Меню
Количка

Камини, Комини и Печки на дърва

Камини, Комини и Печки на дърва в Memo.BG

Вниманието, с което трябва да се отнесете, когато настъпи момента за избор на камина или печка, никак не е малко. Този избор се отличава от повечето други, като пример за това е цялостният интериор на обзавеждане на Вашето жилище. Ако направите неправилен избор на масата у дома или на дивана, сравнително бързо и лесно можете да преместите или промените тези малки недоразумения в преценката Ви. При избора на камина или печка на дърва, отговорността е важна, защото инвестицията в цената е значително по-голяма. Именно заради това ние от Memo.bg ще внесем малко яснота, като Ви предложим някои доста интригуващи варианти.

Какви продукти ще откриете при нас

Със сигурност всеки от Вас не винаги има възможността да отиде в гората и да се наслади на заслужената си почивка край огъня. Затова пък вече има компромисни варианти за притежателите на къщи и вили. В нашият онлайн магазин можете да попаднете на евтини предложения, с които да направите мястото си за отдих още по-уютно:

     Барбекюта;

     Шипове за чеверме;

     Навеси за дърва;

     Дървени въглища;

     Глинени камини;

     Преносими и статични огнища;

     Купи за огън;

     Фурни с керамични плочи;

     Печки на дърва за огрев;

     Аксесоари и др.

На практика, каквото и предназначение да сте измислили за Вашето дворно пространство сме убедени, че бихте искали във всеки един момент, когато си почивате до огнището, камината или обикновената печка на дърва, да можете да се насладите на огнената картина, която се открива пред Вас. За това не губете време, ами бързо прегледайте възможностите, които сме Ви подготвили.

Защо да заложите на нас

Приоритетно важно за нас е да даваме възможност на всеки един от Вас сам да оптимизира разходите си. Мотивирания ни и организиран екип се старае да работи усилено за доброто обслужване на Вас и Вашите потребности.

     С нас не рискувате нищо! - Чрез пакетните оферти и достъпни цени, които предлагаме ние гарантираме на Вас спокойствие при избора на артикули и калкулиране на продукта за закупуване.

     Бъдещето е във Ваши ръце! - Развитието на онлайн магазина ни зависи изцяло от Вас. Винаги сме готови за идеите, които можете да ни предложите с цел по-добро развитие.

Пазаруването винаги е било дейност, ясна за всеки човек. Но метода на пазаруване, които ние предлагаме се отличава с предимства, които могат да се превърнат в идеалното попадение на Вашите потребности. Доверете се на Memo.bg, и не изоставайте с новата покупка! 

