Меню
Количка

Осветителни тела

Осветителни тела в Memo.BG

Всяко жилище е празна книга, в която можем да напишем вълнуваща история… Нашата, тази на децата ни и за онези безценни мигове на радост, любов и топлина, които ежедневно споделяме. От нас зависи как ще се чувстваме в дома си - изборът на модерно обзавеждане е ключов фактор за това да ни е добре вкъщи, да пристъпваме прага на входната врата винаги с огромно желание. И така и ще бъде! Ако изберете да се доверите на онлайн магазин Memo.BG, всичко за Вас ще се промени… Открийте отговорите сами и се възползвайте от предложенията ни за осветителни тела, от които можете да се възползвате тъкмо сега.

Какви видове осветителни тела ще откриете при нас

Освен мебели, оборудване декорация, подови настилки, покрития за стена, е важно да помислите и за още нещо - осветлението във Вашето жилище. То е източник на комфорт, уют и усещане за пространство, с него можете да постигнете много повече, отколкото сте си мислили, особено ако заложите на правилните за всяко едно помещение осветителни тела. В този раздел те са много разнообразни, евтини, качествени и модерни. Ще ги откриете в следните разновидности:

     Външно осветление - спотове, сферични LED лампи, лампи за стълби, лампи с датчик за движение, фасадни аплици и др.;

     За стена - аплици с различен дизайн в зависимост от интериорните особености на помещението;

     За таван - висящи лампи, полилеи, луксозни кристални осветителни тела, спотове с крушки и др.;

     Настолни лампи - от плат и метал, от ратан, фенери, лампиони, лампи за огледало, стъклени лампи и др.;

     Соларни лампи.

Купете подходящите за Вашето жилище осветителни тела на ниски цени и се насладете на светлината, която ще се прокрадне във всяко едно кътче във Вашия дом.

Как да изберете

При избора на подходящо осветление за дома е важно да се запознаете с различните видове: основно, акцентно и целево. Добре е да имате в жилището си от всяко едно от тях, за да бъде атмосферата максимално комфортна и приветлива. Избягвайте прекалено “острото” осветление и заложете на такова, което излъчва мекота и носи усещане за лукс. В раздела ще намерите релевантните в случая лампи, които можете да поръчате онлайн на преференциални цени.

Защо да заложите на Memo.bg

Всеки един продукт, който ще откриете в магазин Memo.BG е топ избор за всички Вас, които се стремите към съвършенство по отношение на интериора у дома и всичко онова, което той обхваща. Продуктовият ни каталог се обновява постоянно, а ниските цени са сред водещите причини толкова много хора да ни се доверят.   

