Меню
Количка

Компютри, Лаптопи и периферия

Компютри, Лаптопи и периферия в Memo.BG

В днешно време е все по-често срещано работното място да не се намира в офиса, ами вкъщи. Но за целта условието е да имате компютър или лаптоп периферия, които ще служат за Вашата ефективност и продуктивност. Ако сте на път да закупите нова техника и периферия за нея и се чудите, какъв избор да направите, то тогава сте попаднали на правилното място, защото ние от онлайн магазин Memo.BG сме тук за да Ви споделим, най-важните характеристики при търсенето.

За какво могат да се използват

Компютъра и лаптопа вече са неизменна част от живота на всеки човек, именно за това е важно да обновяваме периодично техниката си,за да бъде най-ефективно използването й. Като за целта бъдещият избор, както вече споменахме трябва да е направен съзнателно. А това идва след, като сме запознати с основните функции, които изпълняват и за какво се използват:

     Тази техника се е превърнала в неизменен помощник в ежедневието на почти всеки човек. Може да се използват за текстообработка, копиране или принтиране на документи, комуникация с други хора благодарение на контакта им с интернет;

     Вероятно малко хора се замислят, колко ги улеснява използването на такава техника и периферия. Интернет е мрежата, което Ви свързва с целият свят, а информацията, която можете да получите с тази техника е повече, отколкото можете да получите в библиотеката.

     Огромните количества информация, която може да побере Вашият нов компютър или лаптоп са просто главозамайващи;

     Периферията, която можете да си закупите, като допълнение към Вашият компютър или лаптоп, също не са малко. Видео, аудио системи  и принтери. Изцяло оборудвани ще сте, и ще имате всичко необходимо за да бъде работата Ви максимално улеснена.

С периферните устройства, които се предлагат, като допълнение на компютъра или лаптопа, Вие ще можете да вършите работата си изцяло независими.

На кои характеристики да обърнем внимание при избора

На въпроса, как да изберем? Ние можем да отговорим - като се придържате, към някои основни критерии и компоненти на Вашият бъдещ компютър или лаптоп. Примери ще дадем в следващите редове:

     Процесор - този компонент е много важен, защото влияе на работата и скоростта. Така че, ние съветваме да прецените добре за какво ще използвате техниката и така да направите избора;

     Дънна платка - гръбнакът на системата. През този компонент минава всеки важен процес. Отново съветът е да подберете добре, преди закупуване, ако нямате намерение да натоварвате прекалено компютъра или лаптопа не е задължително да се спирате на много скъпа цена;

     РАМ памет - тя отговаря за моментната натовареност и колкото по-голяма е толкова повече приложения и програми ще могат да работят по едно и също време;

     Другите компоненти ще вкараме в един общ знаменател - те са видеокарта, твърд диск, записвачка, четец и друга периферия, която основно се повлиява от по-горе изброените важни критерии и компоненти.

Знаем, че избора не е никак лесен, но пък когато човек е запознат с условията на сложната задача, решението и става в пъти по-лесно нали? Е, след като вече знаете формулата, остава да вземете решение. 

