Меню
Количка

Малки домакински уреди

Малки домакински уреди в Memo.BG

В 21век иновациите нарастват с всеки изминал час. Затова вече има налични малки варианти на домакински уреди, които да бъдат решение на всяка дейност. Функционалността, разнообразието и предимствата, с които разполагат тези малки помощници не са никак за подценяване. Те са част от новия стил и изискан интериор на модерното семейство, а освен това намират приложение и в целия битов спектър.

Вече е много по-практично и лесно да решите ежедневните битови процеси, като просто надникнете в нашият онлайн магазин и закупите малкия домакински уред, от който се нуждаете.

Какви домакински продукти ще откриете при нас

В услуга на новия стил на живот се подреждат съвременните електрически уреди за бита. Модерните иновации вземат превес, като се  настаняват удобно пред вече остарелите и не толкова използваеми електроуреди. Пример за това могат да дадат:

     Кухненски гаджети;

     Тостери;

     Миксери;

     Пасатори;

     Електрически резачки;

     Нагревателни кани;

     Сокоизтисквачки;

     Фритюрници;

     Малки кухненски везни;

     Домакински кантари;

     Ютии на пара;

     Филтри;

     Термочаши;

     Грил преси и др.

Тези малки домакински уреди ще улеснят страхотно сивото и натоварено ежедневие. Освен всичко, което до момента изброихме, не бива да пропускаме и ниските цени, на които ще попаднете в Memo.bg. При избора си трябва да обърнете внимание на правилното оптимизиране на разходите Ви. А удивителното разнообразие, с което разполагаме, ще направи избора още по лесен!

Защо да купите от Memo.bg

Отговорът е лесен, защото при нас ще попаднете на мотивиран и отговорен екип, който с удоволствие ще откликне на всяко Ваше запитване. Стремежът ни е да развиваме дейността си с Ваша помощ. Приоритетно за нас е:

     Грижата за клиента е от изключителна важност за нас е да договорим най-добрите условия, като осигурим спокойствие и увереност при работата ни с Вас;

     Поръчките в онлайн магазина ни могат да бъдат направени по-всяко време на денонощието, предлагаме богат асортимент от уреди и стоки, насочени в различни области;

     Офертните планове, които предлагаме, позволяват на Вас сами да избирате и предлагате възможни начини на закупуване, напълно отворени за Вашите предложения.

Ключът сте Вие! Именно за това Ви очакваме час по-скоро в Memo.bg - не губете време като чакате пред вратата, ами смело се впуснете в интересните и нови възможности, които предлагаме за пазаруване в интернет. 

