Меню
Количка

Техника и Отопление

Техника и Отопление в Memo.BG

Избора на бяла техника за дома, в днешно време, е изключително трудна задача, поради голямото разнообразие и видове в която тя се представя на потребителите. Те, клиентите, често остават объркани заради множеството технически характеристики, като ватове, енергиен клас, обеми, видове бутони, смарт системи за управление и т.н. В този раздел от нашият сайт ще откриете различни уреди за отопление, готвене, както и бяла техника за вашият дом, чиито технически характеристики са лесно сравними и достъпни.

Какви видове техника и отопление ще намерите в този раздел

Голямото разнообразие и качество са основни принципи при подбор на предлаганите уреди в онлайн магазин Memo.bg. В тази категория ще откриете следните артикули:

     Аспиратори;

     Фурни и печки за готвене;

     Печки за отопление;

     Сушилни;

     Съдомиялни;

     Микровълнови;

     Радиатори и лири;

     Аксесоари и др.

Тази бяла техника със сигурност ще стигнат за кухненското обзавеждане и на най-претенциозната домакиня, а уредите в отопление ще направят дома ви приятен и енергийно ефективен.

Как да изберете подходящ уред

Не е нужно да разбирате от всичко, от сушилни, съдомиялни, радиатори и т.н. Ние ще ви помогнем да намерите това което ви е нужно, в съответствие с вашият семеен бюджет. Нашият екип от опитни консултанти ще ви насочат в правилната посока при избора на продукт от раздел отопление и техника. Все пак е добре да имате основна информация и понятие относно размери, цвят, може би и марка. Това ще ни помогне да сме ви максимално от полза по време на вашата консултация.

Например, ако решите да закупите пералня е добре да знаете размерите на вашето перално помещение. Ако пък ще е в кухнята и има място, предвидено за нея, то е добре да имате предвид и колко шумна ще е тя, има ли достатъчно разстояние за центрофуга, как ще се свърже с вик системата и т.н. Доста ще ни помогне и ако имате предпочитание за марка или поне държава на производство. Елементите за избор на подходящ уред наистина са доста, но ние ще ви съдействаме.

