Меню
Количка

Обзавеждане на Бизнес обекти

Категория Обзавеждане на бизнес обекти

Успешното стартиране на бизнес или подобряването на вече съществуващия и въпрос на правилна стратегия. Крайните резултати на свой ред са категорично доказателство за това дали сме си свършили работата добре или по-скоро имаме пропуски. Тук е важно да се отбележи, че трябва да заложим най-вече на разумните инвестиции, на коректните и тези, които имат очевиден потенциал да ни отведат на върха.

Този раздел е посветен именно на това - да успеете да намерите пътя към успеха, към добрата печалба и доволните клиенти. Вижте какви решения за бизнес обзавеждане имаме да Ви предложим и купете на ниски цени. Онлайн магазин Memo.BG е създаден за победители, за онези от Вас, които са безкомпромисни във всичко, което правят, и искат да го правят още по-добре.  

Какви продукти ще намерите в категорията

Тук ще откриете обзавеждане за различни видове бизнеси, което развитие е пряко повлияно от предлаганите на клиентите условия. Категорията е разнообразна и дава шанс на всеки предприемач да обособи търговската площ по модерен, удобен и функционален начин. В стремежа си да удовлетворим нуждите на всеки на редовните си клиенти и потенциалните купувачи, създадохме следния продуктов каталог, предназначен:

     За масажно и козметично студио - увеличителна лампа лупа, маса за маникюр на колелца, метален стол, масажна кушетка, сгъваем масажен стол и др.;

     За фризьорски салони - регулируем измивна колона, количка на колелца, сешоар/каска на стойка (подвижна), преносим козметичен стол и други видове обзавеждане;

     Оборудване за фитнес зала - лост за набиране, дъмбел, пудовка, комплект с тежести, велоергометър, дискове за тежести, стойка за набирания, лост за щанга, надуваем дюшек за гимнастика, мини бягаща пътека, домашен фитнес уред за гръб, шведска стена и др.;

     Оборудване за фотостудио - трипод с регулируема височина, фотографски фон, професионален софтбокс, студийна фонова система, студийно осветление в 5 цвята, комплект оборудване за фотоателие и др.

     Магазини за дрехи - манекени за облекла.

Всички продукти в раздела са евтини и резониращи напълно с доходите на средностатистическия купувач. Изберете най-доброто за своя бизнес и купете професионално обзавеждане от най-висок клас. 

Как да изберете подходящите

Изходната точка при покупката на бизнес обзавеждане трябва да бъде вида на упражняваната търговска дейност и нейните мащаби. Също така, от значение е и дали сте прохождащи или просто искате да доразвиете някоя от добрите си идеи. И в двата случая ще Ви подкрепим - доверете ни се, подобри дейността си с нашите предложения за бизнес обзавеждане! 

