Меню
Количка


Калъфи за мебели

Калъфи за мебели в Memo.BG

Често пъти се налага да помислим и за това как да предпазим градинските мебели от атмосферните влияния навън, също както и намерим решения на това как им придадем стилен акцент, когато поводът го изисква. В този раздел сме подбрали за Вас различни по вид калъфи, които намират отлично приложение в ежедневието и за специални поводи като тържества и празнични събития. Доверете се на онлайн магазин Memo.BG и купете евтини стоки за дома с отлично качество.

Как да изберем калъф за мебели

В случая е най-важно да се съобразим с техния вид и повода, по който ще ги “обличаме” със специален калъф. Някои покривала са еластични и плътно прилепващи по стола или дивана, а други са свободно падащи и плавно стигащи до земята. От гледна точка на цветовете също има много за какво да се помисли. Разделът предлага покривки в класически нюанси като черно и бяло, но и такива с по-весело и тематично звучене. Съобразете се изцяло с тяхното предназначение и придайте красив акцент на всеки стол, маса и диван.

Какви модели ще откриете при нас

Тук, в тази категория, ще откриете всякакви модели калъфи за мебели, които могат да послужат за финален щрих при тяхното декориране:

     За столове;

     За дивани;

     За градинска мебел;

     За мека мебел;

     Ластични покривала;

     Покривала от велур за диван;

     Стреч покривки със златен принт;

     Разтегателни декоративни ленти за стол;

     Покривки за коктейлни маси и др.

Често пъти, организацията на дадено мероприятие изисква да проведем специална подготовка, включваща поставянето на калъфи в подходящи цветове и дизайн. Изберете ги от Memo.BG и нека подготовката бъде безупречна.

За къде са подходящи

Тържествено събитие или подобряване на интериора у дома - и в двата случая е важно да открием и заложим на възможно най-практичните и естетически издържани решения. За да е приносът им към цялостната обстановка наистина забележителен, е препоръчително да си откраднем някои идеи от действащите в момента модни тенденции, които са потвърдено актуални и приложими в повечето случаи.

