще се монтира то. Добре е да се консултирате със съответните технически специалисти, за да се прецени дали е удачно да се вземе, да се монтира и стопанисва такъв вид външно съоръжение. Артикули като изкуствените езера и фонтани са нелеки в отношение на поддържане във времето. Затова предлагаме и мрежа за покритие и подходящи помпи и избистрители.

Защо да изберете онлайн магазин Memo.BG

Нашият колектив, от опитни специалисти ще ви помогнат в консултацията, свързана с тази категория. Намирането на подходящото външно съоръжение е трудна задача и ние бихме асистирали с това. Имаме изключително бърза доставка на някой от артикулите в тази категория - до 3 работни дни, нещо което малко онлайн магазини за подобен вид продукти биха се похвалили в България. Бързата доставка, заедно с правото на връщане, е също голям плюс и причина защо може да ни се доверите.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29028776
С тази градинска оградна мрежа от Nature можете да оградите зона във вашата градина или да създадете декоративен фон за вътрешния ви двор. Може да се използва и за създаване на сянка на култури в оранжерия. Оградата е изработена от полиетилен с UV-устойчиво покритие и е 95% непрозрачна. Доставката в..
158,99 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320165
Улей за детска пързалка KBT Тsuri с възможност за монтиране към басейн Характеристики ..
219,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29030076
Този градински навес представлява чудесно решение за съхранение на дърва за огрев. Той има стабилна конструкция с допълнителни тръби от двете страни. Тъй като е изработен от поцинкована стомана, навесът за дърва за огрев изисква минимална поддръжка и е много издръжлив. Този навес за дърва включва ст..
377,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002983
Този комплект от 2 висококачествени градински арки е перфектният избор за рози или други увивни и катерливи растения. Изработена от железен материал, устойчив на атмосферни влияния, градинската арка е достатъчно здрава, за да издържи тежестта и на най-буйните увивни растения. Широка е 140 см. и е 24..
104,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29030836
Тази красива беседка/арка, изработена от устойчива на атмосферни влияния стомана, се отличава със стабилна основа за рози и други увивни растения. Перголата е с формата на беседка, така че през лятото предоставя прекрасно място за сядане. Тази градинска арка може да бъде сглобена и инсталирана лесно..
568,50 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002985
Тази висококачествена градинска арка "Кула", перфектна за рози или други увивни растения, е един забележим обект във вашата градина, двор или тераса. Комплектът включва 2 броя градински арки за един чудесен декор на градината ви. Изработена от железен материал, устойчив на атмосферни влияния, тази г..
92,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29005554
Нашата дървена къща за игра с пясъчник и покрив с UV защита ще достави страхотно удоволствие на любимите ви малчугани. А вие, деца, определено ще се насладите на нашата къща за игра! Тази страхотна къща за игра ще бъде идеалното допълнение към вашата градина, тъй като ще насърчи децата ви да играят ..
485,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003763
Сгъваемият резервоар е идеален за съхранение на вода на открито. Може да използвате водата да измиете колата си или да напоите градината. Резервоарът има въздушен отвор с въртяща капачка и страничен вход/изход за вода. Включен е и воден клапан. Също можете да свържете полиетиленова тръба към резерво..
836,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002982
Тази градинска арка за рози с пейка е истински акцент за всяка градина, вътрешен двор, тераса и т.н. Перголата има висококачествена и стабилна конструкция. Изработена е от неръждаем метал, който е устойчив на атмосферни влияния. Тази арка за рози може лесно да се инсталира. Максимално допустимото н..
398,99 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320164
Улей за детска пързалка KBT REX Характеристики ..
199,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29043935
Този устойчив на атмосферни влияния градински кош за компост помага за ускоряване на разграждането на органичната материя и за приготвянето на тор. Контейнерът за отпадъци е подходящ както за градински, така и за кухненски отпадъци. Развиването на висока температура вътре в контейнера компостер съде..
199,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29003760
Този 750-литров резервоар събира дъждовната вода за по-късна употреба. Можете да използвате събраната вода при измиване на колата, колелото или домашния любимец. Изработен е от ПВЦ материал, устойчив на ултравиолетови лъчи и корозия, което гарантира дълготрайност на употреба. В допълнение, тъй като ..