Brand: Sonata H Арт. №: bm29049874
Издръжливият стенд за прострелка на оръжия ще ви помогне да поддържате и стабилизирате оръжието си и следователно ще подобри точността на стрелбата ви. Със своя механизъм с копче за повдигане за лесно вертикално регулиране на наклона можете да промените позицията на оръжието за по-добри ъгли на стре..
85,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29015412
Тази боксова стойка ще ви помогне да подобрите удара, скоростта и координацията си като упражнявате различни удрящи и ритащи техники. Боксовата стойка се състои от стоманена рамка, чувал, круша и нейната стойка. Подходяща е както за домашна употреба, така и за професионална зала. Стоманената констр..
728,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013792
Нашият висококачествен фон за фотография 500x300 см е идеален за портретна фотография, както и други търговски проекти. Фонът е изработен от 100% памук, няма шевове и не избледнява. Фотографският фон може да се комбинира с други продукти за заснемане, които са налични в нашите магазини. Моля, имайт..
169,49 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320184
Масажна кушетка RESTPRO Memory 2 Характеристики Опи..
629,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29033671
Този универсален комплект дъмбели е перфектен за трениране на гръден кош, бицепси, ръце, трицепси и мускулите на гърба. Той включва четири тежести от 1,25 кг, четири тежести от 2,5 кг, както и два стоманени лоста за дъмбели с общо тегло около 20 кг. Този комплект позволява избор на теглото в зависим..
250,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013859
Сгъваемата маса за маникюр с удобна подложка за ръце е подходяща както за професионална, така и за домашна употреба. Дебелата подложка, облицована с висококачествена изкуствена кожа, ще предостави удобна позиция на ръката ви по време на маникюра. Обширният плот на масата предоставя достатъчно място,..
286,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013745
Търсите голяма и професионална постелка за упражнения или игра? Нашият надуваем дюшек за гимнастика ще бъде разумен избор. Отличаващ се с несравнима здравина и издръжливост, надуваемият гимнастически дюшек се пренася и надува лесно, като може да се използва и в паркове, училища и спортни клубове. Из..
622,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013698
Този многофункционален комплект с щанга и дъмбели е идеален за гръдния кош, бицепса, ръцете, трицепсите и гръбначните мускули. Той включва две тежести от 5 кг, четири тежести от 2 кг, четири тежести от 1,25 килограма, един лост за щанги и два дъмбела с обща тежест от около 30 килограма. Този комплек..
308,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013781
С тази цялостна фонова система можете да осъществите каквото и да си представите като фотограф, като го използвате в студио или на място. Леката система се монтира лесно и бързо и е изработена от алуминий. Един зелен памучен фон е включен в тази система, което ви дава възможност да използвате техник..
208,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013700
Този многофункционален комплект щанга и дъмбели е идеален за гръдния кош, бицепса, ръцете, трицепсите и гръбначните мускули. Той включва две тежести от 10 кг, четири тежести от 5 кг, четири тежести от 2 килограма, четири тежести от 1,25 килограма, един лост за щанги и два дъмбела с обща тежест от ок..
560,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013560
Този женски манекен в цял ръст върху стъклена основа със силно гланцово покритие може да се използва за презентация на дрехи, перуки или обувки във витрини на магазини. Манекенът се състои от 5 части: глава, торс, крака, лява и дясна ръка. Главата и ръцете могат да се завъртат на 360°, което ви позв..
494,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013566
Този манекен глава може да бъде използван за излагане на перуки, аксесоари, шапки, очила и др. на витрината на вашия магазин. Състои се от 3 части - глава, врат и основа. Изработен е от екологично чист полиетилен. Този вид материал е не само екологично чист, но и особено дълготраен.Материал:екологич..
100,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013789
Нашият висококачествен фон за фотография 300x300 см е идеален за портретна фотография, както и други търговски проекти. Фонът е изработен от 100% памук, няма шевове и не избледнява. Фотографският фон може да се комбинира с други продукти за заснемане, които са налични в нашите магазини. Моля, имайт..
113,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013748
Търсите голяма и професионална постелка за упражнения или игра? Нашият надуваем дюшек за гимнастика ще бъде разумен избор. Отличаващ се с несравнима здравина и издръжливост, надуваемият гимнастически дюшек се пренася и надува лесно, като може да се използва и в паркове, училища и спортни клубове. Из..
661,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013858
Сгъваемата маса за маникюр с удобна подложка за ръце е подходяща както за професионална, така и за домашна употреба. Дебелата подложка, облицована с висококачествена изкуствена кожа, ще предостави удобна позиция на ръката ви по време на маникюра. Обширният плот на масата предоставя достатъчно място,..
280,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013815
Този комплект за фотостудио се състои от маса, фотографско осветление и фонове и ще бъде идеален за фотография в студио или на терен. Трите светлини за фотография са идеални източници на светлина за творческа фотография или видеозаснемане. Използването на софтбоксове предотвратява получаването на се..
889,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013741
Лост за упражнения с набиране. Можете лесно да го закрепите за стената и е идеален за разнообразни упражнения. Максималният капацитет на натоварване е 100 кг (зависи от повърхността, на която е закрепен).Лесно се монтира на стенаСтабилна стоманена тръбна конструкцияПодходяща както за начинаещи, така..
179,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013667
Тази многофункционална ефективна стойка с лежанка и боксова круша е подходяща не само за интензивни упражнения като бокс, но и за упражнения със собствено тегло набирания (с тесен и широк захват), набирания на лост, набирания с вдигнати колене и коремни преси, които ще тонизират гърдите, гърба, бице..
824,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29015415
Нека вашите деца практикуват различни физически дейности с нашата завладяваща дървена шведска стена! Изработена от борова дървесина, тази стълба за гимнастика е изключително здрава и издръжлива, а максималната ѝ товароносимост е 100 кг. Дървените лостове с финиш ще гарантират безопасността, когато д..
541,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013096
Тази количка за подреждане на необходимите инструменти и аксесоари е идеална за фризьорски салони, студия за татуировки, козметични салони, салони за домашни любимци и др. Тя предлага всичко, което бихте очаквали от един висококачествена фризьорска количка. Продуктът има изчистен, но стилен дизайн и..
