Меню
Количка

Компютри, Лаптопи и периферия

Компютри, Лаптопи и периферия в Memo.BG

В днешно време е все по-често срещано работното място да не се намира в офиса, ами вкъщи. Но за целта условието е да имате компютър или лаптоп периферия, които ще служат за Вашата ефективност и продуктивност. Ако сте на път да закупите нова техника и периферия за нея и се чудите, какъв избор да направите, то тогава сте попаднали на правилното място, защото ние от онлайн магазин Memo.BG сме тук за да Ви споделим, най-важните характеристики при търсенето.

За какво могат да се използват

Компютъра и лаптопа вече са неизменна част от живота на всеки човек, именно за това е важно да обновяваме периодично техниката си,за да бъде най-ефективно използването й. Като за целта бъдещият избор, както вече споменахме трябва да е направен съзнателно. А това идва след, като сме запознати с основните функции, които изпълняват и за какво се използват:

     Тази техника се е превърнала в неизменен помощник в ежедневието на почти всеки човек. Може да се използват за текстообработка, копиране или принтиране на документи, комуникация с други хора благодарение на контакта им с интернет;

     Вероятно малко хора се замислят, колко ги улеснява използването на такава техника и периферия. Интернет е мрежата, което Ви свързва с целият свят, а информацията, която можете да получите с тази техника е повече, отколкото можете да получите в библиотеката.

     Огромните количества информация, която може да побере Вашият нов компютър или лаптоп са просто главозамайващи;

     Периферията, която можете да си закупите, като допълнение към Вашият компютър или лаптоп, също не са малко. Видео, аудио системи  и принтери. Изцяло оборудвани ще сте, и ще имате всичко необходимо за да бъде работата Ви максимално улеснена.

С периферните устройства, които се предлагат, като допълнение на компютъра или лаптопа, Вие ще можете да вършите работата си изцяло независими.

На кои характеристики да обърнем внимание при избора

На въпроса, как да изберем? Ние можем да отговорим - като се придържате, към някои основни критерии и компоненти на Вашият бъдещ компютър или лаптоп. Примери ще дадем в следващите редове:

     Процесор - този компонент е много важен, защото влияе на работата и скоростта. Така че, ние съветваме да прецените добре за какво ще използвате техниката и така да направите избора;

     Дънна платка - гръбнакът на системата. През този компонент минава всеки важен процес. Отново съветът е да подберете добре, преди закупуване, ако нямате намерение да натоварвате прекалено компютъра или лаптопа не е задължително да се спирате на много скъпа цена;

     РАМ памет - тя отговаря за моментната натовареност и колкото по-голяма е толкова повече приложения и програми ще могат да работят по едно и също време;

     Другите компоненти ще вкараме в един общ знаменател - те са видеокарта, твърд диск, записвачка, четец и друга периферия, която основно се повлиява от по-горе изброените важни критерии и компоненти.

Знаем, че избора не е никак лесен, но пък когато човек е запознат с условията на сложната задача, решението и става в пъти по-лесно нали? Е, след като вече знаете формулата, остава да вземете решение. 

Арт. №: bm07602606
захранване: 230V/50Hz or 110V/60Hz Мощност: 300W макс. обороти: 550 об/мин. Дължина на жилото: 7.6m Диаметър на жилото: 7mm тегло.: 3.9kg размери: 49x31x19cm ..
328,90 лв.
Арт. №: bm07602637
Комплект 3 стъкла 2 прозрачни + 1 с нюанс No-11..
9,34 лв.
Арт. №: bm07602711
2 бр. за големия накрайник 3 бр. за малкия накрайник от висококачествен памук..
38,49 лв.
Комплект от 2 броя Рамка за маса, размери 75x72 cm, Steel Black Matt - Компютри, Лаптопи и периферия
-5 %
Brand: Sonata G Арт. №: bm19244934
Комплект от 2 броя Рамка за маса, размери 75x72 cm, Steel Black MattСтелаж в комплект от 2 брС тези стилни и еластични стоманени основи за маса можете да проектирате свои собствени мебели.Информация за продукта:- Рамка за маса в комплект от 2 за проектиране на вашите собствени мебели- Вкл. монтажен ..
211,38 лв. 222,51 лв.
Brand: Dream On Арт. №: bm18150040
Протектор за възглавница Terry Bamboo2 в 1 КАЛЪФ-ПРОТЕКТОР ЗА ВЪЗГЛАВНИЦА, непромокаем и двойнодишащ.TERRY BAMBOO е непромокаем, двойнодишащ калъф-протектор с преграда срещу акари,благодарение на интелигентната мембрана BRILAM. Бамбуковите влакна съдържат естествен антиалергичен агент, който предпаз..
17,00 лв.
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)