Brand: Roline Арт. №: bm155006344
Насладете се на чист под, мебели и чист въздух в дома си! Прахосмукачките са типично оборудване във всяко домакинство. Те помагат да се поддържат домовете чисти, но преди всичко те също насърчават здравето, като елиминират домашния прах, акарите и други прахови частици и замърсявания.Висококачествен..
131,88 лв.
Brand: Roline Арт. №: bm155006334
Прахосмукачките са стандартен артикул във всеки модерен дом в наши дни. Те не само помагат за поддържането на чист и свеж въздух, но най-важното, те са полезни за нашето здраве, като елиминират прах, акари и други замърсители. Този уред е оборудван с най-добрите филтри, които често са ключов фактор..
137,88 лв.
Brand: Roline Арт. №: bm155006335
Насладете се на чист под!В днешно време човек не може да си представи грижата за подове, килими, мебели, дори стени, без помощта на прахосмукачка. Вече се е превърнало в стандартно оборудване за всеки дом – удобно, бързо и ефективно в действие.Ръчната изправена прахосмукачка 2 в 1 VCH201 от BLAUPUNK..
119,99 лв.
Brand: Roline Арт. №: bm155006337
Прахосмукачката робот RVC201 спестява много време и е незаменим помощник в ежедневното почистване!Все по-често прахосмукачките роботи могат да бъдат забелязани в домовете на хората. Следвайки непрекъснато нарастващите изисквания на потребителите, Blaupunkt представя нов модел прахосмукачка робот RVC..
299,88 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028249
Този професионален термометър е идеален за измерване на температурата на човешкото тяло. Той позволява точно, безконтактно измерване на телесната температура (от разстояние около 5 см/2 инча). Инфрачервеният термометър може да се използва за определяне на телесната температура по ухото или челото. Т..
112,49 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005835
Блендер, подходящ за приготвяне на супи, бебешка храна, сосове, коктейли и други ястия. Блендерът има два подвижни ножа от висококачествена неръждаема стомана. С отвор на капака и дозираща тръба. Блендерът има функция за смилане и натрошаване на ледени кубчета. С малък вътрешен прозрачен капак за до..
95,99 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005808
Стъклена купа за смесване 1.5 l.Скала с подсветка.Функция „Pulse“ за мигновено разбиване на кубчета лед.Мощност: 600 W.2 степени на скорост.Две остриета от неръждаема стомана, подходящи и за разбиване на лед.Гумен капак.Вътрешен по-малък прозрачен капак за добавяне на съставки по време на разбиване...
119,99 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005830
Използва се за преглед на съдържанието на алкохол в дъха.Обхват на измерване: 0.1 - 4 ‰.Предупредителна стойност за калибриране:> 0,2 ‰.Единица: ‰ (или% BAC или mg / l; по избор).Цифров LCD дисплей с двуцветна подсветка.Лесна работа с един бутон.Звукова и видеосигнализация.Автоматично самопочистване..
38,39 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005804
Обем: 1 l.Двустранна маркировка за нивото на водата.Ергономично оформена дръжка.Подвижен и миещ се филтър за мръсотия и котлен камък.Подгряваща основа от неръждаема стомана.Заключване на капака за максимална безопасност.Система за безопасност – защита срещу прегряване при включване без вода...
29,99 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005862
Електрическа кана, перфектна за дома или офиса. Обем 1.7 L. Двустранна градуировка. Филтър, който може да се сваля и да се измива. Нагревателна основа от неръждаема стомана със закрит нагревател. Обезопасен фиксиращ се капак за максимална безопасност. Качествената изработка от неръждаема стомана оси..
73,69 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005863
Електрическа кана, перфектна за дома или офиса. Обем 1.7 L. Двустранна градуировка. Филтър, който може да се сваля и да се измива. Нагревателна основа от неръждаема стомана със закрит нагревател. Обезопасен фиксиращ се капак за максимална безопасност. Качествената изработка от неръждаема стомана оси..
73,69 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005864
Електрическа кана, перфектна за дома или офиса. Обем 1.7 L. Двустранна градуировка. Филтър, който може да се сваля и да се измива. Нагревателна основа от неръждаема стомана със закрит нагревател. Обезопасен фиксиращ се капак за максимална безопасност. Качествената изработка от неръждаема стомана оси..
73,69 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005865
Електрическа кана, перфектна за дома или офиса. Обем 1.7 L. Двустранна градуировка. Филтър, който може да се сваля и да се измива. Нагревателна основа от неръждаема стомана със закрит нагревател. Обезопасен фиксиращ се капак за максимална безопасност. Качествената изработка от неръждаема стомана оси..
