Меню
Количка

Авто аксесоари

Авто аксесоари в Memo.BG


Българинът обожава колата си, това със сигурност е една от най-значимите придобивки на всеки един от сънародниците ни. Колата е материално изражение на социалният стандарт и финансовото положение на всеки индивид, семейство и бизнес. Именно поради тази причина в тази категория сме ви подготвили автомобилни аксесоари, които ще направят престоя и пътуването ви по-безопасно и по-приятно. Разполагаме с предложения за поддръжката на двигатели, на лагерите, на съединител на т.н. на по-известните и комерсиални марки.

Други аксесоари, които имаме на разположение са интериорни елементи, като такива са подлакътниците, стелките, защитното фолио, покривала, вериги за сняг и зимни условия и т.н. Ние от онлайн магазин Memo.BG знаем, че може би ще ви затрудни избора на правилните автоаксесоари, точно затова сме насреща с екип от професионалисти, които ще ви насочват в правилната посока и са готови да ви дадат ценен съвет.

Какви видове авто аксесоари ще откриете в този раздел

Разполагаме с огромен асортимент от авто аксесоари и добавки, с които можете да поддържате лесно колата си и да я направите по-комфортна. А именно:

     Различни видове подлакътници на най-известните марки коли;

     Защитни фолиа за автомобилната броня;

     Рампи за ремонт на автомобили;

     Турбокомпресори;

     Комплекти за поправка на нарушена цялост на боята;

     Тестер комплекти за проверка в охладителната система;

     Товарни ремаркета - различни размери и капацитет на товара;

     Авто Комплекти за ремонт на съединители на известни марки коли;

     Комплекти специализирани инструменти за смяна на колесни лагери;

     Калници;

     Авто Комплекти за измерване на налягане на радиатори;

     Комплекти за поддръжка на спирачни системи;

     Авто Комплекти инструменти за подмяна на тампони;

     Много други;

С повече от 900 артикула, това е един от най-посещаваните и големи раздели в нашият онлайн магазин. С това голямо разнообразие често изникват и колебания у потребителите кое да изберат, защо точно това и какви са условията за връщане на подобен тип продукти. Ние сме насреща да отговорим на всички тези въпроси.

Защо да закупите авто аксесоар от Memo.BG

Големият асортимент на аксесоари за коли, конкурентните цени, честите промоции, с които можете да закупите нещо по-евтино от нормалното, са малка част от причините заради които потребителите избират Memo.BG. Важно е да се отбележи, че предлагаме възможност за лизинг и вашите лични данни, при покупка, са защитени. Благодарим ви за гласуваното доверие.