Защо да изберете Memo.bg при покупка на уреди

Memo.bg разполага с повече от достатъчно продукти в този раздел, различна бяла техника и такава за отопление, можете да се възползвате от доставка до 20 дни след получаването на поръчката, както и имате възможност за покупка на изплащане на равни месечни вноски. Доста често имаме акции, където ще можете да закупите желаният от вас артикул по-евтино от обикновено.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29010575
Параванът за камина с три панела ще добави класически нюанс към огъня от камината с елегантната си спираловидна украса. Изработен от висококачествен чугун, параванът за камина е надежден и дълготраен. Подсилен е с фина мрежа, за да задържа въглени и пепел. С височина 61 см, параванът може да държи д..
103,49 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006355
Горещите летни месеци означават, че трябва да се справите с покачващите се температури. Жегата у дома и в офиса е трудно поносима. Вентилаторът е много полезно устройство при такива метеорологични условия. Интелигентен и много ефективен, той ще се впише безпроблемно във вашата стая. Заема по-малко м..
221,88 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006353
Летните месеци все по-често означават опити да се спасим от знойната жега. Вентилаторът за бюро е идеален в такива случаи, когато се постави директно на бюрото ви, без да пречи на другите служители или семейството у дома и без да заема много място на пода.Настолен вентилатор ATF301 от Blaupunkt, с д..
62,39 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006354
Летните месеци все по-често означават, че трябва да се справяте с изпепеляващата жега и това важи за офиси или докато работите от вкъщи. Вентилаторът за бюро се оказва идеален в такива случаи, когато е поставен директно пред потребителя, без да пречи на другите служители или семейството у дома. Вент..
85,19 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006357
Вентилаторната печка FHD401 от BLAUPUNKT ще ви позволи ефективно да затоплите стаята през студените дни и нощи. Тя е незаменима не само при силен студ навън, но и през пролетни и есенни студове, например при престой във ваканционна хижа.Уредът може успешно да отоплява стая с площ до 22 m2.С електрон..
149,88 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006356
Вентилаторната печка е устройство, използвано като спомагателно оборудване за отопление на помещения като офиси, кухни, бани или сервизни помещения. Мобилността му позволява да се използва навсякъде, където липсват няколко градуса на вътрешния термометър, а искаме да затоплим помещението бързо.Венти..
47,99 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006359
Конвекторните радиатори са практично решение при нужда от допълнително отопление на помещения. Те могат да се използват, когато отоплителната система в нашия апартамент или ваканционна хижа е все още изключена, а вечерите и сутрините са свежи и прохладни. Те могат да се използват и за временно повиш..
111,59 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006358
Студените дни и нощи, прекарани във вашата лятна къща не трябва да се свързват с многослойно обличане или дебело одеяло. Масленият радиатор HOR201 на BLAUPUNKT ви позволява да напълните стаята с приятна топлина. Той е седем ребрен уред с мощност 700 W (една степен на нагряване) и система от три масл..
125,88 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006334
Прахосмукачките са стандартен артикул във всеки модерен дом в наши дни. Те не само помагат за поддържането на чист и свеж въздух, но най-важното, те са полезни за нашето здраве, като елиминират прах, акари и други замърсители. Този уред е оборудван с най-добрите филтри, които често са ключов фактор..
137,88 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006332
Представяме ви продукт, предназначен за домашна употреба, но ще ви бъде полезен и в работилницата, гаража или по време на ремонт!Мултифункционалната прахосмукачка VCI201 е предназначена както на сухи, така и на замърсени с течност повърхности. VCI201 разполага с надежден 1200 W мотор, което го прави..
167,88 лв.
Brand: Blaupunkt Арт. №: bm155006336
Безжичната ръчна прахосмукачка VCP301 от Blaupunkt прави бързото почистване значително по-лесно! Тя идва на помощ винаги, когато искате да почистите разпиляното кафе, да съберете трохите от кухненската маса или да изчистите пясъка от изтривалката, без да използвате стандартната прахосмукачка. Тя е н..
70,79 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028620
С огнището на Esschert Design можете да се насладите на събиране край огъня в градината или във вътрешния двор. Огнището е изработено от метал и има капак с декоративна, лазерно изрязана орнаментика, изобразяваща сцена в гората. Благодарение на рустикалния си дизайн, тази преносима камина, също така..
929,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047900
Съберете семейството и приятелите си на лагерно огнище около тази поразителна камина с място за дърва за огрев от Esschert Design! Тази камина в рустик стил е изработена от стомана с атрактивно, ръждиво покритие. Можете да съхранявате вашите дърва за огрев на удобната вградена поставка за дърва отдо..
611,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028802
Съберете семейството и приятелите си на лагерно огнище около тази поразителна камина с място за дърва за огрев от Esschert Design! Тази камина в рустик стил е изработена от стомана с атрактивно, ръждиво покритие. Можете да съхранявате вашите дърва за огрев на удобната вградена поставка за дърва отдо..
658,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028834
Сферичното огнище от Esschert Design представлява декоративен елемент, изработен от въглеродна стомана. Специалният дизайн и вертикалните ивици придават на тази огнена топка модерен, непреходен вид, а топлината на огъня се излъчва във всички посоки. Танцуващите пламъци ще осигурят красив спектакъл в..
379,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047912
С тази овална купа за огън от Esschert Design можете да изживеете носталгичното изживяване на лагерния огън в собствената ви градина! Тя е идеална за прекарване на запомнящи се вечери през лятото. Тази голяма купа за огън от Esschert Design е с красив дизайн и ще създаде уютна атмосфера. Благодарени..
434,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048019
Тази купа за палене на огън от Esschert Design ще бъде декоративно допълнение към вашия вътрешен двор и е идеална да ви топли или да се ползва като барбекю. Купата за огън ще бъде романтичен източник на светлина и топлина вечер. Тя ще бъде чудесно допълнение към забавленията, осигурявайки както атмо..
620,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047913