Brand: Sonata H Арт. №: bm29010575
Параванът за камина с три панела ще добави класически нюанс към огъня от камината с елегантната си спираловидна украса. Изработен от висококачествен чугун, параванът за камина е надежден и дълготраен. Подсилен е с фина мрежа, за да задържа въглени и пепел. С височина 61 см, параванът може да държи д..
103,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028620
С огнището на Esschert Design можете да се насладите на събиране край огъня в градината или във вътрешния двор. Огнището е изработено от метал и има капак с декоративна, лазерно изрязана орнаментика, изобразяваща сцена в гората. Благодарение на рустикалния си дизайн, тази преносима камина, също така..
929,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047900
Съберете семейството и приятелите си на лагерно огнище около тази поразителна камина с място за дърва за огрев от Esschert Design! Тази камина в рустик стил е изработена от стомана с атрактивно, ръждиво покритие. Можете да съхранявате вашите дърва за огрев на удобната вградена поставка за дърва отдо..
611,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028802
Съберете семейството и приятелите си на лагерно огнище около тази поразителна камина с място за дърва за огрев от Esschert Design! Тази камина в рустик стил е изработена от стомана с атрактивно, ръждиво покритие. Можете да съхранявате вашите дърва за огрев на удобната вградена поставка за дърва отдо..
658,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028834
Сферичното огнище от Esschert Design представлява декоративен елемент, изработен от въглеродна стомана. Специалният дизайн и вертикалните ивици придават на тази огнена топка модерен, непреходен вид, а топлината на огъня се излъчва във всички посоки. Танцуващите пламъци ще осигурят красив спектакъл в..
379,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047912
С тази овална купа за огън от Esschert Design можете да изживеете носталгичното изживяване на лагерния огън в собствената ви градина! Тя е идеална за прекарване на запомнящи се вечери през лятото. Тази голяма купа за огън от Esschert Design е с красив дизайн и ще създаде уютна атмосфера. Благодарени..
434,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048019
Тази купа за палене на огън от Esschert Design ще бъде декоративно допълнение към вашия вътрешен двор и е идеална да ви топли или да се ползва като барбекю. Купата за огън ще бъде романтичен източник на светлина и топлина вечер. Тя ще бъде чудесно допълнение към забавленията, осигурявайки както атмо..
620,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047913
Това огнище от Esschert Design е просто зашеметяващо и представя лесен и ефективен начин за добавяне на топлина и атмосфера към вашето жилищно пространство на открито. Докато използвате този артикул, той бавно ще се ръждясва под влиянието на огъня, атмосферните условия и времето, което ще придаде на..
821,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028800
С огнището на Esschert Design можете да се насладите на събиране край огъня в градината или във вътрешния двор. Градинското огнище е изработено от метал и има капак с лазерно изрязани листа. Благодарение на своя рустик дизайн, тази преносима камина ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашето в..
661,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028801
С огнището на Esschert Design можете да се насладите на събиране край огъня в градината или във вътрешния двор. Градинското огнище е изработено от метал и има капак с лазерно изрязани цветя. Благодарение на своя рустик дизайн, тази преносима камина ще бъде чудесно декоративно допълнение към вашето в..
970,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029061
Камината Buffalo от RedFire представлява комбинация от склад за дърва и огнище. Красивата мрежеста решетка от двете страни ви позволява ясно да виждате огъня от всички страни. В допълнение, решетката предоставя сигурност, ако дървото изпука или се прекатури. Камината Buffalo е проектирана с покритие..
637,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047835
Насладете се на допълнителна топлина и уют в мразовитите вечери с камината RedFire Cancun. С автентичния си вид, усещане за ръчно изработен продукт и земен цвят, тази рустик камина се отличава и с декоративна функция през деня. Камината има голям отвор отпред за подаване на дърва за огрев. Просто на..
371,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028637
Търсите ли стилна и пъстра градинска глинена камина? RedFire Colima е това, от което се нуждаете. Глината предава перфектно топлината, което означава, че се нуждаете от сравнително малко дърво за бурен огън. Веселите цветове в морскосиньо и червено на камината ще добавят пъстрота на вашето открито ж..
464,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028787
Позволете на тази камина RedFire Fuego да ви стопли в мразовитите вечери. Камината е с голям отвор, който ви позволява да горите няколко цепеници едновременно. Коминът ще се погрижи за дима, така че вие и вашите приятели или семейство да се радвате на хубавата атмосфера и комфортна топлина. Прахово ..
365,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028628
Камината Jersey XL на RedFire е с рустикален, ръждивокафяв финиш и с достатъчно място за горене на дърва. Широкият отвор и решетката правят възможно разгарянето на голям огън с няколко дървета. Когато температурата спадне, голямата камина Jersey XL гарантира добро разпределение на топлината, така че..
704,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028627
Камината Jersey XL на RedFire е идеалната градинска камина за мразовитите вечери или ако просто искате уютен огън. Камината е с голям правоъгълен преден отвор, така че добавянето на дърва към огъня е лесно и това е идеалният уред за отопление, за да можете по-дълго да се наслаждавате на вашето откри..
685,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029062
Придайте на градината си допълнителен щрих с матово черната модерна камина Kingston от RedFire! Градинската камина е широка 43 см и не заема твърде много място. Тя обаче отделя топлина от всички страни, благодарение на проводимия материал. Коминът от неръждаема стомана премахва дима и придава на кам..
682,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028638
Тази рустик керамична камина Lima от RedFire служи и като барбекю и ще бъде практично и декоративно допълнение към вашия вътрешен двор или градина. Можете да започнете вечерта с барбекю, а след това да добавите горната част и да се насладите на топлината и атмосферата на Lima като отоплително тяло в..
476,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028639
Насладете се на допълнителна топлина и уют в мразовитите вечери с камината RedFire Soledad. С автентичния си вид и усещане за продукт, произведен по старинна технология и с традиционна декорация на бръшлян, тази рустик камина се отличава и с декоративна функция през деня. Камината има голям отвор от..
565,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028641
Насладете се на допълнителна топлина и уют в мразовитите вечери с камината RedFire Star Flower. С автентичния си вид, усещане за традиционен продукт и цветна декорация, тази рустик камина се отличава и с декоративна функция през деня. Камината има голям отвор отпред за подаване на дърва за огрев. Пр..
631,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028634
