Меню
Количка

Мебели от метал

Мебели от метал в Memo.BG

Едно е сигурно - каквото и да поискаме, можем да го имаме. Живеем в свят, в който цари материално изобилие, а възможностите дебнат зад всеки ъгъл. Пред нас няма никакви пречки да осъществим дори и най-смелите си намерения, идейните проекти и мечти, стига да открием верен партньор, на който да се доверим.

Онлайн магазин Memo.BG е сред малкото места, където ниските цени са факт, но освен евтини предложения, могат да се открият и висококачествени такива за дома и за Вашия личен комфорт. Категорията предлага мебели от метал с висока практичност, а в някои случаи и задължителен характер. 

Какви продукти ще откриете в раздела

Обичаме клиентите ни да остават доволни и това ни мотивира да продължаваме напред в предлагането на модерни и практични решения за дома, двора и градината. Високата естетика не е единственото, към което трябва да насочим фокус - нека не забравяме и за функционалността, която при голяма част от интериорните предложения отсъства. Но не и от нашите продукти, които са гарантирано първокласни и напълно заслужено заемат първите места в класациите. Продуктовият каталог в раздела включва:

     Сейфове;

     Стелажи;

     Шкаф за инструменти;

     Гладки рафтове;

     Метални шкафчета;

     Картотека;

     Кардекс;

     Индустриални мебели;

     Офис предложения от метал и др.

Мебелите от метал имат предимно професионално предназначение, въпреки че много от нас ги имат и в жилището си. Шкафовете с инструменти, например, са много важни за домашната работилница, в която доста мъже прекарват по-голямата част от времето си, за да ремонтират или дори създават разни неща. Сейфовете са също доста полезна мебел от метал, допринасяща за сигурността и спокойствието ни.

Как да изберете

Изборът на мебели от метал става най-вече с оглед на тяхното основно предназначение. След като уточним какъв точно продукт ни е нужен, идва ред и на това да обърнем внимание на неговите функционални особености, дизайн и цена. Колкото по-добра е изработката, толкова по-благонадеждни ще са неговите експлоатационни качества, а респективно и употреба.

Защо да ни се доверите

Изберете ли да се доверите на магазин Memo.BG, Вие избирате да живеете добре. С нас ще успеете да извървите пътя от добрите идеи до тяхното пълно реализиране и отлични резултати на финал. Купете мебели от метал на сносни цени и не оставяйте нещата недовършени. Вие заслужавате много повече от това да сте заобиколени от посредствено обзавеждане без характер, което не е нищо повече от поредната материална придобивка с базови качества. При нас ще откриете страхотни решения без аналог, за които всички говорят. Възползвайте се!