73,69 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005818
Обем: 1.8 l.Двустранна маркировка.Подвижен и миещ се филтър за мръсотия и котлен камък.Съхранение на захранващия кабел в основата.Подгряваща основа от неръждаема стомана.Тройна система за безопасност.360 ° конектор.Бутон за включване с подсветка.Номинална мощност 2000 WТегло без основа: 650 g.Напреж..
37,39 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005860
Електрическа кана, перфектна за дома или офиса. Обем 1.8 l. Двустранна градуировка. Филтър, който може да се сваля и да се измива. Електрически кабел, който се съхранява в основата. Нагревателна основа от неръждаема стомана със закрит нагревател. Tройна обезопасителна система. Централен 360° конекто..
37,39 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005824
Стъклена повърхност за лесно почистване.Закалено защитно стъкло (6 mm).Тънък дизайн (24 mm).Тегло до 150 kg (чувствителност 100 g).4 прецизни сензора за точно претегляне.Функция за автоматично включване (активира се незабавно при стъпване на везната).Изключително голям LCD дисплей (74 x 28.5 mm).Фун..
26,39 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005811
Стъклена повърхност за лесно почистване и поддръжка.Изключително голям LCD дисплей за ясно отчитане с контрастна подсветка.Последователна функция на претегляне.Изключително тънък дизайн (само 14 mm).ФУНКЦИИ И СВОЙСТВАЗакалено предпазно стъкло.Отмерва до 5 kg.Сензорен екран, без бутони.Функция за пос..
31,89 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005852
Кухненски робот с мощен мотор (1000 W), гарантиращ идеални резултати. Голяма купа с капацитет 4.5 l, изработена от неръждаема стомана, подходяща за всички видове тесто (0.8 kg тежко тесто, 2.2 l леко тесто). 6 настройки за скорост и импулс и 2 програми NutriSmart за всички задачи. Уникално LED освет..
431,88 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005842
Изключително мощен 1 000 W мотор. 6 години гаранция.Здрав метален корпус.Контрол на скоростите с бавен старт и 8 степени на скоростта и функция "турбо".LED индикатор на купата (обем на купата: 4.5 l).С възможност за лесно добавяне на съставки.Със система за смесване и разбиване.Заключване в горно по..
515,88 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005837
Машинка за подстригване, която работи с батерии. С изключително тих високоскоростен мотор и подвижни приставки за лесно почистване.Ергономичната дръжка не позволява плъзгането на уреда.Време за функциониране на батерията: 50 min.Опция за подстригване без гребенРегулатор за настройка на височината на..
40,79 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005823
С грижа за косата и брадата, с висококачествено самозаточващо се острие от неръждаема стомана с ширина 39 mm.Подстригва всички видове коса и брада с две взаимозаменяеми приставки за осем дължини на подстригване. Едната приставка позволява подстригване на 3, 9, 15 и 24 mm. Другата е значително по-дъл..
45,59 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005814
LED панел с 8 лесни програми.Микровълнова фурна за лесно и бързо подгряване и готвене.Издръжлив дизайн от емайл за лесно почистване.Представяме ви микровълнова фурна SMW 5117BK, която е с обем 17 l и се гордее с отлична мощност от 800 W и страхотни функции. Sencor ви предоставя употреба с лекота, LE..
239,88 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005848
Микровълнова фурна Sencor с 8 програми. LED панел. Микровълново нагряване за лесно и бързо претопляне и готвене. Издръжлив емайлиран интериор за лесно почистване. Голямо вътрешно пространство: Съвместимо дори с по-големи чинии до 27 см. Обем: 17 л. 5 нива на мощност. Функция за бързо и хигиенично ..
227,88 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005854
Ръчен миксер Sencor. Турбо скорост за максимална мощност. Комплект бъркалки за разбиване и бъркалки за тесто. Безшумен режим на работа. 2 нива на скорост. Мощност: 500 W. Цвят: бял. Гаранция: 24 месеца...
65,99 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005853
Ръчен миксер с ротационна купа Sencor. 5 степени на скоростта за всички видове рецепти. Турбо бутон за максимална скорост. 2 вида приставки: 2 бр. аксесоари от хромирана стомана за разбиване на сметана, кремове, картофено пюре, разядки, белтъци и жълтъци и 2 хромирани бъркалки за месене на тесто. Б..
101,19 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005841
