Меню
Количка

Хладилници

Хладилници в Memo.BG

Може би няма домакинство в което този уред от семейството на бялата техника да не присъства и да не е необходим. Хладилникът е уреда, който намира приложение във всяка кухня. Именно за това вниманието с което трябва да се обърнете към бъдещата Ви покупка, никак не е малко.

Планирането и закупуването на хладилник са обвързани с много критерии, с които трябва да сте добре запознати и за целта ние от онлайн магазин Memo.BG сме тук и сме готови да ви “залеем” от нови и интригуващи възможности на достъпни цени, след които намирането на правилният хладилник на Вашето домакинство ще се случи за минути.

Какъв е принципа на работа на хладилниците

Преди да започнете с подбра и намирането на на най-добрият вариант за Вас, е необходимо да се запознаете с принципа на работа на тези домакински уреди и разновидностите в които се предлагат. Както знаете този уред се използва в много домакинства и области на подобна дейност в която се изисква наличието му.

 

В днешни времена е почти невъзможно да наставляваме ежедневието си без да го притежаваме. Той ни помага, като съхранява хранителните ни продукти за по-дълъг период от време охладени, като не им позволява да се развалят и запазват целостта и хранителните си качества. И да Ви стане ясна картинката ще обясним видовете:

     Видове на охлаждане - единият е с компресор и е най-разпространеният, а другите са абсорбационен или термоелектричен;

     Видове хладилници - широката гама от разнообразие с която разполага този уред със сигурност ще Ви замае. Можете да срещнете в търсенето, свободно-стоящи модели, с фризер, за вграждане и комбинирани.

На които и от вариантите да спрете вниманието си, няма да сбъркате. Всеки модел има предимства, единственото изискване е доброто запознанство, за да бъде избора Ви най-правилен и удовлетворяващ исканията на домакинството Ви.  

Как да изберем хладилник

В този раздел ще засегнем по-обширно материята, като Ви дадем поводи за размисъл. Характеристиките, които трябва да следвате не са никак малко и за пренебрегване. В следващите редове ще разберете от къде да започнете търсенето:

     Размер - този критерии е от първите по-важност. Размерите на стандартния хладилник са еднакви на 60 см. Има и тесни модели от 45-50 см. И такива с панти, 80-120 см. Стандартната височина възлиза на 150-160 см. За абсолютно покриване на размерите на определеното място е важно да вземете предвид и отварянето на вратите, размера и ширината им;

     Обем - този критерии зависи от размерите, колкото повече - толкова повече. Най-малкият полезен обем възлиза от 80 250 л. А при модели с две камери или повече от 350 до 700 л:

     Камери - броят може да достигне до повече от шест. Еднократните камери притежават и фризер. Тук основният плюс е малкият размер и съответно достъпната цена. Най-разпространени са тези с две камери. При тях има разделение на фризера и хладилната камера. Компактни са, благодарение на това, че има има отделно съхранение на продуктите и също така заемат значително малко място;

     Дизайн - моделите, които се предлагат в днешни дни са разнообразни и стилни. Така, че сте свободни да експериментирате и много лесно можете да съчетаете дизайна му с този на кухнята Ви. 

В заключение ще кажем, че комфорта след закупуване на такъв уред Ви е в кърпа вързан. Енергийната ефективност, което притежават новите модели ще оправдае вложението  В този ред на мисли добре обмисления ход е ключа към загадката.

 

Brand: Gorenje Арт. №: bm07600549
Хладилник & фризер за вграждане NRKI5182A1 Основна информация Бруто общ обем: 269 лВид на изделието: за вгражданеNoFrost DualAdvanceЕнергиен клас: A++Размери (ШхВхД): 55,5 / 177,2 / 54,5 см Технически характеристики/размери Енергиен клас: A++Размери (ШхВхД): 55,5 / 177,2 / 54,5 с..
1 538,90 лв.
Показани са от 1 до 40 от 132 резултата (4 страници)