Brand: Sonata H Арт. №: bm29018171
Тази мотоциклетна задна стойка за гума е подходяща за почти всички съвременни спортни мотоциклети, тъй като е с регулируема ширина. Двете колелца осигуряват допълнителна стабилност при повдигане, а високата, U-образна подпора предлага подобрена стабилност когато мотоциклетът е повдигнат. Гумените др..
185,99 лв.
HTD081 Centre Armrest Dacia Sandero 2 with Storage Compartment Leatherette Black - Авто аксесоари
-5 %
Brand: Sonata G Арт. №: bm19243531
Centre armrest-fits for:Dacia Sandero II, since 2012Material: LeatheretteColour: Black, with black stitching- Padded armrest- Console can be folded up- Padded storage compartment inside- Delivery incl. Fixing material and installation instructions in German- Easy installation / exact fit and vehicle..
187,07 лв. 196,92 лв.
HTD081 Centre Armrest Dacia Sandero 2 with Storage Compartment Synthetic Leather Black with Red Stitching - Авто аксесоари
-5 %
Brand: Sonata G Арт. №: bm19243530
Centre armrest-fits for:Dacia Sandero II, since 2012Material: LeatheretteColour: Black, with red stitching- Padded armrest- Console can be folded up- Padded storage compartment inside- Delivery incl. Fixing material and installation instructions in German- Easy installation / exact fit and vehicle-s..
187,07 лв. 196,92 лв.
HTD081 Centre Armrest Dacia Sandero 2 with Storage Compartment Synthetic Leather Black with White Stitching - Авто аксесоари
-5 %
Brand: Sonata G Арт. №: bm19243529
Centre armrest-fits for:Dacia Sandero II, since 2012Material: LeatheretteColour: Black, with white stitching- Padded armrest- Console can be folded up- Padded storage compartment inside- Delivery includes: Fixing material and installation instructions in German- Easy installation / exact fit and veh..
187,07 лв. 196,92 лв.
HTD081 Centre Armrest Dacia Sandero 2 with Storage Compartment Textile Black - Авто аксесоари
-5 %
Brand: Sonata G Арт. №: bm19243528
Centre armrest-fits for:Dacia Sandero II, since 2012Material: Textile cover (flat fabric)Colour: Black, with black stitching- Padded armrest- Console can be folded up- Padded storage compartment inside- Delivery incl. Fixing material and installation instructions in German- Easy installation / exact..
172,50 лв. 181,58 лв.
Brand: PROMATE Арт. №: bm155007102
Promate Докинг станция с вградена батерия и тонколона, за Iphone и Ipod PROMATE IGLEE ПРЕНОСИМА ДОКИНГ С БАТЕРИЯ ЗА IPHONE 3, IPHONE 4, IPOD, Audio Jack 3,5 mmПортативен докинг със стерео колонки за възпроизвеждане на музика и функция за зареждане.Вградена батерия с жак за iPod, iPhone.Високо качест..
83,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028155
Вакумният повдигач разполага с 3 чашки за всмукване и има много удобна форма. Вакумът се задейства, след като обърнете дръжките. Всяка чашка за всмукване може да се освобождава и заключва отделно от останалите. Този инструмент е чудесен за стъкло, ламарина, пластмаса и други гладки повърхности.Хориз..
92,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028154
Този вакуумен подемник с две смукателни глави се отличава с много удобна форма. Вакуумът се създава чрез завъртане на дръжките. Всяка смукателна глава има лост за бързо освобождаване и заключване. Идеален за стъкло, ламарина, пластмаса и други гладки повърхности.Хоризонтална товароносимост: Макс. 10..
56,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29021987
Този вакуумен подемник с две смукателни глави се отличава с много удобна форма. Вакуумът се създава чрез завъртане на дръжките. Всяка смукателна глава има лост за бързо освобождаване и заключване, който е идеален за стъкло, ламарина, пластмаса, както и други гладки повърхности. Доставката включва 2 ..
103,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29021988
Този вакуумен подемник с 3 смукателни глави се отличава с много удобна форма. Вакуумът се създава чрез завъртане на дръжките. Всяка смукателна глава има лост за бързо освобождаване и заключване, което го прави идеален за стъкло, ламарина, пластмаса и други гладки повърхности. Доставката включва 2 ва..
161,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047787
Тези вериги са отлични, дори за надпреварвания през трева или кал! Проектирани са, за да осигурят необходимата тяга, да продължавате да се движите безопасно през лошо време! Поставят се лесно и бързо. Моля, обърнете се към таблицата с размерите, за да се уверите кой размер вериги отговаря на вашия а..
244,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047788
Тези вериги са отлични, дори за надпреварвания през трева или кал! Проектирани са, за да осигурят необходимата тяга, да продължавате да се движите безопасно през лошо време! Поставят се лесно и бързо. Моля, обърнете се към таблицата с размерите, за да се уверите кой размер вериги отговаря на вашия а..
244,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028160
Този универсален чучур и е съвместим с туби от 5 л, 10 л, 20 л и други размери. Изработен от здрав метал, той не протича. Рамото е огъващо се за лекота на използване дори и при неудобни ъгли. Тъй като е подвижен, може да бъде използван за различни туби.Материал: висококачествен металДизайн против те..
44,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028158
Този заключващ се държач за туби от ProPlus е проектиран като монтажна скоба с антивибрационни опори за 10 литрови туби. Идеален за различни превозни средства, включително селскостопански, 4х4 и търговски. Подходящ за туба 10 л..
142,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028159
Този заключващ се държач за туби от ProPlus е проектиран като монтажна скоба с антивибрационни опори за 20 литрови туби. Идеален за различни превозни средства, включително селскостопански, 4х4 и търговски.Подходящ за метални туби 20 л..
173,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028157
Тази туба е подходяща за използване с дизелово гориво, бензин, масло, вода или други течности. Металната туба предлага безопасно, надеждно и достъпно решение за транспорт и съхранение на течности. – Патентован заключващ механизъм за допълнителна сигурност срещу случайно отваряне на кутията;– Прахово..
134,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028162
Тази мрежа ви осигурява лесен и бърз начин да обезопасите вашия товар в ремаркето, буса и др. Мрежата е направена така че да пасва на различни ремаркета с обемни товари. С нея ще обезопасите товари при пренасяне и транспортиране вътре и отвън на превозното средство. Идеална за камиони, автомобили, б..
73,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028163
Тази мрежа ви осигурява лесен и бърз начин да обезопасите вашия товар в ремаркето, буса и др. Мрежата е направена така че да пасва на различни ремаркета с обемни товари. С нея ще обезопасите товари при пренасяне и транспортиране вътре и отвън на превозното средство. Идеална за камиони, автомобили, б..
91,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028164