Калъфите за мебели са онзи декоративен компонент, който придава пикантност на подготовката за празненства като сватба, фирмени коктейли, годишнини, завършване и прочее. Те внасят стил и класа, непринудена красота и изисканост. Ако пък искате просто да предпазите градинските маси столове от дъждове и замърсявания, при нас отново ще откриете изгодни предложения за целта. Купете ги от Memo.BG на ниски цени и се погрижете за всичко до най-малкия детайл.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29001538
Този специално направен комплект калъфи ще бъде идеален за тържества, сватби, банкети и партита от всякакъв вид. Той може да се използва като стилна покривка за комплект от маса за бира с две пейки, за да му придаде по-изтънчен външен вид. Калъфите също защитават вашата маса и пейки от драскотини, р..
110,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29001536
Този специално направен комплект калъфи ще бъде идеален за тържества, сватби, банкети и партита от всякакъв вид. Той може да се използва като стилна покривка за комплект от маса за бира с две пейки, за да му придаде по-изтънчен външен вид. Калъфите също защитават вашата маса и пейки от драскотини, р..
95,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29001535
Тези меки и устойчиви на измачкване калъфи за столове могат да бъдат използвани в много случаи, например в ресторанти, хотели или домакинства, или по време на партита.Те са подходящи за почти всички видове столове с обща височина до 55 см. Изработени от разтеглива материя, съдържаща 10% спандекс, на..
65,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028434
Това зимно поларено покривало против измръзване от Nature ще предпази вашите растения през зимата. Изработено е от нетъкан, UV устойчив полипропилен. Това поларено покривало има плътност 70 гр/м², а размерите са 1,5 x 2 м. В долната част на покривалото има стягаща връв със самозаключваща се система,..
86,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028436
Това зимно поларено покривало против измръзване от Nature ще предпази вашите растения през зимата. Изработено е от нетъкан, UV устойчив полипропилен. Това поларено покривало има плътност 70 гр/м², а размерите му са 2,5 х 3 м. В долната част на покривалото има стягаща връв със самозаключваща се систе..
166,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028435
Това зимно поларено покривало против измръзване от Nature ще предпази вашите растения през зимата. Изработено е от нетъкан, UV устойчив полипропилен. Това поларено покривало има плътност 70 гр/м², а размерите му са 2 x 2,5 м. В долната част на покривалото има стягаща връв със самозаключваща се систе..
134,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047809
Калъфът за 2 стифиращи стола от Nature ще предпази градинските мебели от атмосферните промени и праха. Това покривало за градинска мебел Nature е изработено от UV-устойчив, цветен полиетилен с плътност 100 г/м². Този калъф няма да заема много място, когато не се използва и ще предпази градинската ..
100,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028325
Този PE калъф 6030609 от Nature е подходящ за различни по форма възглавници. Тъмносивото покривало, изработено от UV-устойчив полиетилен, ще предпази възглавниците ви от различни атмосферни условия и прах. То е снабдено с цип.Материал: UV-устойчив полиетилен (РЕ)Плътност: 100 г/м²Размери: 57 x 128 x..
74,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028428
Този калъф за възглавници от Nature ще предпази възглавниците на градинските мебели от атмосферните промени и праха. Този калъф за възглавници от Nature е изработен от UV-устойчив, цветен полиетилен с плътност 100 г/м². Този калъф няма да заема много място, когато не се използва и ще предпази град..
107,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028431
Този калъф за газово барбекю от Nature ще предпази вашето барбекю от атмосферните влияния и праха. Това покривало за газово барбекю е изработено от UV-устойчив, цветен полиетилен с плътност 100 г/м². Когато не се използва, калъфът няма да отнеме много място, а през годините ще предпази барбекюто ви ..
106,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028430
Калъфът за 2 шезлонга от Nature ще предпази градинските мебели от атмосферните промени и праха. Това покривало за градинска мебел Nature е изработено от UV-устойчив, цветен полиетилен с плътност 100 г/м². Този калъф няма да заема много място, когато не се използва и ще предпази градинската ви мебе..
97,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028432
Този калъф за зидано барбекю от Nature ще предпази вашето барбекю от атмосферните влияния и праха. Това покривало за зидано барбекю е изработено от UV-устойчив, цветен полиетилен с плътност 100 г/м². Когато не се използва, калъфът няма да отнеме много място, а през годините ще предпази барбекюто ви..
151,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028320
Този калъф за градински мебели 6030600 от Nature е подходящ за кръгъл комплект градинска мебел. Тъмносивото покривало, изработено от UV-устойчив полиетилен, ще предпази мебелите ви от различни атмосферни условия и прах. Той е снабден с капси и пристягащи шнурове в долната част.Материал: UV-устойчив ..
154,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028321
Този калъф за градински мебели 6030601 от Nature е подходящ за кръгъл комплект градинска мебел. Тъмносивото покривало, изработено от UV-устойчив полиетилен, ще предпази мебелите ви от различни атмосферни условия и прах. Той е снабден с капси и пристягащи шнурове в долната част.Материал: UV-устойчив ..
212,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028322
Този калъф за градински мебели 6030602 от Nature е подходящ за защита на правоъгълен комплект мебели. Тъмносивото покривало, изработено от UV-устойчив полиетилен, ще предпази мебелите ви от различни атмосферни условия и прах. Той е снабден с капси и пристягащи шнурове в долната част.Материал: UV-уст..
130,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028323
Този калъф за градински мебели 6030603 от Nature е подходящ за защита на правоъгълен комплект мебели. Тъмносивото покривало, изработено от UV-устойчив полиетилен, ще предпази мебелите ви от различни атмосферни условия и прах. Той е снабден с капси и пристягащи шнурове в долната част.Материал: UV-уст..
194,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028324
Този PE калъф 6030606 от Nature е подходящ за стифиращи столове. Тъмносивото покривало, изработено от UV-устойчив полиетилен, ще предпази столовете ви от различни атмосферни условия и прах. Той е снабден с капси и пристягащи шнурове в долната част.Материал: UV-устойчив полиетилен (РЕ)Плътност: 100 г..
68,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028327
Този PE калъф 6030617 от Nature е подходящ както за прави, така и за наклонени чадъри. Тъмносивото покривало, изработено от UV-устойчив полиетилен, ще предпази чадъра ви от различни атмосферни условия и прах. Доставката включва телескопично рамо, което се състои от 6 сглобени тръби, по 47 см всяка. ..
169,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028433
Това покривало за шезлонг от Nature защитава градинските ви мебели от атмосферните промени и от праха. Този калъф за градинска мебелна от Nature е изработен от UV-устойчив полиетилен с плътност на тъканта 100 г/м². Това покривало няма да заема много място, когато не се използва и ще предпази градинс..
68,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028427