Brand: Daisy Арт. №: bm155007674
Каса за пари Daisy осигурява сигурност и удобство по време на работа с пари.Касата разполага с 4 отделения за банкноти и 4 отделения за монети.Притежава ключалка с ключ.Размери: 25 x 33 x 10 cm...
83,99 лв.
Brand: Daisy Арт. №: bm155007667
Черен метален сейф за каса Daisy. Притежава 4 отделения за банкноти и 5 отделения за монети.Обособена е ключалка с ключ.Размери: 33 x 41 x 10 cm...
119,99 лв.
Brand: Daisy Арт. №: bm155007668
Черен метален сейф за каса Daisy. Притежава 5 отделения за банкноти и 8 отделения за монети.Обособена е ключалка с ключ.Размери: 41 x 41,5 x 11 cm...
131,88 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019095
Това бюро с отличителен индустриален чар ще се превърне в изискано допълнение към вашия дом и офис. С 3 чекмеджета това, работно бюро ви позволява да подредите вашите книги и папки в различни категории. То ще се впише към всеки домашен и офис декор, благодарение на емблематичния си дизайн. Това бюро..
889,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013089
Този заключващ се шкаф би бил идеален за спортните или фирмените съблекални. С 18 отделения с ключалка този заключващ се шкаф има достатъчно място за съхранение на дрехи и други лични вещи. Всяка вратичка има картодържател за името и вентилационни отвори. Този заключващ се шкаф е изработен от ламари..
1 331,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013085
Този заключващ се шкаф не само ще бъде идеален за спортни съблекални или работни съблекални, но може да добави и стилно, модерно индустриално докосване към офиса или училището. С 6 отделни отделения с врати, този заключващ се шкаф има достатъчно място за съхранение на дрехи и други лични вещи. Всяко..
938,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013086
Този заключващ се шкаф не само ще бъде идеален за спортни съблекални или работни съблекални, но може да добави и стилно, модерно индустриално докосване към офиса или училището. С 9 отделни отделения с врати, този заключващ се шкаф има достатъчно място за съхранение на дрехи и други лични вещи. Всяко..
878,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013092
Този офис шкаф в типичен дизайн на шкаф за архивиране е идеален за съхранение на файлове. С 3 регулируеми рафта, този шкаф за архивиране ви позволява да сортирате файловете си в различни категории. Той ще се впише във всеки офис интериор, благодарение на класическия си дизайн. Пластмасовите крачета ..
679,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013074
Този офис шкаф с изчистения си и стилен дизайн е чудесен вариант за сортиране и съхранение на вашите папки и други офис принадлежности, като същевременно ще бъде едно декоративно допълнение към офиса ви. С 2 регулируеми рафта, този шкаф за документи има достатъчно място за съхранение. Той ще се впиш..
643,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013077
Този офис шкаф в типичен дизайн на шкаф за архивиране е идеален за съхранение на файлове. С 4 регулируеми рафта този шкаф за архивиране ви позволява да сортирате файловете си в различни категории. Той ще задоволи всеки офис интериор, благодарение на класическия си дизайн. Пластмасовите крачета предп..
964,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013080
Този офис шкаф с изчистения си и стилен дизайн е чудесен вариант за сортиране и съхранение на вашите папки и други офис принадлежности, като същевременно ще бъде едно декоративно допълнение към офиса ви. С 3 регулируеми рафта, този шкаф за документи има достатъчно място за съхранение. Той ще се впиш..
586,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019083
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 300 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса има отворено отделение, снабдено с ч..
863,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019084
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 500 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса е снабдена с 2 чекмеджета, осигурява..
1 205,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019085
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 500 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса е снабдена с 6 чекмеджета, осигурява..
1 868,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019086
Тази стабилна работна маса, открояваща се с достатъчно място за съхранение и товароносимост от 500 кг, ще бъде съществено допълнение към вашата работилница и гараж. Големият и здрав плот предлага стабилна платформа за всички ваши ремонтни дейности. Работната маса е снабдена с 6 чекмеджета, осигурява..
1 991,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29026275
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да види..
121,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29026276
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да види..
121,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29026277
Този удобен и спестяващ пространство стелаж е идеален за съхранение на щайги за хранителни стоки и напитки. Той ще бъде чудесно допълнение към всяко домакинство, магазин или склад, тъй като почти навсякъде има касетки, които трябва да бъдат съхранявани някъде. Наклоненият дизайн ще ви улесни да види..
188,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019100
Този стенен шкаф за инструменти ще бъде идеален за съхранение на вашите инструменти, но също така може да бъде уникално декоративно допълнение към вашия дом с функционалния си, индустриален стил. Този шкаф за съхранение на инструменти разполага с три регулируеми на височина рафта и перфорирана плоча..
460,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019087
Този стенен шкаф за инструменти ще бъде идеален за съхранение на вашите инструменти, а също така може да бъде уникално декоративно допълнение към вашия дом с функционалния си, индустриален стил. Този шкаф за съхранение на инструменти разполага с три регулируеми на височина рафта и перфорирана плоча ..
478,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019099
Този стенен шкаф за инструменти ще бъде идеален за съхранение на вашите инструменти, но също така може да бъде уникално декоративно допълнение към вашия дом с функционалния си, индустриален стил. Този шкаф за съхранение на инструменти разполага с два регулируеми на височина рафта и перфорирана плоча..
389,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29035506