319,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047928
Днешните пощенски кутии са не само функционални, но и представляват визитната картичка на вашия дом! С тази модерна пощенска кутия от неръждаема стомана с държач за вестници от HI имате най-доброто от двете! Устойчивата на атмосферни влияния лакирана неръждаема стомана придава на тази пощенска кутия..
143,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028439
Този контейнер за термо-компост, от Nature, ще бъде идеален за бързо и лесно компостиране. Този контейнер за термо-компост е изработен от черен изолационен полипропилен. Монтажът е бърз и лесен, благодарение на системата на заключващите се панти. Този контейнер има капацитет от 1200 литра и е напълн..
649,49 лв.
Brand: Roto Арт. №: bm21660122
              Чешма DionisЧешма Дионис, градинска мивка за стена с уникален дизайн. Дълготрайна, yдароустойчива,УВ стабилизирана и не променя цвята.Изработена от високо качествен полиетилен в едно парче;Отвора за сифона не е направен, но е означен;Отворите се проби..
63,69 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028305
Тази метална градинска арка 6040802 от Nature осигурява декоративна подкрепа за катерливи растения, като орлови нокти, клематис и рози. Арката е изработена от поцинкована епоксидна ламинирана стомана. Тя ще бъде перфектна украса на входа на вашата градина.Материал: Епоксидна ламинирана поцинкована с..
364,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028208
Комплектът се състои от всички компоненти, които ви трябват, за да направите водопад в градината си: стоманено устройство за водопад, помпа, двуметров маркуч и 65-литров контейнер. С вградени светодиоди, които да ви радват с цветовете си през летните вечери. Изработен от неръждаема стомана, водопадъ..
779,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29002984
Тази градинска арка е перфектният избор за отглеждането на розови и катерливи растения и със сигурност ще стане привлекателно място във всяка градина, вътрешен двор или тераса. Изработена от желязо, тази градинска арка е достатъчно здрава, за да издържа увивни растения. Широка е 200 см и е висока 20..
251,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028195
Водопадът от буренца върви заедно с водна помпа. Идеален за градина, балкон, двор и други. Водата се излива от най-горното буренце към другите, като по този начин създава екзотичен външен вид на градината ви. Водопадът е здрав, защото е изработен от висококачествено дърво и пластмаса. В комплекта са..
569,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023130
С това качествено комбинирано съоръжение за игра можете да превърнете двора си в очарователна игрална площадка за вашите деца! Здравата рамка е изработена от импрегнирана борова дървесина. Комбинираното съоръжение за игра от масивно дърво е изключително здраво, устойчиво на атмосферни влияния и издр..
1 210,49 лв.
Brand: Roto Арт. №: bm21660183
                              Резервоар за подземен монтаж 50 000 литраРезервоарите са направени от полиетилен и са предназначени за вкопаване в земята за подземен монтаж. Резервора е подходящ за съхранение и събиране на чист..
0,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029012
Тези аератори за трева тип "сандали" от Nature подобряват нивото на кислород в почвата, както и проникването на вода и хранителни вещества. Всеки сандал съдържа пластмасова подметка, регулируеми каишки и 13 аериращи шипа. Тези аератори за тревни площи спомагат за разрохкването на прекалено сбитата п..
76,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031232
Вземете решение в полза на природата, където има недостиг на вода с нашия сгъваем варел! Просто поставете резервоара под улука и сметката ви за вода ще започне да намалява. Това хранилище на дъждовна вода е с капацитет до 1500 л чиста вода. Контейнерът за дъждовна вода е изработен от PVC рамка и ант..
496,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033916
Осигурете си много забавления, докато подскачате на нашия правоъгълен батут! Доставката на нашия комплект батут включва предпазна мрежа, стълба към входа и покривало за дъжд. Трамплинът за открито е изработен от устойчива на ръжда рамка от поцинкована стомана с 4 U-образни крака за допълнителна стаб..
1 747,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29030880
Този фонтан за басейн с LED осветление ще бъде декоративно допълнение към вашето езерце или басейн, а релаксиращите звуци на падащата вода ще създадат усещането за спокойствие и благополучие. Той е идеален за градински езерца, басейни и др. Изработен от първокласна неръждаема стомана, фонтанът е уст..
721,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029021
Градинската бордюрна лента със заземителни клинове от Nature е предназначена да разделя ливадата, чакъла или калдъръма, като същевременно предотвратява разпространяването на тревата. Дизайнът позволява в канта да се постави геотекстилен филц и да се фиксира с клиновете, преди да го покриете с чакъл,..