Калъфът за градинско обзавеждане от Nature е подходящ за ъглов комплект дивани и ще предпази градинското обзавеждане от дъждовете и праха. Това покривало за градинска мебел Nature е изработено от UV-устойчив, цветен полиетилен с плътност 100 г/м². Този калъф няма да заема много място, когато не се и..
149,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29001687
Този калъф за стол несъмнено ще подобри имиджа на всяко събитие, било то сватба, банкет, конференция, търговско изложение или друго. Калъфът е подходящ за почти всички видове столове с обща височина до 100 см. Ушит от разтеглив плат, нашият калъф може просто да бъде опънат и фиксиран под краката на ..
503,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29017587
Тези меки и устойчиви на намачкване калъфи за мебели могат да бъдат използвани в много случаи, като например в ресторанти, хотели, домакинства или за партита. Комплектът е подходящ за почти всички видове столове с обща височина до 55 см. Изработени от разтеглива материя, съдържаща 10% спандекс, наши..
133,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29001688
Този калъф за стол несъмнено ще подобри имиджа на всяко събитие, било то сватба, банкет, конференция, търговско изложение или друго. Калъфът е подходящ за почти всички видове столове с обща височина до 100 см. Ушит от разтеглив плат, нашият калъф може просто да бъде опънат и фиксиран под краката на ..
145,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023197
Нашето висококачествено покривало за градински мебели е подходящо за целогодишна защита на вашите шезлонги от замърсяване, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи. Може да се използва и за защита на градински пейки или маси. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, който е устойчив на вода и ултра..
85,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048368
Този здрав калъф за градински мебели е подходящ за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от замърсяване, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи. Може да се използва и за защита на градински пейки, маси и барбекюта. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на вода, UV-лъчи и на раз..
59,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29048373
Този калъф за чадър е подходящ за целогодишна защита на вашите чадъри от мръсотия, вятър, дъжд и UV лъчи. Калъфът е изработен от здрав полиетилен, който е устойчив на влага, ултравиолетови лъчи, разкъсване, което го прави издържлив на неблагоприятните външни атмосферни влияния. Той предпазва външния..
41,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023199
Това висококачествено полиетиленово покривало е подходящо за защита на вашите градински мебели от зацапване, вятър, дъжд и ултравиолетова светлина през цялата година. То е напълно съвместимо с тенис масите. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, който е устойчив на вода и ултравиолетови лъ..
169,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023194
Този висококачествен калъф за градински мебели е подходящ за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от замърсяване, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи. Може да се използва и за защита на градински пейки или маси. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсва..
140,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023198
Това висококачествено полиетиленово покривало е подходящо за защита на вашите градински мебели от зацапване, вятър, дъжд и ултравиолетова светлина през цялата година. Освен това е напълно съвместимо с нашия градински трапезен комплект (продуктов код 44056). Покривалото е изработено от здрав полиетил..
92,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023191
Този висококачествен калъф за градински мебели е подходящ за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от замърсяване, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи. Може да се използва и за защита на градински пейки или маси. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсва..
92,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023192
Този висококачествен калъф за градински мебели е подходящ за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от замърсяване, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи. Може да се използва и за защита на градински пейки или маси. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсва..
88,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023193
Този висококачествен калъф за градински мебели е подходящ за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от замърсяване, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи. Може да се използва и за защита на градински пейки или маси. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсва..
85,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023189
Този висококачествен калъф за градински мебели е подходящ за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от замърсяване, вятър, дъжд и ултравиолетови лъчи. Може да се използва и за защита на градински пейки или маси. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсва..
95,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023195
Това висококачествено полиетиленово покривало е подходящо за защита на вашите външни мебели от зацапване, вятър, дъжд и ултравиолетова светлина през цялата година. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, който е устойчив на вода и ултравиолетови лъчи, както и с дълъг експлоатационен живот. То ..
128,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023196
Това висококачествено полиетиленово покривало е подходящо за защита на вашите външни мебели от зацапване, вятър, дъжд и ултравиолетова светлина през цялата година. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, който е устойчив на вода и ултравиолетови лъчи, както и с дълъг експлоатационен живот. ..
212,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023185
Това висококачествено покривало е подходящо за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от мръсотия, вятър, дъжд и UV лъчение. Калъфът е изработен от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсване и съответно подходящ за дълготрайна употреба. Има 10 алуминиеви капси и въже за затягане,..
104,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023187
Това висококачествено покривало е подходящо за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от мръсотия, вятър, дъжд и UV лъчение. Калъфът е изработен от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсване и съответно подходящ за дълготрайна употреба. Има 10 алуминиеви капси и въже за затягане,..
113,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023188
Това висококачествено покривало е подходящо за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от мръсотия, вятър, дъжд и UV лъчение. Калъфът е изработен от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсване и съответно подходящ за дълготрайна употреба. Има 10 алуминиеви капси и въже за затягане,..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023183
Това висококачествено покривало е подходящо за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от мръсотия, вятър, дъжд и UV лъчение. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсване и съответно подходящ за дълготрайна употреба. Има 8 алуминиеви капси и въже за затяг..
100,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29023184
Това висококачествено покривало е подходящо за целогодишна защита на вашите ратанови комплекти от мръсотия, вятър, дъжд и UV лъчение. Покривалото е изработено от здрав полиетилен, устойчив на UV-лъчи и на разкъсване и съответно подходящ за дълготрайна употреба. Има 8 алуминиеви капси и въже за затяг..
80,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 167 резултата (5 страници)