Ако искате вашата кухня да е безупречно чиста, този търговски шкаф за мивка е идеалният избор за вас. Той има широко приложение в ресторанти, хотели, производство на храни, гастрономия или гараж, на работното място и у дома. Изработен от качествена неръждаема стомана, този шкаф е здрав, устойчив на ..
793,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29035507
Ако искате вашата кухня да е модерна и чиста, този търговски шкаф с отцедник е идеалният избор за вас. Той има широко приложение в ресторанти, хотели, производство на храни, гастрономия или гараж, на работното място и в дома. Изработен от качествена неръждаема стомана, този шкаф е здрав, устойчив на..
688,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29019090
Този офис шкаф в типичен дизайн на шкаф за архивиране е идеален за съхранение на файлове. С 2 подвижни рафта и етикетчета на вратите, този шкаф за папки ви позволява да сортирате вашите папки в различни категории. Той ще се впише във всеки офис интериор, благодарение на иконичния си дизайн и индустр..
778,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013076
Този офис шкаф с изчистения си и стилен дизайн е чудесен вариант за сортиране и съхранение на вашите папки, като същевременно ще бъде декоративно допълнение към офиса ви. С 3 чекмеджета, този шкаф картотека ви позволява да подредите документите си в различни категории. 3-те чекмеджета са снабдени с ..
566,99 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570625
Кардекс модел Memo-CR-1252 JДвоен метален шкаф за висящи папки. Моделът разполага с две чекмеджета, заключващи се централно, и специален механизъм, който предотвратява едновременното им отваряне. Изцяло прахово боядисан...
288,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570626
Кардекс модел Memo-CR-1253 JДвоен метален шкаф за висящи папки с три чекмеджета, заключващи се централно. Моделът разполага със специален механизъм, който предотвратява едновременното отваряне на контейнерите. Прахово боядисана и стабилна конструкция...
360,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570627
Кардекс модел Memo-CR-1254 JДвоен метален шкаф за висящи папки с четири чекмеджета.  Заключването е централно, а специален механизъм предотвратява едновременното отваряне на контейнерите. Прахово боядисана конструкция, която е изключително здрава...
516,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm22571786
Ключалка за метални шкафове Sonata 1242. Всеки шкаф за документи се заключва с уникално ключе, от което получавате по два броя. Пълна информация за размерите и характеристиките на модела ще намерите в таблицата в таб/поле "Техническа информация". ..
12,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm21571678
Металният стелаж STAR е модел с универсално приложение, подходящ за тежки товари. Всеки от неговите 5 рафта има допълнителен укрепващ елемент и може да издържи тежест до 350 кг. Те са изработени от МДФ, а височината им може да се регулира според вашите нужди. Стелажът е с улеснен безболтов монтаж и ..
124,80 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm21571923
STAR е стабилен метален стелаж с размери 180х90х35 см. Той е изработен от прахово боядисан метал и 5 МДФ рафта всеки, от които има максимално натоварване до 250 кг. Тяхната височина може да бъде регулирана и променяна лесно благодарение на безболтовия монтаж. Пълна информация за размерите и характер..
144,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm21571676
STAR е стабилен стелаж с размери 180х90х35 см, изработен от прахово боядисан метал. Той има 5 МДФ рафта всеки, от които издържа на максимално натоварване до 350 кг., благодарение на допълнителния укрепващ елемент от долната страна на плота. Стелажът се сглобява бързо и лесно чрез безболтов монтаж, а..
120,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm22571756
STAR е стабилен метален стелаж с размери 213х90х45 см. Той е изработен от галванизиран метал и 5 МДФ рафта, всеки от които има максимално натоварване до 175 кг. Тяхната височина може да бъде регулирана и променяна лесно благодарение на безболтовия монтаж. Пълна информация за размерите и характе..
144,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm22571758
STAR е стабилен метален стелаж с размери 213х120х45 см. Той е изработен от галванизиран метал и 5 МДФ рафта, всеки от които има максимално натоварване до 250 кг. Тяхната височина може да бъде регулирана и променяна лесно благодарение на безболтовия монтаж. Пълна информация за размерите и характерист..
194,40 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm22571759
STAR е стабилен метален стелаж с размери 213х120х60 см. Той е изработен от галванизиран метал и 5 МДФ рафта, всеки от които има максимално натоварване до 250 кг. Тяхната височина може да бъде регулирана и променяна лесно благодарение на безболтовия монтаж. Пълна информация за размерите и характерист..
198,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570659
Метален стелаж модел Memo-Basic 170x75x30 см, до 75 кг на рафт - бялУниверсален метален стелаж с компактни размери и широко приложение. Разполага с 5 рафта, с регулируема височина. Всеки от тях може да издържи максимално натоварване до 75 кг...
75,60 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570676
Метален стелаж модел Memo-Hard 180x100x40 см, до 130 кг на рафт  - сивМеталният стелаж  с размери 180x100x40 см разполага с 5 регулируеми по височина рафта, всеки от които може да понесе натоварване до 130 кг. Стелажът е с широко приложение за работното  място или у дома и с лесен без..
156,00 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570670
Метален стелаж модел Memo-Hard 180x100x40 см, до 90 кг на рафт - цинкМеталният стелаж  с размери 180x100x40 см разполага с 5 рафта, чиято височина може да бъде регулирана. Всеки рафт има допълнителен укрепващ елемент и може да носи товар до 90 кг. Безболтов метален стелаж с широко приложения за..
123,60 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570669
Метален стелаж модел Memo-Hard 180x60x40 см, до 90 кг на рафт - цинкМеталният стелаж  разполага с 5 рафта, всеки от които може да издържи товар до 90 кг. Тяхната височина и позиция може да бъде регулирана. Стелажът се сглобява изключително лесно чрез безболтова система за монтаж. Цялата констру..
123,60 лв.
Brand: Memo.bg Арт. №: bm20570674
Метален стелаж модел Memo-Hard 180x80x40 см, до 130 кг на рафт - цинкМеталният стелаж разполага с 5 рафта, всеки от които може да издържи товар до 130 кг. Тяхната височина и позиция може да бъде регулирана. Стелажът се сглобява изключително лесно чрез безболтова система за монтаж. Цялата конструкция..
132,00 лв.
Показани са от 1 до 40 от 119 резултата (3 страници)