Това огнище от Esschert Design е просто зашеметяващо и представя лесен и ефективен начин за добавяне на топлина и атмосфера към вашето жилищно пространство на открито. Докато използвате този артикул, той бавно ще се ръждясва под влиянието на огъня, атмосферните условия и времето, което ще придаде на..
821,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028800
С огнището на Esschert Design можете да се насладите на събиране край огъня в градината или във вътрешния двор. Градинското огнище е изработено от метал и има капак с лазерно изрязани листа. Благодарение на своя рустик дизайн, тази преносима камина ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашето в..
661,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028801
С огнището на Esschert Design можете да се насладите на събиране край огъня в градината или във вътрешния двор. Градинското огнище е изработено от метал и има капак с лазерно изрязани цветя. Благодарение на своя рустик дизайн, тази преносима камина ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашето в..
970,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028249
Този професионален термометър е идеален за измерване на температурата на човешкото тяло. Той позволява точно, безконтактно измерване на телесната температура (от разстояние около 5 см/2 инча). Инфрачервеният термометър може да се използва за определяне на телесната температура по ухото или челото. Т..
112,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029061
Камината Buffalo от RedFire представлява комбинация от склад за дърва и огнище. Красивата мрежеста решетка от двете страни ви позволява ясно да виждате огъня от всички страни. В допълнение, решетката предоставя сигурност, ако дървото изпука или се прекатури. Камината Buffalo е проектирана с покритие..
637,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047835
Насладете се на допълнителна топлина и уют в мразовитите вечери с камината RedFire Cancun. С автентичния си вид, усещане за ръчно изработен продукт и земен цвят, тази рустик камина се отличава и с декоративна функция през деня. Камината има голям отвор отпред за подаване на дърва за огрев. Просто на..
371,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028637
Търсите ли стилна и пъстра градинска глинена камина? RedFire Colima е това, от което се нуждаете. Глината предава перфектно топлината, което означава, че се нуждаете от сравнително малко дърво за бурен огън. Веселите цветове в морскосиньо и червено на камината ще добавят пъстрота на вашето открито ж..
464,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028787
Позволете на тази камина RedFire Fuego да ви стопли в мразовитите вечери. Камината е с голям отвор, който ви позволява да горите няколко цепеници едновременно. Коминът ще се погрижи за дима, така че вие и вашите приятели или семейство да се радвате на хубавата атмосфера и комфортна топлина. Прахово ..
365,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028628
Камината Jersey XL на RedFire е с рустикален, ръждивокафяв финиш и с достатъчно място за горене на дърва. Широкият отвор и решетката правят възможно разгарянето на голям огън с няколко дървета. Когато температурата спадне, голямата камина Jersey XL гарантира добро разпределение на топлината, така че..
704,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028627
Камината Jersey XL на RedFire е идеалната градинска камина за мразовитите вечери или ако просто искате уютен огън. Камината е с голям правоъгълен преден отвор, така че добавянето на дърва към огъня е лесно и това е идеалният уред за отопление, за да можете по-дълго да се наслаждавате на вашето откри..
685,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029062
Придайте на градината си допълнителен щрих с матово черната модерна камина Kingston от RedFire! Градинската камина е широка 43 см и не заема твърде много място. Тя обаче отделя топлина от всички страни, благодарение на проводимия материал. Коминът от неръждаема стомана премахва дима и придава на кам..
682,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028638
Тази рустик керамична камина Lima от RedFire служи и като барбекю и ще бъде практично и декоративно допълнение към вашия вътрешен двор или градина. Можете да започнете вечерта с барбекю, а след това да добавите горната част и да се насладите на топлината и атмосферата на Lima като отоплително тяло в..
476,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028639
Насладете се на допълнителна топлина и уют в мразовитите вечери с камината RedFire Soledad. С автентичния си вид и усещане за продукт, произведен по старинна технология и с традиционна декорация на бръшлян, тази рустик камина се отличава и с декоративна функция през деня. Камината има голям отвор от..
565,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028641
Насладете се на допълнителна топлина и уют в мразовитите вечери с камината RedFire Star Flower. С автентичния си вид, усещане за традиционен продукт и цветна декорация, тази рустик камина се отличава и с декоративна функция през деня. Камината има голям отвор отпред за подаване на дърва за огрев. Пр..
631,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028634
С романтичния си класически дизайн купата за огън Atlanta от RedFire ще се превърне в стилно допълнение към всяка градина или външно жилищно пространство. С черно прахово покритие и декорирани извити крака, огнището е истински акцент с купата с диаметър 51 см, която предоставя достатъчно място за ра..
203,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028633
Със страхотен съвременен дизайн, купата за огън Chicago от RedFire ще се превърне в стилно допълнение към всяка градина или външно жилищно пространство. С черното прахово покритие и краката от неръждаема стомана, огнището е истински акцент с с голяма купа с диаметър 75 сантиметра, която може да събе..
560,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047921
Тази здрава купа за огън Pello на RedFire ви позволява да се наслаждавате на огненото шоу с приятелите и семейството си! Изработена от здрава стомана и с широк диаметър от 60 см, тази купа за огън определено ще разпали буйни пламъци. Освен това тя е с отличителен външен вид, благодарение на основата..
601,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028635
Купата за жив огън RedFire Salo има хубав, индустриален вид, който ще изглежда страхотно във вашата градина. Благодарение на здравото покритие, широкия диаметър и дебелината на масивния метал, лесно можете да запалите голям огън в страхотно изглеждащия Salo. Това ще ви осигури приятна топлина през ц..
637,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028965
Стилната мексиканска камина от RedFire ще бъде централна част на вашия вътрешен двор или градина. Тази камина разполага с широк отвор, за да имате достатъчно пространство да създадете солиден огън. Изработена от глина, тя е изключително издръжлива. Това огнище провежда топлината във всички посоки, к..
574,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 1261 резултата (32 страници)