Brand: ACER Арт. №: bm07604834
Добрата комуникация с вашите съотборници ви помага да постигнете по-добри резултати във всяка гейминг ситуация, а висококачественият звук ще ви даде предимство над всеки ваш опонент. Слушалките Acer Nitro AHW820 ви дават възможността да реагирате бързо и прецизно, независимо какъв е следващият ход н..
89,57 лв.
Brand: ASROCK Арт. №: bm07604586
Отличава се със здрави компоненти и напълно плавно подаване на енергия към процесора. Освен това, предлага несравними възможности за овърклок и подобрена производителност с най-ниската температура за напредналите геймъри. Dr.MOS е интегрирано енергийно решение, което е оптимизирано за синхронни прил..
489,26 лв.
Brand: ASUS Арт. №: bm07605720
Asus USB3.0 HZ-3A е модерна докинг станция, която ви позволява да свързвате лаптопа си с вашите аксесоари изключително бързо и лесно. Тя се свързва към компютъра ви чрез един USB кабел и включва четири броя USB 3.0 портове, които ви позволяват да зареждате периферните си устройства изключително бърз..
404,00 лв.
Brand: BENQ Арт. №: bm07604546
BenQ използва само висококачествени стъклени лещи, за да сведе до минимум цветното отклонение, гарантирайки дълготрайно качество на изображението с блестяща яснота...
1 649,37 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604793
Апаратът за измерване на кръвно налягане в долната част на ръката (китката) се използва за бързо и лесно отчитане на артериалното кръвно налягане на възрастни. Можете да съхранявате резултатите и да виждате средни данни. Има аларма при улавяне на сърдечна аритмия. Записаните стойности се класифицира..
72,66 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604795
Апаратът за измерване на кръвно налягане в долната част на ръката (китката) се използва за бързо и лесно отчитане на артериалното кръвно налягане на възрастни. Можете да съхранявате резултатите и да виждате средни данни. Има аларма при улавяне на сърдечна аритмия. Записаните стойности се класифицира..
76,12 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604797
Апаратът за измерване на кръвно налягане в долната част на ръката (китката) се използва за бързо и лесно отчитане на артериалното кръвно налягане на възрастни. Чрез него може да мерите кръвното си налягане и да виждате последната измерена стойност. Уредът ви предупреждава при улавяне на възможна сър..
109,60 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604798
Апаратът за измерване на кръвното налягане в долната част на ръката (китката) се използва за бързо и лесно отчитане на артериалното кръвно налягане на възрастни. Може да записвате отчетените стойности по лесен и бърз начин. Записаните стойности се класифицират спрямо международно приложими стандартн..
108,46 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604807
Апаратът за измерване на кръвно налягане в горната част на ръката се използва за бързо и лесно отчитане на артериалното кръвно налягане на възрастни. Можете да съхранявате резултатите и да виждате средни данни. Има аларма при улавяне на сърдечна аритмия. Записаните стойности се класифицират и онагле..
103,95 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604809
Апаратът за измерване на кръвно налягане в горната част на ръката се използва за бързо и лесно отчитане на артериалното кръвно налягане на възрастни. Можете да съхранявате резултатите и да виждате средни данни. Има аларма при улавяне на сърдечна аритмия. Записаните стойности се класифицират и онагле..
115,38 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604814
Апаратът за измерване на кръвно налягане в горната част на ръката се използва за неинвазивно измерване и наблюдение на стойностите на артериалното кръвно налягане при възрастни. Той ви позволява да измервате кръвното си налягане бързо и лесно, да запазвате измерените стойности и да проследявате разв..
193,93 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07606895
Този апарат се използва за напълно автоматично и неинвазивно измерване на артериално кръвно налягане и пулса на възрастни в горната част на ръката. Той е предназначен за домашна употреба от възрастни хора, които имат ръце със същия диаметър, какъвто е диаметъра на маншета. Потребителят може да запис..
324,56 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604630
С козметичното огледало на Beurer можете лесно да поддържате външния вид на кожата на лицето си. Огледалната повърхност има 7-кратно увеличение. Вграденото осветление е за подпомагане на визуализацията и може да се регулира постоянно. Това огледало е снабдено с 18 броя ярки LED светлини, сензор за д..
65,89 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604631