Обем 5.5 L.С незалепващо покритие.Три нива на налягане Light / Medium / High. 14 програми и 24-часов таймер.Функция за поддържане на топлината, която автоматично поддържа ястието ви топло след приключване на готвенето. Размери: 351 x 351 x 35.50 mm.Мощност: 1000 W...
287,88 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005867
Прахосмукачка за почистване без торба. 4AAAA ECO Power за отлична ефективност на почистване на всяка повърхност. Multi Cyclone Technology - трайна производителност без загуба на засмукване. Филтърът за чист въздух HEPA H13 осигурява най-добра филтрация, подходящ за страдащи от алергии. Нисък шум за ..
230,89 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005851
Прахосмукачка без торба Sencor. Циклонна технология за трайна производителност. Филтър за чист въздух HEPA H13, който осигурява най-добра филтрация, подходяща за страдащи от алергии. Дълга и гъвкава дръжка за лесно достигане до всяко място у дома или в колата. Най-висок клас на енергийна ефективност..
175,89 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005839
Прахосмукачка с 700 W ECO мощност за отлично почистване на всяка повърхност. Полезна за страдащи от алергия хора.Безшумно почистване и XXL метална ергономична тръба за най-удобната за вас работна височина.С измиващ се микрофилтър и термопредпазител, който предпазва двигателя от прегряване. Прахосмук..
148,39 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005829
Ефективност на почистване на твърдия под: клас A.Клас на повторна емисия на прах: A.XXL метална телескопична тръба за персонализирана ергономична работна височина.Миещ се входящ микрофилтър.Термостат (термичен предпазител), който предпазва двигателя от прегряване.Меки колела за защита на пода и тихо..
164,89 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005833
Изключително ефективен 700 W ECO мотор.Клас на консумация на енергия: A.Клас на ефективност на почистване на килими: D.Клас на ефективност на почистване на твърд под: A.Клас на повторна емисия на прах: B.Ниво на шум: 78 dB.2 в 1 технология – може да се използва като прахосмукачка с или без торбичка...
152,28 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005821
Безжична работа, благодарение на интегрираната акумулаторна батерия.Три независими накланящи се бръснещи глави с опция за настройка.ФУНКЦИИ И СВОЙСТВАФрези за дълъг живот.Време за работа: 75 минути.Време за зареждане: 8 часа.Ергономична форма за удобна употреба.Гладко бръснене с минималки усилия.Улт..
40,79 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005820
Цялото устройство е водоустойчиво и може да се използва под течаща вода.Безжична работа, захранвана от вградена акумулаторна батерия.Три независими накланящи се бръснещи глави осигуряват максимален комфорт при бръснене, без да дразнят кожата.Благодарение на 4D технологията, накланящите се бръснещи г..
70,79 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005817
Лесни за почистване повърхности за печене.Автоматичен контрол на температурата.Топлоизолирани тяло и дръжка.Приготвя 2 триъгълни сандвича.Индикатор за затопляне – червена светлина.Индикатор за готовност за изпичане – зелена светлина.Предпазител.Захранващ кабел с дължина 75 cm.Входяща мощност: 460 W...
32,39 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005810
Работи в двете посоки за максимално извличане на сок.Външното тяло е направено от неръждаема стомана.Включва/изключва автоматично при натискане на конуса за изстискване.Подходящ за приготвяне на пресни сокове от цитрусови плодове (портокалов сок, лимонов сок за чай и други).Два размера на конус за и..
28,79 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005809
Работи в двете посоки за максимално извличане на сок.Външното тяло е направено от неръждаема стомана.Включва/изключва автоматично при натискане на конуса за изстискване.ОСНОВНИ ПОЛЗИПодходящ за приготвяне на пресни сокове от цитрусови плодове (портокалов сок, лимонов сок за чай и други).Външното тял..
58,29 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005816
Тостер за 2 филии със 7 нива на изпичане, механичен контролен панел и стоманен корпус.Мощност: 750 WЦвят: черен...
45,59 лв.
Brand: Surefire Арт. №: bm155005871
Електрически тостер със стилен метален дизайн. 2 отвора за две филийки. Поставки за затопляне на хрупкави кифлички. Три функции в един уред: подгряване (със светлинен индикатор); Незабавно прекратяване на функционирането преди края на зададеното време; размразяване на замразени хлебни изделия (със с..
95,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 447 резултата (12 страници)