С романтичния си класически дизайн купата за огън Atlanta от RedFire ще се превърне в стилно допълнение към всяка градина или външно жилищно пространство. С черно прахово покритие и декорирани извити крака, огнището е истински акцент с купата с диаметър 51 см, която предоставя достатъчно място за ра..
203,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028633
Със страхотен съвременен дизайн, купата за огън Chicago от RedFire ще се превърне в стилно допълнение към всяка градина или външно жилищно пространство. С черното прахово покритие и краката от неръждаема стомана, огнището е истински акцент с с голяма купа с диаметър 75 сантиметра, която може да събе..
560,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047921
Тази здрава купа за огън Pello на RedFire ви позволява да се наслаждавате на огненото шоу с приятелите и семейството си! Изработена от здрава стомана и с широк диаметър от 60 см, тази купа за огън определено ще разпали буйни пламъци. Освен това тя е с отличителен външен вид, благодарение на основата..
601,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028635
Купата за жив огън RedFire Salo има хубав, индустриален вид, който ще изглежда страхотно във вашата градина. Благодарение на здравото покритие, широкия диаметър и дебелината на масивния метал, лесно можете да запалите голям огън в страхотно изглеждащия Salo. Това ще ви осигури приятна топлина през ц..
637,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028965
Стилната мексиканска камина от RedFire ще бъде централна част на вашия вътрешен двор или градина. Тази камина разполага с широк отвор, за да имате достатъчно пространство да създадете солиден огън. Изработена от глина, тя е изключително издръжлива. Това огнище провежда топлината във всички посоки, к..
574,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028964
Камината от RedFire в този жизнерадостен цвят ще бъде централна част на вашия вътрешен двор или градина. Изработена от глина, тази камина може да ви улесни при кладенето на продължителен огън, като за целта ще използвате по-малко дърва. Тя провежда топлина във всички посоки, като я извежда изключите..
334,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028961
Това преносимо огнище Blazer от RedFire излъчва винтидж чар, благодарение на своя атрактивен модел, както и на бронзовия ефект. Това преносимо огнище е способно да създаде атмосфера, в която пламъците да вървят по отредения им път. Въпреки това, вземайки под внимание безопасността, огнището Blazer т..
655,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048022
Това огнище Salo Classic на RedFire с индустриален вид е чудесен избор за внасяне на малко топлина и атмосфера във вашето жилищно пространство на открито. Огнището с нисък център на тежестта и солидни крака е забележителен и функционален продукт. Тази камина е изработена от стомана с дебелина 2 мм, ..
358,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028963
Tulsa е достъпен продукт с атрактивен външен вид, както и със способност да отделя достатъчно топлина. Ръждивият вид на това огнище ще добави рустик стил към вашата градина или тераса. Изработено от здрава стомана, огнището RedFire може да стои стабилно. Практичният дизайн на подвижната купа също е ..
143,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028962
Това многофункционално огнище кош Dallas от RedFire определено ще бъде най-добрият избор за вас! Комбинацията от прахово боядисано метално огнище и кош за барбекю се характеризира с елегантен външен вид и практичен дизайн. В допълнение, долната плоча улавя пепелта, както и остатъците от огъня, така ..
304,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047834
Класическо огнище кош с елегантен финиш и модерен извит дизайн – това е огнището Denver от RedFire. Във формата на типичен кош за огън, този продукт доставя топлината и атмосферата, която търсите. Лесно се мести, а искроулавящата плоча гарантира, че на земята във вътрешния ви двор или градина няма д..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010721
Това стабилно барбекю грил на дървени въглища ще бъде идеално за създаване на угощение на открито за вашето семейство и приятели. То ще подсигури приготвянето на скара в градината, ефективно превръщайки вашия двор във втора кухня! Използвайки дървени въглища, това барбекю грил е подходящо за печене,..
509,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29030700
Това класическо барбекю грил на стойка е идеално за скара и печене при партита в градината. Изработено от висококачествена неръждаема стомана с полирано покритие, барбекюто се отличава със здрава и издръжлива конструкция. Снабдено с хромирана решетка за грил и загряваща решетка, това барбекю грил пр..
253,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010718
С този здрав опушвач на дървени въглища, състоящ се от голяма камера за готвене и здрава камина, можете удобно да печете на скара и опушите вкусно месо, риба и зеленчуци. Перфектно запечатаното, дебело метално тяло дава на нашия опушвач отлични характеристики на задържане на топлина и топлинно разпр..
757,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029726
С този мултифункционален опушвач с фурна можете да опушите месо, риба, както и колбаси на външни условия. Направете угощение и се насладете на срещите на открито със семейството си! Този опушвач е оборудван с термометър, който да ви информира за температурата в камерата. През прозорчето можете да сл..
683,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029728
Това градинско преносимо огнище се отличава с уникален и стилен дизайн, който ще придаде релаксираща атмосфера на вашия вътрешен или заден двор! С това преносимо огнище можете да се стоплите под топлината на привличащия огън в прохладна лятна нощ или свежа есенна вечер с любимите си хора! Изработено..
370,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010590
Този здрав дървен навес е удобна градинска структура с покрив, която ще бъде идеална за съхранение на широка гама от градински предмети, като дърва за огрев, големи градински инструменти, или градински мебели, или всеки друг продукт, който искате да съхранявате на открито, като например велосипеди. ..
685,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29030698
С това градинско огнище/грил 2-в-1 можете да се насладите на храна за скара, както и на топлината, която излъчва уютния буен огън. Кошът за огън е идеален за създаване на приятна атмосфера във вашата градина, особено през мразовитите нощи. Огнището побира достатъчно дърва/дървени въглища, за да зато..
151,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29043809
Това огнище ще бъде перфектна декорация за създаване на приятна атмосфера във вашата градина или вътрешен декор, като същевременно ще ви затопля в студените вечери. Изработена от стомана, камината за вътрешен двор отлично поглъща и излъчва топлината. Мрежестият капак ви позволява да наблюдавате горя..
430,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29010589
Този навес за съхранение на дърва за огрев представлява ефективно решение за съхраняване на голямо количество дървени трупи. Този складов навес за съхраняване на дърва за огрев е изработен от висококачествена, FSC-сертифицирана, импрегнирана под налягане борова дървесина, което го прави много здрав,..
611,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 88 резултата (3 страници)