226,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013817
Този студио комплект се състои от софтбокс осветление за фотография, фонове и 5-в-1 рефлектор и ще бъде идеален за фотография в студио или на терен. Трите светлини за фотография са идеални източници на светлина за творческа фотография или видеозаснемане. Използването на софтбоксове предотвратява пол..
719,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013707
Този универсален комплект дъмбели е перфектен за трениране на гръден кош, бицепс, ръце, трицепс и мускулите на гърба. Той включва четири тежести от 2,5 кг, четири тежести от 1,25 кг и два 2,25 кг стоманени лоста за дъмбели и има общо тегло около 20 кг. Този комплект позволява избор на теглото, в зав..
230,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29020205
Тази преносима палатка за продуктова фотография с LED осветление е предназначена за създаване на студийни снимки за малки продукти от вашия онлайн магазин с помощта на смартфон или DSLR фотоапарат. Снабдена със супер ярко LED осветление, палатката за продуктова фотография осигурява надеждно осветява..
47,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013774
Тази фонова система може да се използва за пресъздаване на различни фонове за снимки и видео заснемане. Системата има максимална ширина от 300 см и може да се комбинира с много от нашите цветни фонове. Системата лесно се сглобява и има включена в доставката чанта, с която можете да я пренасяте. Висо..
142,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013654
Уред за упражняване на различни мускулни групи. Тази лежанка за тежести е задължителна за всички начинаещи във вдигането на тежести. Удобна за правене на упражнения от лег, задни крака, коремни преси и други упражнения. Комфортът по време на изпълняване на упражнения е много важен, затова облегалкат..
481,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013816
Тези професионални фотографски светлини са идеални за цифрова и аналогова фотографска и портретна фотография. С цветна температура от 5500 K, софтбоксовете излъчват идеална светлина в естествен цвят и оптимален обхват. Тъй като те са студени източници на светлина, в студиото няма да се генерира допъ..
421,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013804
Този професионален софтбокс е идеален за дигитална, аналогова и портретна фотография. С цветна температура от 5500К, близка до дневната светлина, той произвежда оптимален спектър от натурални цветове. Благодарение на студения светлинен източник, не се произвежда допълнителна топлина в студиото. Иде..
122,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013682
Този комплект от лост за щанга, 2 дъмбела и дискове ви позволява да лесно и безопасно изпълнявате широка гама от упражнения в къщи или във фитнес центъра. Ергономично проектирания комплект включва 1 лост за щанга, 2 лоста за дъмбели и 12 дискови тежести и има общо тегло 30,5 кг.Комплектът се отличав..
251,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013688
Тази пудовка е направена от бетон и има пластично покритие. Има масивна и професионална конструкция. Пудовката тежи 20 кг. Благодарение на материала, с който е покрита, подът ви няма да се нарани докато тренирате.Материал: бетон с пластично покритиеРазмери на пакета: 25 x 25 x 36 см..
170,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013831
Увеличителната лампа е подходяща не само при ремонти, но и при изработка на ръкоделия или дори за ежедневна употреба в работилницата или в козметичен салон. Лампата се състои от светлина, 5 различни диоптъра и оптичен неонов пръстен.Тази лампа ще ви помогне да отпуснете очите си след дълга работа и ..
287,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013095
Тази устойчива и стилна измивна колона е идеална за фризьорски салон. Височината и ъглите са регулируеми, съобразно индивидуалните различия на клиентите. Колоната има стабилна пет-точкова основа. Маркуч за изпразване е приложен за източване на водата, а гладката повърхност е много лесна за почистван..
194,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013563
Този манекен с женски силует може да се използва за презентация на дрехи, перуки, различни орнаменти или обуки на магазинни витрини.Манекенът е добре проектиран и се състои от 6 части: глава, торс, десен крак, ляв крак, лява ръка и дясна ръка.Главата и ръцете могат да се завъртат на 360 °, а лицето ..
365,99 лв.
Brand: Veko Power Арт. №: bm19320180
Масажна кушетка RESTPRO® VIP OVAL 2 Характеристики ..
579,00 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29031987
Характеризирайки се с елегантността на неръждаемата стомана и дизайна на пепелник, нашият висококачествен кош-пепелник има не само изискан дизайн, но е полезен и със своята функционалност. Нашият кош има кофа за отпадъци с голям капацитет и също така включва пепелник отгоре, който може да се използв..
190,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013710
Тази бягаща пътека за домашна употреба ще ви позволи да тренирате у дома, когато пожелаете. Пътечката има площ за бягане 93 x 36 см. Ремъкът се завърта чрез движение напред. Колкото по-бързо се движите, толкова по-бързо ремъкът се върти. Неплъзгащата се повърхност е комфортна и безопасна при движен..
512,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013787
Нашият висококачествен фон за фотография 300x300 см е идеален за chroma key, както и други търговски проекти. Фонът е изработен от 100% памук, няма шевове и не избледнява. Фотографският фон може да се комбинира с други продукти за заснемане, които са налични в нашите магазини. Моля, имайте предвид,..
79,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013806
Тези 3 студийни лампи със софтбокс са идеален източник на светлина за криейтив снимки или видео заснемане. Благодарение на софтбокса се избягва появата на сенки. Височината на лампата може да се регулира между 78 и 230 см. Към комплекта е включена и чанта за пренасяне. Осигурява продължителна светли..
437,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013813
Фоновата и осветителната система са незаменима част от професионалното фотографско оборудване. Нашият комплект за фотостудио съдържа комплект от 5 фонови пана и сгъваема, регулируема рамка, и пълен комплект за осветление със софтбоксове, чадъри, рефлектор и регулируеми триподи, които се опаковат в д..
664,49 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013860
Това душ стол представлява безопасно и удобно решение за къпане на възрастни хора или хора с ограничена подвижност, които биха имали нужда от помощ под душа. Стабилният душ стол може да поддържа до 100 кг и е в състояние да издържи на многократно използване под душа. Пластмасовата седалката има дрен..
245,99 лв.
Brand: Sonata H Арт. №: bm29013791
Нашият висококачествен фон за фотография 500x300 см е идеален за портретна фотография, както и други търговски проекти. Фонът е изработен от 100% памук, няма шевове и не избледнява. Фотографският фон може да се комбинира с други продукти за заснемане, които са налични в нашите магазини. Моля, имайт..
193,49 лв.
Показани са от 1 до 40 от 502 резултата (13 страници)