Brand: Sonata H Арт. №: bm29047922
Тази соларна външна лампа от HI се предлага под формата на 3 фламинга и ще служи като привлекателна декорация, която ще освети приятно вашата градина или тераса! Всяко Flamingo е оборудвано с 2 вградени светодиода, които излъчват студена бяла светлина и е снабдено със соларен панел със соларни клетк..
95,99 лв.
Oсветително тяло за таван , Плафониера, Ø40 x 16 см, Хром - Осветителни тела
-5 %
Brand: Sonata G Арт. №: bm19242358
Oсветително тяло - Лампа за таван - плафонЕлегантната лампа за таван с многобройните си изкуствени кристали е очарователно допълнение към интериора на дома Ви. Може да бъде използвана за осветление, както във всекидневната, така и в спалнята, или в работния кабинет, или в кухнята.Описание на продукт..
155,50 лв. 163,68 лв.
Oсветително тяло за таван, Плафониера Metal Globe,  Ø 52 см - Осветителни тела
-5 %
Brand: Sonata G Арт. №: bm19242369
Oсветително тяло - Лампа за таван - плафонЕлегантната лампа за таван с многобройните си изкуствени кристали е очарователно допълнение към интериора на дома Ви. Може да бъде използвана за осветление, както във всекидневната, така и в спалнята, или в работния кабинет, или в кухнята.Описание на продукт..
140,90 лв. 148,32 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29047853
Този комплект се състои от две LED осветителни тела с 16 светодиодни чипа, които ще бъдат перфектно ненатрапчиво решение за осветлението на вашата градина. Тези лампи за вграждане използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също са и енергоспестяващи, тъй като имат ниска консума..
106,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022159
Тези 2 комплекта соларни лампи с верижна ограда са перфектно допълнение към всякакви градини, дворове и паркове. Всяка лампа е изработена от устойчива пластмаса за години употреба. Лампите се включват автоматично, когато се стъмни. Продължителността на осветлението зависи от метеорологичните условия..
202,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007377
Този комплект се състои от 12 LED осветителни лампи, с 16 светодиодни чипа, които ще бъдат съвършено, ненатрапчиво решение за осветлението на вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и..
560,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007376
Този комплект се състои от 6 светодиодни вградени стълбищни осветителни тела с 12 LED чипа и е наистина чудесно решение за осветлението на стълбището. Лампите са оборудвани със SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те могат да се използват и като ненатрапчиви светлини за стени или за в..
271,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007375
Този комплект от лампи се състои от 6 светодиодни осветителни тела с 16 LED чипа и ще създаде перфектно, ненатрапчиво осветление за вашата градина. Тези вкопани лампи използват SMD LED технология и са много лесни за инсталиране. Те също така пестят енергия, тъй като имат ниска консумация и дълъг екс..
290,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29036761
Отличаващ се с луксозен дизайн, този аплик с блестящи мъниста със сигурност ще създаде смел визуален акцент и ще привлича вниманието във вашия домашен интериор! Прозрачните капчици и повърхността в антично бяло създават красива игра със светлини и осигуряват оптимална осветеност. Можете да изберете ..
110,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29036763
Отличаващ се с луксозен дизайн, този аплик с блестящи мъниста със сигурност ще създаде смел визуален акцент и ще привлича вниманието във вашия домашен интериор! Прозрачните капчици и розовата повърхност създават красива игра със светлини и осигуряват оптимална осветеност. Можете да изберете и монтир..
106,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007607
Тези практични аплици имат красив хромиран корпус и ще се впишат перфектно над огледала с малки и средни размери. Лампите са перфектни за осветяване на огледалото ви или за добавяне на естествена светлина в банята. Цветната температура от 6000 K означава, че излъчената светлина е ярко бяла, която е ..
146,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007604
Тези практични аплици имат красив хромиран корпус и ще се впишат перфектно над огледала с малки и средни размери. Лампите са перфектни за осветяване на огледалото ви или за добавяне на естествена светлина в банята. Цветната температура от 3000 K означава, че излъчената светлина е ярко топло бяла, ко..
100,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007476
Тези висящи соларни лампи са перфектното декоративно осветление за къщи, градини, дворове, пътеки и балкони. Всяка соларна лампа е снабдена с никелова батерия (Ni-MH), която се зарежда от слънчевата светлина. През деня лампите автоматично поглъщат слънчевата енергия и я превръщат в електричество, ко..
107,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007454
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, този стилен комплект лампи за ст..
148,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007455
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от неръждаема стомана в черен цвят, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, този стилен комплек..
157,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007449
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от алуминий с финиш наподобяващ неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, тоз..
133,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007451
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от алуминий с финиш наподобяващ неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, тоз..
149,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007450
Този елегантен външен комплект LED осветителни тела е с модерен дизайн. Изработено от алуминий с финиш наподобяващ неръждаема стомана, това осветление за стена ще подобри всяко външно пространство. Той разполага с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодарение на вградените LED светодиоди, тоз..
89,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007487
Тази елегантна градинска LED лампа за пътеки се характеризира с модерен дизайн. Изработена от лят алуминий, тази градинска лампа ще подобри всяко открито пространство. Отличава се с интегриран опален поликарбонатен дифузер. Благодарение на вградените LED светодиоди, тази стилна лампа излъчва приятна..
130,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007399
Тази тъмно зелена градинска лампа е изработена от алуминий и прозрачно стъкло. Подходяща е за крушки с максимална мощност от 60 вата. Тя не само създава приятна атмосфера във вашата градина, но и прави разходката пеша по тъмно в градината или алеята много по-безопасна.Цвят: ТъмнозеленМатериал: Алум..
146,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007493
Тази градинска сфера за LED лампа е идеалното решение за декоративно осветление на градини, дворове, пътеки и паркове. Сферата е изработена от издръжлив полиметилметакрилат, за да се използва години наред. Градинската сфера е подходяща за всеки, който желае да освети своята градина с функционално, б..