Тази мрежа ви осигурява лесен и бърз начин да обезопасите вашия товар в ремаркето, буса и др. Мрежата е направена така че да пасва на различни ремаркета с обемни товари. С нея ще обезопасите товари при пренасяне и транспортиране вътре и отвън на превозното средство. Идеална за камиони, автомобили, б..
106,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028165
Тази мрежа ви осигурява лесен и бърз начин да обезопасите вашия товар. Мрежата е направена така че да пасва на различни ремаркета с обемни товари. С нея ще обезопасите товари при пренасяне и транспортиране. Мрежата е UV стабилизирана.Размер на мрежата: 2 х 3,5 мМатериал: PPДебелина: 3,5 ммМрежа шири..
110,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028166
Тази мрежа ви осигурява лесен и бърз начин да обезопасите вашия товар. Мрежата е направена така че да пасва на различни ремаркета с обемни товари. С нея ще обезопасите товари при пренасяне и транспортиране. Мрежата е UV стабилизирана.Размер на мрежата: 2,5 х 3,5 мМатериал: PPДебелина: 3,5 ммМрежа ши..
137,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028167
Тази мрежа ви осигурява лесен и бърз начин да обезопасите вашия товар. Мрежата е направена така че да пасва на различни ремаркета с обемни товари. С нея ще обезопасите товари при пренасяне и транспортиране. Мрежата е UV стабилизирана.Размер на мрежата: 2,5 х 4 мМатериал: PPДебелина: 3,5 ммМрежа шири..
149,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028168
Тази мрежа ви осигурява лесен и бърз начин да обезопасите вашия товар. Мрежата е направена така че да пасва на различни ремаркета с обемни товари. С нея ще обезопасите товари при пренасяне и транспортиране. Мрежата е UV стабилизирана.Размер на мрежата: 2,5 х 4,5 мМатериал: PPДебелина: 3,5 ммМрежа ши..
158,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028386
Опорното колело е необходимо за удобно прикачване и откачване на караваната ви. Ако търсите да оборудвате ремаркето си с такова, това опорно колело от ProPlus би било чудесен избор. Приспособлението може да се натовари с максимален товар от 300 кг.Диаметър на тръбата: 48 ммБрой на колелата: 2Размери..
230,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028179
Това покривало за велосипеди осигурява перфектна защита от дъжд, сняг, лед, прах и кал. Идеално е и, докато транспортирате велосипеда, закачен зад караваната или кемпера. Покривалото е направено от издръжлив висококачествен найлон, който е снабден с подсилена корда и куки. Това гарантира оптимално и..
116,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028180
Това покривало за велосипеди от ProPlus предлага оптимална защита за колелетата от дъжд, сняг, мраз, градушка, слънце, прах и други замърсявания. То е идеално за използване при складирането им или при транспортирането им на багажник за велосипеди. Покривалото е изработено от здрав и висококачествен ..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028181
Това покривало за велосипеди от ProPlus предлага оптимална защита за колелетата от дъжд, сняг, мраз, градушка, слънце, прах и други замърсявания. То е идеално за използване при складирането им или при транспортирането им на багажник за велосипеди. Покривалото е изработено от здрав и висококачествен ..
94,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028188
Това висококачествено покривало за автомобили/SUV/MPV е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Покривалото за автомобили е изработено от здрав 170Т полиестер, койт..
152,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028185
Това висококачествено покривало за автомобили е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Покривалото за автомобили е изработено от здрав 170Т полиестер, който се почи..
127,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028184
Това висококачествено покривало за автомобили е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Покривалото за автомобили е изработено от здрав 170Т полиестер, който се почи..
118,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028183
Това висококачествено покривало за автомобили е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Покривалото за автомобили е изработено от здрав 170Т полиестер, който се по..
115,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028186
Това висококачествено покривало за автомобили е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Покривалото за автомобили е изработено от здрав 170Т полиестер, който се почи..
139,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028190
Това висококачествено покривало за покрив на автомобили е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Защитното покривало е изработено от здрав 170Т полиестер и лесно з..
68,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028189
Това висококачествено покривало за покрив на автомобили е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Защитното покривало е изработено от здрав 170Т полиестер и лесно з..
59,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028191
Това висококачествено покривало за покрив на автомобили е идеален избор за предпазване на колата от повреди, причинени от влага, сняг и мръсотия през цялата година. То ще предотврати ефективно и замръзването на прозорците на колата. Защитното покривало е изработено от здрав 170Т полиестер и лесно за..
89,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028389
Предупредете останалите водачи за извънгабаритния си товар с този предупредителен знак от ProPlus, който има и светлоотражатели. Моля, обърнете внимание, че лепилото не е включено.Размери: 50 х 50 см (Д х Ш)Материал: ПластмасаНяма включено лепило..
38,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028391
Монтиращата се на тавана стойка за велосипеди 730915 от ProPlus ви позволява да оползотворите неизползваното пространство на тавана, за да съхранявате вашия велосипед. Тя е идеална за използване в мазето, под навеса или в гаража, но може да се използва и в къщата. Монтирането на системата е лесно. М..
73,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028153
Този здрав стомамен сейф ще пази вашите ценности. Тъй като е компактен, можете да го вземете със себе си на къмпинг, при пътуване или просто да го държите във вашата кола, лодка, офис или дом. Сейфът е здраво закрепен с винтове, така че можете да бъдете спокоен за вашите ценности. Сейфът е с размер ..
122,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29028390
Тегличът от ProPlus има капацитет на натоварване до 2500 кг. Доставката включва и чифт ръкавици.Капацитет: 2500 кгДължина: 1,8 мПлат: Памук: 100%..
136,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29020430
Изработени от висококачествена поцинкована стомана, тези опорни тръби и валове са устойчиви на ръжда и здрави. Валовете са снабдени с гумена дръжка за по-лесно маневриране. Просто завъртете по посока на часовниковата стрелка или обратно на часовниковата стрелка, за да отворите или затворите вала. По..
122,99 лв.
Показани са от 1 до 40 от 555 резултата (14 страници)