Козметичното огледало е предназначено за ежедневна поддръжка на кожата и има огледална повърхност със 7-кратно увеличение. Вграденото осветление е за подпомагане на визуализацията и може да се регулира постоянно. Това огледало е снабдено с 18 броя ярки LED светлини, сензор за докосване, може да се ..
109,89 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604686
Този електронен термометър ви помага да измерите температурата на вашето дете бързо и лесно. Той има следните характеристики и функции: бързо измерване за прибл. 10 секунди; гъвкав връх за измерване; без стъкло и живак; точност на измерване: +/- 0.1°C; звуков сигнал, когато измерването приключи; зву..
21,99 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604676
Претеглянето на вашето бебе вече е много по-лесно – теглото му ще бъде отчетено правилно дори когато се движи благодарение на функцията за автоматично и ръчно задържане за записване на теглото. Везната Beurer BY 80 има голям LCD дисплей (цифрите са с височина 23 мм), извита повърхност за удобно прет..
121,99 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604778
Beurer EM 59 е иновативно устройство за електростимулация, което разполага с 4 основни функции: Електрическа стимулация на нервните пътища (TENS); Електрическа стимулация на мускулната тъкан (EMS); Масажиращ ефект, благодарение на електрическата стимулация и Функция на затопляне. Beurer EM 59 ще обл..
265,53 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604658
Уредът за почистване на лице предлага нежно, цялостно почистване на кожата на лицето. Той не само почиства кожата на лицето, но и подобрява циркулацията. Това устройство има следните характеристики: подходящо е за ежедневна употреба; има два етапа на въртене; за видимо по-мека и красива кожа; освете..
49,39 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604668
Чрез технологията микродермабразио този уред на Beurer ви дава възможността да постигнете професионални резултати при пилинг на кожата на лицето ви в домашни условия. Висококачественото сапфирено покритие на приставките се използва за нежно отстраняване на излишните кожни клетки, а модерната вакуумн..
153,89 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604665
Четката за лице Beurer FC 95 предлага нежно, дълбоко и цялостно почистване на кожата на лицето. Четката не само почиства кожата на лицето, но едновременно с това подобрява кръвообращението. Четката за лице осигурява цялостно и дълбоко почистване на кожата чрез кръговото и пулсиращо движение на четка..
131,89 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604651
Това е дигитален термометър, който е предназначен за измерване на температурата само в определени части на тялото. Той има следните характеристики: голям дисплей с 3 цифри; звуков сигнал, когато измерването приключи; точност на измерване ± 0.1°C при температура 35.5 до 42°C и ± 0.2°C при температура..
12,65 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604629
Този прецизен тример от Beurer ви помага да подстригвате и оформяте окосмяването на лицето си прецизно, лесно и удобно. Този тример ви гарантира, че окосмяването в носа и ушите ви ще бъде подстригано и поддържано перфектно. Освен това той ви осигурява перфектно оформени вежди, благодарение на допълн..
42,90 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604640
Beurer HS 20 е безжична преса за коса, която изправя и оформя вашата коса бързо и нежно. Тя се плъзга по косата безпроблемно, благодарение на керамичното си покритие с турмалинови кристали. Турмалиновите кристали са полускъпоценни камъни, които отделят отрицателни йони при нагряване. По този начин к..
137,50 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604644
Чрез тази преса може да изправите и оформите косата си бързо и лесно. Променливите температурни нива (от 120 до 220 °C) позволяват професионално оформяне на различни типове коса. Нагревателите на пресата имат титаниево покритие като по този начин уредът се плъзга лесно по косата. Това покритие осигу..
119,90 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604719
Въртящата се четка с горещ въздух от Beurer е подходяща за прецизно оформяне и сушене на косата. Системата за лесно заключване ви позволява бързо да сменяте горещата четка и четката за къдрене. Когато желаете да изсушите косата си и да й придадете обем и плътност, използвайте горещата четка за изсуш..
119,90 лв.
Brand: BEURER Арт. №: bm07604791
Включва 1 бр. самозалепващ се комплект със слой от гел, който съдържа 4 броя големи електроди. Всеки електрод е с размер 50 x 100 мм . Комплектът е подходящ за употреба с уредите на Beurer ЕМ 40,EM 41, EM 41.1, EM 49, EM 80...
36,84 лв.
Показани са от 1 до 40 от 965 резултата (25 страници)