290,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007453
Този комплект от 3 LED вградени наземни светлинни тела е идеален за осветяване и украса на градини, задни дворове, външни пространства. Изработени от неръждаема стомана и алуминий, наземните лампи ще подобрят всяко външно пространство. Те разполагат с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодар..
139,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007452
Този комплект от 3 LED вградени наземни светлинни тела е идеален за осветяване и украса на градини, задни дворове, външни пространства. Изработени от неръждаема стомана и алуминий, наземните лампи ще подобрят всяко външно пространство. Те разполагат с интегриран дифузер от прозрачно стъкло. Благодар..
130,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022157
Този комплект от 2 броя соларни LED лампи се предлага в комплект с тръба, анкер за земя и акумулаторна батерия и е лесен за инсталиране. Той е перфектно декоративно осветление за градини, вътрешни дворове, пътеки и балкони.Тази соларна светеща сфера е изработена от устойчива пластмаса за дългогодишн..
367,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022158
Този комплект от 2 броя соларни LED лампи се предлага в комплект с тръба, анкер за земя и акумулаторна батерия и е лесен за инсталиране. Той е перфектно декоративно осветление за градини, вътрешни дворове, пътеки и балкони.Тази соларна светеща сфера е изработена от устойчива пластмаса за дългогодишн..
625,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022156
Този комплект от 4 броя соларни LED лампи се доставя с включени тръби, клинове за забиване в земята и акумулаторни батерии. Той е перфектното декоративно осветление за градината, двора, алеята или терасата. Всяка соларна светеща сфера е изработена от здрава пластмаса, която осигурява дългогодишна уп..
328,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022155
Този комплект от 6 броя соларни LED лампи се доставя с включени тръби, анкери за земя и акумулаторни батерии. Той е перфектно декоративно осветление за градини, дворове, алеи и тераси. Всяка соларна светеща сфера е изработена от устойчива пластмаса, която осигурява дългогодишна употреба. С по четири..
236,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022154
Този комплект от 8 броя соларни LED лампи се доставя с включени тръби, клинове за забиване в земята и акумулаторни батерии. Той е перфектното декоративно осветление за градината, двора, алеята или терасата. Всяка соларна светеща сфера е изработена от здрава пластмаса, която осигурява дългогодишна уп..
229,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007443
Този комплект от 2 стенни осветителни тела има минималистичен, модерен дизайн. Изработен от алуминий създаващ ефект на неръждаема стомана, този елегантен набор от стенни осветителни тела ще подобри всяко външно пространство. Интегрираният стъклен дифузьор добавя към цялостната външна визия на компле..
115,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007445
Този комплект от 2 стенни осветителни тела има минималистичен, модерен дизайн. Изработен от алуминий създаващ ефект на неръждаема стомана, този елегантен набор от стенни осветителни тела ще подобри всяко външно пространство. Интегрираният стъклен дифузьор добавя към цялостната външна визия на компле..
113,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29022160
Тези комплекти соларни светещи сфери са перфектно допълнение към градини, вътрешни дворове, пътеки, дворове и балкони. LED сферичните лампи се предлагат в комплект с анкери за земя и соларен панел. Трябва да извършите единствено проста и лесна инсталация. Всяка соларна светеща сфера е изработена от ..
115,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007373
Този комплект от 12 градински лампи за вграждане е проектиран да освети и декорира вашите градина, двор и др. Отличава се с ниска консумация на енергия, енергоспестяване и голяма продължителност на живота. Също така е лесен за употреба и инсталиране. Доставката включва 12 градински лампи за вграждан..
499,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007372
Комплектът от 12 кръгли осветителни тела за вграждане е чудесен за декориране на вашите градина, двор, басейн и т.н. Изработени са от неръждаема стомана и закалено стъкло. Тези кръгли градински спотове са екологично чисти и енергоспестяващи. Могат за бъдат използвани с GU10 крушки. Доставката вкл..
457,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007412
Този комплект градински осветителни тела е идеален за декориране на градината, двора, басейна и др. Комплектът осветителя за вграждане в земя е изработен от неръждаема стомана и алуминий, като всяко осветително тяло разполага с разсейвател от закалено стъкло. Тези луни за вграждане в земя могат лесн..
142,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007380
Тази соларна LED лампа, изработена от устойчива пластмаса за дългогодишна употреба, е оборудвана с АА батерия, зареждаща се от слънчевата светлина. Може да бъде инсталирана под покрива, да бъде фиксирана върху оградата или стената. С по три 0,2 W светодиода вътре, всяка соларна лампа може да осигури..
227,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007379
Тази соларна LED лампа, изработена от устойчива пластмаса за години употреба, е оборудвана с АА батерия, зареждаща се от слънчевата светлина. Може да бъде инсталирана под покрива, да бъде фиксирана върху оградата или стената. С три 0,2 W светодиода вътре, всяка соларна лампа може да осигури 0,6 W ос..
214,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007387
Тези LED соларни лампи са снабдени с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външните лампи могат да бъдат монтирани под покрива или фиксирани за ограда или стена. С трите си вградени светодиоди от 0,06 W, всяка соларна лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня тези лампи пр..
212,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007386
Тези LED соларни лампи са снабдени с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външните лампи могат да бъдат монтирани под покрива или фиксирани за ограда или стена. С трите си вградени светодиоди от 0,06 W, всяка соларна лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня тези лампи пр..
199,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29007385
Тези LED соларни лампи са снабдени с АА батерия, която се зарежда от слънчевата светлина. Външните лампи могат да бъдат монтирани под покрива или фиксирани за ограда или стена. С трите си вградени светодиоди от 0,06 W, всяка соларна лампа може да осигури осветление от 0,18 W. През деня тези лампи пр..
350,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29029091
Нашата LED соларна лампа е снабдена с АА батерия, която се зарежда от слънчевата енергия през деня и се включва автоматично, когато се стъмни. Тя представлява идеално декоративно решение за осветяване на градини, дворове, пътеки, алеи и др. С трите си вградени светодиода от 0,06 W, соларната лампа м..
133,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 736 резултата (19 страници)