85,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022388
Този фонтан под формата на сфера от 3 части ще бъде декоративно допълнение към градината ви, като ще я изпълни с релаксиращите звуци на бълбукаща вода, която предизвиква усещане за спокойствие и благоденствие. Комплектът е специално проектиран така, че да гарантира постоянен и равномерен воден поток..
713,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29034978
С нашата сгъваема транспортна количка за стълби можете да намалите физическия труд и да пренасяте багажа си с лекота! Нашата преносима катереща се количка съчетава шаси с три колела и сгъваема ръчна количка, което я прави стабилна и лесна за придвижване. Количката за изкачване по стълби е изработена..
292,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028199
Това розово фламинго от Ubbink може да се постави близо до вашето градинско езерце. Изработено от висококачествена пластмаса, фламингото е много издръжливо и ще стане дългогодишна декорация в градината ви. Включената основа го прави стабилно. Поставете това очарователно пластмасово фламинго в г..
218,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028364
Използвайте този издължен резервоар за вода 6070415, от Nature, за да събирате дъждовна вода за напояване на вашата градина. Този стабилен резервоар за дъждовна вода е изработен от устойчив на UV лъчи полиетилен и има кран за удобно пълнене на кофи и лейки.Размери: 32 х 36 смВисочина: 96 смКапацитет..
190,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028589
Оставете вашият красив клематис, лоза, глициния или увивни рози да се разстелят върху тази дървена пергола от Nature! С височина от 200 см, тази градинска решетка за пълзящи цветя позволява на растенията ви да цъфтят, създавайки живописен естествен дисплей във вашата градина. Решетката за увивни рас..
104,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028396
Купата за палене на огън FF209 от Esschert Design ще бъде отличен избор, ако имате нужда от допълнителна топлина в студената нощ. Изработена от чугун, тази купа е много здрава и издръжлива. Доставката включва само купата за палене на огън; дървото не е включено.Размер: 50 х 50 х 17,5 cм (Ш x Д x В)..
244,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028336
Параванът от бамбукова тръстика 6050125 от Nature е екологична ограда, която може да се използва за голямо разнообразие от цели: добавяне на неприкосновеност към градината, която ви предпазва от любопитни очи или от вятъра, вредителите и слънцето. Може да се използва и за декориране или преграждане ..
83,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028752
Това мулчиращо фолио на Nature е специално предназначено за ягоди. То представлява устойчив на UV лъчи покривен филм с микроперфорация, изработен от черен полиетилен. Покривалото осигурява по-висока ефективност, пропуска вода и поддържа плодовете чисти.Цвят: ЧеренМатериал: Полиетилен с ниска плътнос..
74,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028612
Стенният барометър с термометър и хигрометър 3-в-1 от Nature е практичен инструмент с изпитан механизъм и представлява чудесен начин да сте готови за предстоящото време! Тази джаджа в ретро дизайн съчетава три функции в един уред: измерва атмосферното налягане по скала от 950 до 1070 hPa (mBars), въ..
241,49 лв.
Brand: Roto Арт. №: bm21660247
                                                                          Притискач голямОгромен и масивен пристика..
10,95 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028197
Градинският водопад Ubbink върви заедно с водна помпа. Отличен избор за градината, двора, тераса и др. Водата се излива зрелищно надолу по трите черупки. Фонтанът ще добави нотка непринуденост в градината ви. Изработен от висококачествена подова мозайка, този градински фонтан е изключително издръжли..
856,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29005542
Възможно ли е да сте притеснен, че пружините на вашия батут са разтеглени или разбити? Или търсите пружини за да си сглобите батут? Нашият комплект, който е направен от поцинковано желязо, ще бъде най-добрия избор за подмяна и монтаж. Благодарение на устойчивия на ръжда лак и професионалната топлин..
38,99 лв.
Brand: Roto Арт. №: bm21660261
                                                      Пластмасов кош за отпадъци с люлеещ капак Пластмасово кошче с люлеещ капак с обем 16 литра в различни цвет..
11,52 лв.
Brand: Mipa Арт. №: bm17060008
Пясъчник Memo.bg Модел BM1, масивно дърво  За всяко дете игрите и забавленията навън доставят много радост и приятни емоции. Играта в пясъчника е сред любимите летни забавления на децата, а за нас, родителите, това често е добра възможност да отделим малко време за себе си.    ..
282,00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 1094 резултата (28 страници)